2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar,bugün burası cok yagmurlu bereketli bi gün.iş yeri de sessiz...ben bebişin hareketlerini bi ara damar cekilmesi gibi sag kasıgımda hiddettim ama dün baktım olmadı.gaz da olabilir.20 haftaya kadar yolu var hareket hissetmemiz için.ondan sonra tekmeleyip duracak.

esroscuğum,budebeciğim,rönesans,sütlü_gayfe hoşgeldiniz.Hayırlı cumalar.
günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
sanada geçmiş olsun canım.Grip hortladı yine dikkat etmemiz lazım risk grubu olarak.

Son düzenleme:

günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım

kızlarr aman dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun topikimizin hasta annişleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ilke nur cum çok geçmiş olsun bende merak ettim şimdi teşhisini nasıl koydular nasıl ayırt ettiler normal gripten?

sağolun arkadaşlar..

kızlar benımkı cok erken teşhis edildi.. sağolsun kardeşim sayesınde kendını tıp öğrencisi ve şuan stajını yapıyor .. ishal başladı öncelikle ilk başta boğaz ağrısı olunca gitmedim ama ishal olunca kardeşim hemen götürdü.. çok kolay atlattım dıyemem gecelerı çok zor gecıyor özellıkle.. halada yatıyorum... kas ağrım oldu ,ishal , kusma özellıkle boğazım çok ağrıdı.. ilaç tedavısı almadım allaha şükür..zaten doktor hemen eve dinlenmeye yonlendırıyor eger cok ağır değilsenız.. kızlar bır görsenız hastanelerı o kadar fazlakı salgın yatacak yer bıle yokk.. acilde o kadar sıra beklıyorsunuz kı.. allah kımseyı dusurmesın.
---

iyi yanı ise atlattan bır daha yakalanmıyormus domuz grıbıne.. aşı olmamada gerek kalmadı.. bebeğim doğana kadar inşallah..

tam kan sayımı yapıyorlar canımm.. bırde hamıle olmasaydım ciğer filmi felanda yapılıyormus ama bende kan sayımı oldu sadece.. ya kesın teşhis mi ondan emin değilim ama öünkü hastanede gunde sadece 100 kişiye anca yapılabılıyormus.. gelen hasta sayısı 3000 den fazlaydı.. doktor bırcok panıklı kısıye test bıle yapmadı.. boşuna test ıstemeyın dıyor suan grıp olanların %98 sı domuz grıbıymıs..
tedavısı ıse yok pek fazla c vıtamını felan.. antıbıyotık işe yaramıyormus..

ilkenurcum çok geçmiş olsun canım.benim çok korktuğum bişeydi sen iyi atlatmışsın....

ilkenurcum çok geçmiş olsun canım.benim çok korktuğum bişeydi sen iyi atlatmışsın....

sanırım destekçilerim sayesınde bırde gördugum manzaralar sayesınde sadece ben degıldım hasta olan herkes hasta .. ve abartılıyor bu iş ölenlerin çoğu zatureden öluyor son dakıka tedavıye gıden kişiler.. grıp olunca aşırı dıkkate alıp dınlenmek ve her önune gelen vıtamını almak sart..

arkadaşlar düzenli beslenme-hijyen ve toplu insanların bulunduğu yerlere mümkün olduğunca girmeme.Bunlara dikkat edersek fazla sorun olmaz.a.s.

arkadaşlar düzenli beslenme-hijyen ve toplu insanların bulunduğu yerlere mümkün olduğunca girmeme.Bunlara dikkat edersek fazla sorun olmaz.a.s.

evet çok haklısın canım ben ıstanbulda yasıyorum ve malesef hergun otobuslerde tıkış tıkış bır suru ınsanla yolculuk edıyorum.. allah kımseye yasatmasın inşallah.. özellıkle bız hamılelere elımız kolumuz bağlı oluyor .. dua etmekten baska ceremızde yok..

şimdi dinlenmem lazım kızlar annem bağırıyor.. yatım hemenn... sağolsun annecım ıyı ettı benı..

kızlarr ya azönce çok güzel bir olay yaşadım....
karşımda bir ekmek fırını var ve orda çalışan kız kuzey'imim benimle olduğu günden beri merakla takipçimiz....azöncede bize hediye getirdi özge ablacım bunu kuzeye aldım diye,ayy biz eşimle bi duygulandık ,anne baba olmak böle bişi sanırsam,minicik çok tatlı ayakkabı almış,ayy nası seviniyo insan.....önemsenmek güzel bişi.....

Çok geçmiş olsun canım.Nerden anladınız d.gribi olduğunu.Oy çok korkuyorum yaaa.Havalarda soğudu bu meret soğuk havada daha çok yayılıyormuş....

Dinlen sen canım.Görüşürüz.

:))) yeni hayranınız hayırlı olsun özgecim ben de kendimi bildim bileli tanıdıklarımın bebeklerine hediyeler alır, hamile tanıdıkları yakından takip eder, hayranlıkla bakardım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi aynı şekilde ilgi görmek inanılmaz bir duyguhihoyyythihoyyyt

harikasınız siz......

canım çok geçmiş olsun. Allah tekrarlatmasın.

sanada çok geçmiş olsun canım...

ayy sorma canım ya insan nasılda mutlu oluyor....ben hala ilgiliyim,mesela bir komşumuzun kızı doğum yapacak bugun yarın onu bile merakla bekliyorum....

ayy sorma canım ya insan nasılda mutlu oluyor....ben hala ilgiliyim,mesela bir komşumuzun kızı doğum yapacak bugun yarın onu bile merakla bekliyorum....

ah canım ben artık o kadar değilim, delirmiş gibi sadece kendi bebeğimize odaklandım. bu aralar biraz kafamı dağıtayım çok taktım diyorum. varsa yoksa hamilelik bebiş delirecem sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…