Ohh bu mis kokular sizden mi geliyor yoksa opuyorumnanaktan bana kalsa ben 5 tane birden çıkaracaktım ama dr.lar izin vermedi :sinifsinif: şimdi kızım ve oğluşum onları tamamlayacaklar inşaallah :Saruboceq::asigim:
slm kızlar oo burası negüzel herkes burda nasılsınız şekerler..
ya ben de banyo yapacam ama üşeniyorum. bööle alkollü gibiyim. mayışık mayışık.
slm kızlar oo burası negüzel herkes burda nasılsınız şekerler..
istanbulda olan çok ne güzel olur buluşması hamiş hamiş:)Yahu ruzenin sahlep diye diye canımı çektirdin yahuevde yok dışarıya da çıkamam şimdi akşamı beklicem üüü :sinifsinif:
Evt bizde görüşelim vereliniortak bazı arkadaşlar doğumdan sonra da buluşmuşlar bebişleriyle felan sıralamışlar çocukları yan yana resim çekmişler.Bizde yapalım bence çok hoş.Hem birbirimize destek olmuş oluruz :1hug:
hoşgeldin canım.Harika şeyle bunlar yaaa.SELAM KIZLAR BEN GELDİM...yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz hepiniz...
ayy nette çok güzel şeyler gördüm ekleyim şimdide herkezin içi açılsın:))))))
Allah bağışlasın bebişlerini şeymacımm.Yok cnm normal.İlaç tedavisi sadece.Redüksiyon yapıldı üçüne ikizlerim var şimdi teyzesi
Hoşbuldum kendi adıma :) ekle ekle fikir edinelim hihoyyyt
hosgeld,n nazcım.Geçmiş olsun canım.Elbisende hayırlı olsun şimdiden.iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bugün
ben şimdilik fena değilim ama belim ağrıyor bide yorgunluk var biraz
kafa mı dağıtayım diye kursa gittim elbisemi de bitirdim çok şükür ama makinenin usb kablosu olmadığı için gösteremiyorum size sanırım eşim işyerinde unuttu.
aslında bu kadar geç girmemin bir nedenide öğrencimi beklememdi o gidincede geldim yanınıza
geçmişi okuyayım dedim ama öyle çok muhabbet etmişsinizki bitiremedim
canım benim yazdıktan sonra evle uğraştım biraz sonrada tekrar yatağa döndüm 8 ile 10 arası uyumuşum :)
sende çok dikkat et kendine
çok doğru bir karar vermişsiniz tatlım
ilkecim çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin
canımcım sanada geçmiş oldn
merhaba canım çok sevindim iyi olmana
ayy canım benimya çok geçmiş olsun benimde üzüm yerken kırıldı dişim ve çektirdim bilirim ağrısını allahtan 4. aydaydım
olmaz mı bitanemyaa gece uykusuna hasret kaldım bende ama yastığı denedim işe yaramadı bende
hoşgeldi,n zeyracımm.Evet canım sema-fatihti ikizi olan.yaaa bizde birde ikizi olan kimdi yaaa nisan annelerinde sema fatihmiydi doğrumu hatırlıyorum kızlar baya oldu onunlada görüşmeyeli acaba cinsiyetleri ne oldu
hoşgeldin canım.slm kizlar sayfadki sorun yüzünden giremedim nasilsiniz baklaim ikiz anisleride gelmis hosgelmisskaydirigubbakcemile2
a.s.hosgeldinnn.slm kızlar oo burası negüzel herkes burda nasılsınız şekerler..
maşallah oğluşunaa.Allah esirgesin.hoşbulduk jnazcım bende iyiyim canım bugün doktora gittik oğlumu gördüm ultrasonda çok özlemişim aşkımı yaa doktor amcası pipiyi bile gösterdi busefer hepten emin oldum bide 306 gram olmuş oğluşum.
sağol civcimcim maşallah rabbim neşenizi bozmasın canımm.giriyodumda canım pek denk gelemedik heralde.
hoşbulduk jnazcım bende iyiyim canım bugün doktora gittik oğlumu gördüm ultrasonda çok özlemişim aşkımı yaa doktor amcası pipiyi bile gösterdi busefer hepten emin oldum bide 306 gram olmuş oğluşum.
:hulya:
maşallah evet ruzgar yagmur benim bebişte 204 gram.Sanırım bizimkiler biraz zayıf.ohh maşallah canım, kaç haftalıksın canım sen? 306 gr maşallah.benim kızım daha 195 gr. çok mu minik?
inşallah cnm benm,doktorun bir bildiği vardır tabikii senin sağlığın da önemli biryerdeQUOTE=seyma88;10084802]Ohh bu mis kokular sizden mi geliyor yoksa opuyorumnanaktan bana kalsa ben 5 tane birden çıkaracaktım ama dr.lar izin vermedi :sinifsinif: şimdi kızım ve oğluşum onları tamamlayacaklar inşaallah :Saruboceq::asigim:
seymacım ne güzel yaa.ilk yılların biraz zor geçecek belki ama 2 tane birden büyüteceksin allah nasip ederse....senin için zor olacak ama dışardan herkez sana imrenerek bakacak..bizim gibiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kizlar nasilsiniz bakim ??
ben cok sükür iyiym bugün
gecen anlatigim rahatsizlik icin bugün hastaneye gittim
ve bakteri kaptigimi söyledi ameliyata gerek duymadi zaten büyüme olursa ameliyati ancak 32-34 haftaliken yapiyorlarmis krem felanda vermedi yani anlayacaniz sancisini agrisini cekecem
ayrica normal dogum olursa bebegiminde o bakteriyi kapma ihtimali varmis
nasip bakalim artik benim sezeryan isi sanirim biraz daha ön ülana gecti
ama hersey allahtan bakalim
ayrica gecmisi yine okuyamadim
hasta olanlara acil sifalar diliyorum canlar
maşallah evet ruzgar yagmur benim bebişte 204 gram.Sanırım bizimkiler biraz zayıf.
hoşbulduk kızlar nasılsınz.sağol rüzgaryağmuru oğlum tam 19 haftalık teyzesi.seninki nekadarlıkki canım benimki 3 hafta önce 170 gramdı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?