iyi akşamlar bitanemm
çok sağol
sen nasılsın?
Nİsan anneleri iyi akşamlar, ben bebiş sevdimde geldim. Bir arkadaşın yeni bebişi olmuştu ona gittim. Daha 40 günlük. Nasıl güzel nasıl güzel.
Allah hepimize o günleri göstersin. :Saruboceq:
jnazcığım, arkadaşın için çok çok üzüldüm
Rabbim tez zamanda acısını dindirecek yeni bir bebek verir inşallah...her şeyin vadesi var işte, bu bebeğin vakti şimdi değilmiş demek.
önerin için de teşekkür ederim bu arada :)
nihan'ı biz de beğeniyoruz ama öyle zor ki karar vermek.. valla burda isimden emin olanlara imreniyorum, biz hala başladığımız noktadayız...
ah yumuk yumuktur ne güzel :)
biz de o günleri görelim, bizimkileri sevmeye gelsinler inşallah :)
:gitme:senağlama
Kızlar hiç iyi değilim.Eniştem hastaydı ne kadar zamandır.Böbrek sıkıntısı vardı.Diyalize bağlıydı.%5 i çalışıyordu.Kalp kapakçıkları kanı kabul etmiyormuş şimdi de.Ciğerlerinde su toplaması çıktı.Adanaya götürülüyor.Annem burada dedi ki kızım helalik isteyin dedi.Çok kötü oldum yaaa ağlıyprum durmadan....Dua edin lütfen...:Saruboceq:
kızlar ya fikir alıcam sizlerden ben iki gündür epidural normal ve epidural sezeryanı araştırıyorum.doktorumda epidurali tavsiye ediyor sizin bi fikriniz varmı kızlar şimdiden psikolojik olarak kendimizi alıştırmalıymışız eğer normal doğum yapamıosak ?
sabah bilindiği üzre dr.a gittim.. 3lü tarama sınucumu almaya.. 10 da evdeydim ama girip yazamadım.. kendimi toparlayıp.. mafoldumben test sonuç kağıdımı aldığım an yaşadıklarımı anlatmam imkansızz.. ama yine de dr. sorup öyle içimi karartayım dedim.. neyse lafı uzatamıcamm... testte trisomy 21 riski 1:278 çıktı.. diğer taramalar iyi.. risksiz bölgede bulunmaktadıryazıyo hepsinde ama sınır 1:250 biliyosunuz.. benimde 278 ... doktor 2li ve ense kalınlığı iyiydii.. buda risksiz bölgede ama risk sınırına çook yakın.. istersen amniyosentez yapabiliriz dedi.. mafoldumben yıkıldım resmenn.. dr.um amabence sorun yokk.. gerek görmüyorum ama sisizn içinizi rahatsız edicekse yaparız dedii..karmakarışık oldum.. allak bullağım halaa.. ayy daha fazla yazamıcamm..
evime geldim bebişimi dinledim herşey güzel çok şükür.. babamız uçaklardan yoruldu şimdide halısaha maçına gitti... ev dandini... ben bilgisayarı kucağıma alıp size geldim. ohhhh bi güzel ayaklarımıda uzattım. ne güzel de uykum var:)))
kendini üzme canım inşallah herşey yoluna girecek canım üzülmesabah bilindiği üzre dr.a gittim.. 3lü tarama sınucumu almaya.. 10 da evdeydim ama girip yazamadım.. kendimi toparlayıp.. mafoldumben test sonuç kağıdımı aldığım an yaşadıklarımı anlatmam imkansızz.. ama yine de dr. sorup öyle içimi karartayım dedim.. neyse lafı uzatamıcamm... testte trisomy 21 riski 1:278 çıktı.. diğer taramalar iyi.. risksiz bölgede bulunmaktadıryazıyo hepsinde ama sınır 1:250 biliyosunuz.. benimde 278 ... doktor 2li ve ense kalınlığı iyiydii.. buda risksiz bölgede ama risk sınırına çook yakın.. istersen amniyosentez yapabiliriz dedi.. mafoldumben yıkıldım resmenn.. dr.um amabence sorun yokk.. gerek görmüyorum ama sisizn içinizi rahatsız edicekse yaparız dedii..karmakarışık oldum.. allak bullağım halaa.. ayy daha fazla yazamıcamm..
aaaaa ne kadar boş boğaz bi hemşireymiş aslında bi yandan sölemeside ii olmuş giderken daha dikkatli olursunkızlar ben geldim sağlık ocağına gittik bebişimin ilk önce kalp atışını duyamadı hemşire aradı aradı sonunda buldu elindeki cihazla o kadar korktumki anlatamam bana dedi eğer görmeseydim seni dedi hastahaneye göndercektim dedi çok korktum 140 atıyomuş canım benim yaa daha sonra benim doktoru sordu bende ismini söyledim ona dedi hastasından domuz gribi bulaşmış dedi şok oldum yaa
allah hayırlı şifalar versin allah yardımcınız olsunSağolasım.Amin inşallah.Valla duadan başka bişi isteyemiyoruzTeyzemi aradım şu an doktorla konuşuyorlarmış.Birazdan tekrar arayacağımm:gitme:
ayy ona nasıl üzülüyorum bilemezsin canım yaa allah yardımcısı olsun benden de selam söleseydinkızlar azönce YAZGÜLÜMLE konuştum.....
bizleri çok özlemiş,hepimize teker teker selamları var,en kısa zamanda bizimle yine sohbet edecek,bende onu arada da olsa burda görmek istiyorum hersey bebek demek değil,bizim en önemlisi dostluğumuz var onu kaybetmeyelim değilmi....
bende selamlarını iletmemi istedi .....
sende aramız katıldın hoşgeldin canım ne güzel herşey yoluna girmiş sonuna kadar inşallah böle devam edermerhaba aranıza yeni katılıyorum bende nisan annesiyim 13 nisanla 20 nisan arası bebeğimi kucağıma alabileceğim inşallah. çok önce yazacaktım sizlerle paylaşacaktım ama düşük tehlikem vardı. çok korkuyordum kaybedeceğim diye ama artık düşük riskim çok düştü :lepi:bebeğim erkek olacakmış. doktorum çok sağlıklı dedi. size resmini gönderiyorum.
insan sakin kafa ile düşündümü doğru yolu buluyor canım bende sana katılıyorum canım bencede en doğrusu bu bence ama doğum yaptıktan sonra bi bakacanki bebeğim sapa sağlam doğacak hemde çok akıllı bi çocuk olcak inşallahcanım arkadaşlarım benim.. çok sağolun hepiniz desteğiniz için.. moral kaynağı oldunuz banaa.. içim biraz da olsa rahat şimdii..ayrıayrıcvp yazamıcam çok üzgünüm.. kusuruma bakmayın nolurr.. elim ayağım tutmuyobugün.. sessizodada düşündüm sadece... ve sadece kendi fikrim olan bir karar verdim...
inanıyorum ki benim bebeğim sağlıklı... allahıma şükür ki şu ana kadar tüm testler ultrasonlar hep iyiydi.. ve rabbim de biliyo hep korkuyla nasıl bu zamana geldiğimii. bebeğimi nekadar istediğimii.. ve kesinlikle amniyosentez yada ayrıntılıusg yaptırmıycamm.. nedenn? kaldı ki allah korusun da en ufak bir sorun çıktı diyelim.. ne olucakk.. asllaa bebeğimden vazgeçmiceeğime görekendimi de bebeğimide yıpratmanın anlamı yok diye düşünüyorum.. doktorum banabugün diyebilirdirisk sınırına yakınsın bence amniyosntzyaptır diye ama demedi.. ne dedii.. bence gerek yokk.. diğerleri ve ikilin iyii.. ama illa ki içim rahat değil diyosan yaptıralım dedi.. ama allaha şükür şimdi içim rahatt.. kızlarr onun canını ne ben verdim ne yasalarr... kimse de bana bunun mantıklı bi açıklamasını yapamazz.. risk daha da yüksek çıksaydıı 2li dede fln sorun olsaydı ok yaptırırdım ama sadece bir kötü için maddi değil asla (bebeğim için kredi bile çekerim sağlığı iyi olsun yeter ki) ama manevi olarak feci sarsılacağımı düşünerek şimdilik kararım buu.. allahım sağlıkla hayırlısıyla sağ salimaıypsız kusursuz kucağımaalmayı nasip etsin inş.. hepimiz için aynı duam ...
hepinize ennn içten ne sunacağımı bile bilemiyorum inanın :) iyi ki varsınızz... öpüyorum...
çok güzel canım güle güle mutlulukl kullanın inşallahbi müşteriye baktım 4-5 sayfa yapmışsınız maşallah yaa:))
kızlar kocamın bebeğimizin odası için hazırlayacağı tavan süslemesinin çalışmasından bir fotograf paylaşmak istedim sizinle. tahta parçalarından yan tarafta görmüş olduğunuz pembe yeşil uçağı yaptı daha bitmedi tabi. pervanesi falan takılacak. Tavan için ayrıca büyükçe bir tahta kestirip boyadı. onun üzerine de güzel sanatlarda okuyan bir arkadaşımız yağlıboya gökyüzü yapacak. ortasından aydınlatma ve kenarlarından bu uçaklar sarkıcak.
http://img694.imageshack.us/img694/790/img0092k.jpg
ayyy canım benim yaa sana bişey diyeyimmi oğlum doğduğunda ben hiç bişey bilmiyordum ama anneleik iç güdüsü varya o herşeye yetiyo valla daha o uyanmadan ben onun acıktığını anlıyordumya moral ozmasın diye nyazmadım ama içim içimi de yiyo. bu sabah kalkınca bi baktım beim muhabbet kuşu ööle kafesin dibinde yatıyo. şööle bi kalktı kafesin kenarına tutuna tutuna gagasıyla yukarı kadar çıktı ve hop düştü sırt üstü. saatlerdir yerde nefes nefese yatıyo. yemek koydum su koydum kafesin dibine ama yüzlerine bile akmadı. 9 yaşına zaten yaşlandı artkı . benim ağlama krizine girmeme sebep olan şu oldu. şimdi bu garibimin ağzı yokd derdini anlatamıyo. ee bende onun hastalığı hakkında hiç bişey bilmiyorum, bu da aklıma bebeğimi getirdi o da doğunca bööle olacak derdini anlatamayacak, çaresiz annesinden medet umacak. peki onun annesi ya yetemezse, ya bugünkü gibi ööle ali kolu bağlı kalırsa. ya bebeğimi koruyamazsam. ya yaralarını ii edemezsem. bugün sadece oturup kuşum için allah a dua ettim. ya yavrumda da bööle çaresiz kalırsam. ben korkuyoruuuummmmmmm.........
Rabbim yar ve yardımcısı olsun.Hayırlı şifalar versin.İnşallah canım:Saruboceq:.Ama çok zor diyorlar.:sinifsinif:Rabbimden ümit kesilmez.Dua edin.En son gördüğümde nefesi bile alamıyordu...
aminn canım aminn.Ne güzel yerde takılmış yüzükleriniz herkese nasip olmaz.ne güzel bir rüyaymış hakkaten :)
kızlar benim nişan yüzüğüm kabeye karşı takıldı biliyor musunuz :)
nişan yapmak istemedik, boşuna masraf diye düşündük, biz de annem, ben, eşim( o zamanki sözlüm:) , kayınvalidem, kayınpederim, görümcem, kayınbiraderim hep birlikte umreye gittik.
çok çok çok güzeldi..
Allah tekrar nasip eder de, daha bilinçli, daha aklı başında şekilde giderim diye umuyorum.
isteyen herkese nasip olur inşallah.
çok başka yerlermiş oralar..
annem hep anlatırdı önceden, ama bana turistik bir yerin methedilişi gibi gelirdi, ama yok yani, başka alemlermiş orası hakkaten..
15 gün kaldık ama 15 hafta kalınsa anca doyulurdu herhalde.
canım idrar kaçırman oluyorsa bir ürologa danıssan iyi olur.günaydıın. yarım saat önce uyandım bende. akşamları deliksiz uyky haram bana. zırt pırt tuvalete kalkıyorum. öksürüp hapşırınca idrar kaçırmalarımda başladı. uzun süre bi tarafta yatınca hanım kızımızda rahatsız oluyo herheldeki uyandırıyo beni. daha bebeğimi hiç hissetmedi. başlasada oynaşmaya sevinsem.
evet canım 20. haftada bir hafta önce bir hafta sonrada farketmez.tetanoz aşısı 20.haftada olunmuyormuydu? :bbo:
canımcığım kafaya takmıyorsun bebişi üzmüyorsun.:lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansabah bilindiği üzre dr.a gittim.. 3lü tarama sınucumu almaya.. 10 da evdeydim ama girip yazamadım.. kendimi toparlayıp.. mafoldumben test sonuç kağıdımı aldığım an yaşadıklarımı anlatmam imkansızz.. ama yine de dr. sorup öyle içimi karartayım dedim.. neyse lafı uzatamıcamm... testte trisomy 21 riski 1:278 çıktı.. diğer taramalar iyi.. risksiz bölgede bulunmaktadıryazıyo hepsinde ama sınır 1:250 biliyosunuz.. benimde 278 ... doktor 2li ve ense kalınlığı iyiydii.. buda risksiz bölgede ama risk sınırına çook yakın.. istersen amniyosentez yapabiliriz dedi.. mafoldumben yıkıldım resmenn.. dr.um amabence sorun yokk.. gerek görmüyorum ama sisizn içinizi rahatsız edicekse yaparız dedii..karmakarışık oldum.. allak bullağım halaa.. ayy daha fazla yazamıcamm..
a.s canımm.Sende selam söyle.İnşallah en kısa zamanda tekrar bebişi olur hayırlısıyla.kızlar azönce YAZGÜLÜMLE konuştum.....
bizleri çok özlemiş,hepimize teker teker selamları var,en kısa zamanda bizimle yine sohbet edecek,bende onu arada da olsa burda görmek istiyorum hersey bebek demek değil,bizim en önemlisi dostluğumuz var onu kaybetmeyelim değilmi....
bende selamlarını iletmemi istedi .....
hoşgeldin nisan aramıza.Geçmiş olsun.Oğluşun hayırlı olsun.merhaba aranıza yeni katılıyorum bende nisan annesiyim 13 nisanla 20 nisan arası bebeğimi kucağıma alabileceğim inşallah. çok önce yazacaktım sizlerle paylaşacaktım ama düşük tehlikem vardı. çok korkuyordum kaybedeceğim diye ama artık düşük riskim çok düştü :lepi:bebeğim erkek olacakmış. doktorum çok sağlıklı dedi. size resmini gönderiyorum.
maşallahh diyelim.Hazırlık tamgaz.Süper olacak odanızbi müşteriye baktım 4-5 sayfa yapmışsınız maşallah yaa:))
kızlar kocamın bebeğimizin odası için hazırlayacağı tavan süslemesinin çalışmasından bir fotograf paylaşmak istedim sizinle. tahta parçalarından yan tarafta görmüş olduğunuz pembe yeşil uçağı yaptı daha bitmedi tabi. pervanesi falan takılacak. Tavan için ayrıca büyükçe bir tahta kestirip boyadı. onun üzerine de güzel sanatlarda okuyan bir arkadaşımız yağlıboya gökyüzü yapacak. ortasından aydınlatma ve kenarlarından bu uçaklar sarkıcak.
Nİsan anneleri iyi akşamlar, ben bebiş sevdimde geldim. Bir arkadaşın yeni bebişi olmuştu ona gittim. Daha 40 günlük. Nasıl güzel nasıl güzel.
Allah hepimize o günleri göstersin. :Saruboceq:
güzller biz çıkıyoruz artıkk.. babamız nerdeyse evde olurr.. masamızı hazırlayalım.. zatenn mesai olan akşamlar bu saate kalıyouz yemek için daha da fazla zaman kaybetmeyelimm.. iyi geceler....
öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?