sanada geçmiş olsun canım.Grip hortladı yine dikkat etmemiz lazım risk grubu olarak.günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlarr.. kaç gündür giremiyordum hastaydım ve malesef domuz gribine yakalanmıştım .. aranızda ilk benım sanırım .. lütfen dikkat edın kendınıze .. hep grip olurdum ama bu baska bırseydı ateslerr.. boğaz yanması.. öksürükk fecıydı.. allaha sukur bugun ıyyım ve doktorun dedıgıne gore bırseycıgım kalmadı.. oğlum ve ben tabı ailem ve eşimde sağolsun el birliği ile iyileştimm.. vee doğal yollarla ne bulduysam kullandım içtimm hep yattımm ayrıca morelımde hep ıyıydı..
lutfen kendınıze dıkkat edın elınızden geldıgınce bol bol c vıtamını , zencefıllı bal ve ıhlamur ben bunlarla atlattım.. inşalah ben ılk ve son olurum aranızda...
günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlarr
bugün ilk msj benden olsun
uykusuz bir geceden sonra burdayım
tam gribim geçti derken tekrar yakalanıyorum boğazlarım feci, burnum akıyor ve başım ağrıyor öksürmekten ve kramplardan da uyuyamıyorum bende sabah 6 da pes ettim artık kalktım evde dolanıyorum
inşallah güzel bir gün geçiririz
hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklerinize çokkk iyi bakın
kızlarr aman dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun topikimizin hasta annişleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ilke nur cum çok geçmiş olsun bende merak ettim şimdi teşhisini nasıl koydular nasıl ayırt ettiler normal gripten?
ilkenurcum çok geçmiş olsun canım.benim çok korktuğum bişeydi sen iyi atlatmışsın....
sanırım destekçilerim sayesınde bırde gördugum manzaralar sayesınde sadece ben degıldım hasta olan herkes hasta .. ve abartılıyor bu iş ölenlerin çoğu zatureden öluyor son dakıka tedavıye gıden kişiler.. grıp olunca aşırı dıkkate alıp dınlenmek ve her önune gelen vıtamını almak sart..
arkadaşlar düzenli beslenme-hijyen ve toplu insanların bulunduğu yerlere mümkün olduğunca girmeme.Bunlara dikkat edersek fazla sorun olmaz.a.s.
günaydın kızlarr.. kaç gündür giremiyordum hastaydım ve malesef domuz gribine yakalanmıştım .. aranızda ilk benım sanırım .. lütfen dikkat edın kendınıze .. hep grip olurdum ama bu baska bırseydı ateslerr.. boğaz yanması.. öksürükk fecıydı.. allaha sukur bugun ıyyım ve doktorun dedıgıne gore bırseycıgım kalmadı.. oğlum ve ben tabı ailem ve eşimde sağolsun el birliği ile iyileştimm.. vee doğal yollarla ne bulduysam kullandım içtimm hep yattımm ayrıca morelımde hep ıyıydı..
lutfen kendınıze dıkkat edın elınızden geldıgınce bol bol c vıtamını , zencefıllı bal ve ıhlamur ben bunlarla atlattım.. inşalah ben ılk ve son olurum aranızda...
evet çok haklısın canım ben ıstanbulda yasıyorum ve malesef hergun otobuslerde tıkış tıkış bır suru ınsanla yolculuk edıyorum.. allah kımseye yasatmasın inşallah.. özellıkle bız hamılelere elımız kolumuz bağlı oluyor .. dua etmekten baska ceremızde yok..
şimdi dinlenmem lazım kızlar annem bağırıyor.. yatım hemenn... sağolsun annecım ıyı ettı benı..
kızlarr ya azönce çok güzel bir olay yaşadım....
karşımda bir ekmek fırını var ve orda çalışan kız kuzey'imim benimle olduğu günden beri merakla takipçimiz....azöncede bize hediye getirdi özge ablacım bunu kuzeye aldım diye,ayy biz eşimle bi duygulandık ,anne baba olmak böle bişi sanırsam,minicik çok tatlı ayakkabı almış,ayy nası seviniyo insan.....önemsenmek güzel bişi.....
kızlar biz bugün gayet iyiyiz.. Moralimiz tam yanii.. Akşam ablamızı uyuttuktan sonra yattık.. Ve babamızla gece lambamızın ışığında saatlerce konuştuk :))) gülmeyin yaa tek başbaşa kalabildiğimiz yer ve an napalım.. çocuklar doğup büyüsün sizi de görcemm :)))
neysee... Dün telefonda fazla konuşmamıştık.. Yani ben o an pek iyi değildim akşam knuşuruz demiştik... Allahıma şükür ki kocam da benimle aynı fikirdee... O da aynı şeyleri söylüyoo.. Sadece dua edelimm.. Allahım hayırlısını versinn.. Ondan gelene isyan olurmu diyoo.. 1:10000 bile olsa o 1 ihtimal hep var diyoo.. :)) ama ille sen istersen amniyosentez yaptıralım dedim.. Hayırr dedi o daa.. Ya bir sorun çıksa evladımızı almalarına izin mi vericezz.. Hayırr ee o zaman neden kendimizi yıpratalım diyo :)) ama yine de ayrıntılı ultrasoona girme konusunda kararsızız.. Bakalım eşim dedi 2-3hafta bi geçsin.. Hem acık sen iyi hisset hem bebiş acık daha büyüsünn.. Bayram dönüşü araştırırız iyi bir yer dedi.. Allahım korusun ama bebeğim 30 haftalıkken bile çıksa en ufak bir sorun o benim yavrumm. Ve rabbimin taktir ettiği süre boyunca öyle kalacak. O yüzden acık büyürse herşeyini daha iyi görürler diye düşündükk.. En azından 400 gr. Olur o zmana kadar diyoruz.... Gamyoncuiremsu
hakkımızda hayırlısı artıkk.. Allahım yavruma sağlık versin.. :saruboceq: Sağ salim sorunsuz doğmasını ve büyümesini nasipetsin inş.. :saruboceq: Dualarım hep bu yönde.. Hepinizi anıyorum dualarımda.. Nolur sizde bizi unutmayınn... Iyikivarsınızz.. Iyi ki sizi tanımışımm .. Vereliniortak
günaydın kızlarr.. Kaç gündür giremiyordum hastaydım ve malesef domuz gribine yakalanmıştım .. Aranızda ilk benım sanırım .. Lütfen dikkat edın kendınıze .. Hep grip olurdum ama bu baska bırseydı ateslerr.. Boğaz yanması.. öksürükk fecıydı.. Allaha sukur bugun ıyyım ve doktorun dedıgıne gore bırseycıgım kalmadı.. Oğlum ve ben tabı ailem ve eşimde sağolsun el birliği ile iyileştimm.. Vee doğal yollarla ne bulduysam kullandım içtimm hep yattımm ayrıca morelımde hep ıyıydı..
Lutfen kendınıze dıkkat edın elınızden geldıgınce bol bol c vıtamını , zencefıllı bal ve ıhlamur ben bunlarla atlattım.. Inşalah ben ılk ve son olurum aranızda...
günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
:))) yeni hayranınız hayırlı olsun özgecim ben de kendimi bildim bileli tanıdıklarımın bebeklerine hediyeler alır, hamile tanıdıkları yakından takip eder, hayranlıkla bakardım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi aynı şekilde ilgi görmek inanılmaz bir duyguhihoyyythihoyyyt
ayy sorma canım ya insan nasılda mutlu oluyor....ben hala ilgiliyim,mesela bir komşumuzun kızı doğum yapacak bugun yarın onu bile merakla bekliyorum....
günaydın güzel annişler hayırlı cumalarımız olsun inşallahhhh opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?