2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar bitanemm
çok sağol
sen nasılsın?

jnazcığım, arkadaşın için çok çok üzüldüm
Rabbim tez zamanda acısını dindirecek yeni bir bebek verir inşallah...her şeyin vadesi var işte, bu bebeğin vakti şimdi değilmiş demek.

önerin için de teşekkür ederim bu arada :)
nihan'ı biz de beğeniyoruz ama öyle zor ki karar vermek.. valla burda isimden emin olanlara imreniyorum, biz hala başladığımız noktadayız...

Nİsan anneleri iyi akşamlar, ben bebiş sevdimde geldim. Bir arkadaşın yeni bebişi olmuştu ona gittim. Daha 40 günlük. Nasıl güzel nasıl güzel.
Allah hepimize o günleri göstersin. :Saruboceq:

ah yumuk yumuktur ne güzel :)
biz de o günleri görelim, bizimkileri sevmeye gelsinler inşallah :)

canım benim çok sağol bende aynı şekilde düşünüyorum ama onu teselli etmekte zor tabi
rabbim büyük vardır bunda da bir hikmet
isim konusu ne zor bilmezmiyim canım inşallah biri içinize siner bir an önce:)

evime geldim bebişimi dinledim herşey güzel çok şükür.. babamız uçaklardan yoruldu şimdide halısaha maçına gitti... ev dandini... ben bilgisayarı kucağıma alıp size geldim. ohhhh bi güzel ayaklarımıda uzattım. ne güzel de uykum var:)))

bebeg canım üzüldüğün için çok üzüldüm. ama unutma ki bunlar ihtimal testleri. bebeğin sağlıkla tamamlarken bu yolu ihtimaller üzerine üzülerek onuda üzme bence..
oğlunu kucağına sağlıkla alacağın günleri düşünerek mutlu ol canımm

gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir insallah
dualarim seninle canimopuyorumnanaktan

ben ilk oglumu epidural normal dogum yaptim 24 saat sanci sonunda yaptilar o igneyi
ve bu rahatlikmis dedim sadece
dogumdan hic birsey hisettmedim desem yeri var
yani bence tavsiye ederim hem acilmayida hizlandiriyor

üzme kendini canim allahin izni ile hic birsey cik olmayacak
o testleri ben yaptirmadim bile ne gelirse allahtan bakalim
insallah hayirlisi ile saglikli sekilde dogarlar canini sykma senopuyorumnanaktan

ohhhhh gel keyfim gel
en güzel bosver bazen takmamak gerekiyor böyle
salla gittsin opuyorumnanaktan

slm kızlar... bizgeldik.. babamızın gelmesine 1saat var daha.. bi bakalım dedik o zamana kadarr kimler var teyzoşlardan diye :)))

kendini üzme canım inşallah herşey yoluna girecek canım üzülme
aaaaa ne kadar boş boğaz bi hemşireymiş aslında bi yandan sölemeside ii olmuş giderken daha dikkatli olursun
Sağolasım.Amin inşallah.Valla duadan başka bişi isteyemiyoruzTeyzemi aradım şu an doktorla konuşuyorlarmış.Birazdan tekrar arayacağımm:gitme:
allah hayırlı şifalar versin allah yardımcınız olsun
ayy ona nasıl üzülüyorum bilemezsin canım yaa allah yardımcısı olsun benden de selam söleseydin
sende aramız katıldın hoşgeldin canım ne güzel herşey yoluna girmiş sonuna kadar inşallah böle devam eder

insan sakin kafa ile düşündümü doğru yolu buluyor canım bende sana katılıyorum canım bencede en doğrusu bu bence ama doğum yaptıktan sonra bi bakacanki bebeğim sapa sağlam doğacak hemde çok akıllı bi çocuk olcak inşallah
çok güzel canım güle güle mutlulukl kullanın inşallah
ayyy canım benim yaa sana bişey diyeyimmi oğlum doğduğunda ben hiç bişey bilmiyordum ama anneleik iç güdüsü varya o herşeye yetiyo valla daha o uyanmadan ben onun acıktığını anlıyordum

hacercim.. çok sağol cnımm.. desteğin için.. inş. sağlıkla doğar hepimizi melekleri cnımm..

kızlarr yaa bişiy dicem kızımın okulundan izin kağıdı göndermişler.. bu d.. gribi için aşı vurdurmaya izin veriyorum yada vermiyorum diye.. doldurulup imzalanacak.. yarın gidicekmiş okulaa.. ayy kafam da zaten karmakarışık.. ben vurulması taraftarı değilim ama fikirlerinizeihtiyacım var...

İnşallah canım:Saruboceq:.Ama çok zor diyorlar.:sinifsinif:Rabbimden ümit kesilmez.Dua edin.En son gördüğümde nefesi bile alamıyordu...
Rabbim yar ve yardımcısı olsun.Hayırlı şifalar versin.

aminn canım aminn.Ne güzel yerde takılmış yüzükleriniz herkese nasip olmaz.

canım idrar kaçırman oluyorsa bir ürologa danıssan iyi olur.

tetanoz aşısı 20.haftada olunmuyormuydu? :bbo:
evet canım 20. haftada bir hafta önce bir hafta sonrada farketmez.
canımcığım kafaya takmıyorsun bebişi üzmüyorsun.:lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

a.s canımm.Sende selam söyle.İnşallah en kısa zamanda tekrar bebişi olur hayırlısıyla.

[ hoşgeldin nisan aramıza.Geçmiş olsun.Oğluşun hayırlı olsun.

maşallahh diyelim.Hazırlık tamgaz.Süper olacak odanız

Nİsan anneleri iyi akşamlar, ben bebiş sevdimde geldim. Bir arkadaşın yeni bebişi olmuştu ona gittim. Daha 40 günlük. Nasıl güzel nasıl güzel.
Allah hepimize o günleri göstersin. :Saruboceq:

aminnnn canım.Tüm dualar hepimiz için.

güzller biz çıkıyoruz artıkk.. babamız nerdeyse evde olurr.. masamızı hazırlayalım.. zatenn mesai olan akşamlar bu saate kalıyouz yemek için daha da fazla zaman kaybetmeyelimm.. iyi geceler....
öptüm hepinizi...

opuyorumnanaktan yosuncum.. yok kuzumm.. iyiyim şimdi sağol cnım arkadaşım benim...

görüşürüz canım.Edayı öp benden.Hoşçakal.a.s.

bebegcim valla bu aşı konusunda son 2 güne kadar gayet netti benim fikrim. asla olmam diyordum. ben o aşıyı hazırlayanından getirenine kimseye güvenmiyorum içindeki maddeler bazı rahatsızlık ve alerjileri olanlara felçe kadar giden zararlar verebiliyormuş. eh bizim ülkemizde de bunun ayrımını yapacak kadar bilinçli bir sağlık sistemi olduğundan da emin değilim. ama salgın yayılıp ölümler arttıkça okullar kapandıkça benim de kafam karışmaya başladı.

ama yine de şahsen benim okul çağında çocuğum olsa o aşıyı vurdurmaz onun yerine çocuğumun bağışıklık sistemini güçlendirmek için çok daha dikkatli bakar gerekirse de okula göndermezdim(okulunda grip vakaları varsa) sonuçta aşıya güvenmiyorum. belki o aşı dedikleri gibi gerçekten tek korunma yoludur bu salgından ama ya değilse güven meselesi yani. ben sağlık sistemimize ve yöneticilerimize bu konuda hiç güvenmiyorum. tabiki bu benim şahsi fikrim canım belki de aslında böyle düşünerek tehlikeye sokuyorumdur bebeğimin ve kendi sağlığımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…