2010 Nisan Anneleri

Ohh bu mis kokular sizden mi geliyor yoksa opuyorumnanaktan bana kalsa ben 5 tane birden çıkaracaktım ama dr.lar izin vermedi :sinifsinif: şimdi kızım ve oğluşum onları tamamlayacaklar inşaallah :Saruboceq::asigim:

seymacım ne güzel yaa.ilk yılların biraz zor geçecek belki ama 2 tane birden büyüteceksin allah nasip ederse....senin için zor olacak ama dışardan herkez sana imrenerek bakacak..bizim gibiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk jnazcım bende iyiyim canım bugün doktora gittik oğlumu gördüm ultrasonda çok özlemişim aşkımı yaa doktor amcası pipiyi bile gösterdi busefer hepten emin oldum bide 306 gram olmuş oğluşum.

sağol civcimcim maşallah rabbim neşenizi bozmasın canımm.giriyodumda canım pek denk gelemedik heralde.

istanbulda olan çok ne güzel olur buluşması hamiş hamiş:)
SELAM KIZLAR BEN GELDİM...yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz hepiniz...
ayy nette çok güzel şeyler gördüm ekleyim şimdide herkezin içi açılsın:))))))
hoşgeldin canım.Harika şeyle bunlar yaaa.

Yok cnm normal.İlaç tedavisi sadece.Redüksiyon yapıldı üçüne ikizlerim var şimdi teyzesi

Hoşbuldum kendi adıma :) ekle ekle fikir edinelim hihoyyyt
Allah bağışlasın bebişlerini şeymacımm.

hosgeld,n nazcım.Geçmiş olsun canım.Elbisende hayırlı olsun şimdiden.

yaaa bizde birde ikizi olan kimdi yaaa nisan annelerinde sema fatihmiydi doğrumu hatırlıyorum kızlar baya oldu onunlada görüşmeyeli acaba cinsiyetleri ne oldu
hoşgeldi,n zeyracımm.Evet canım sema-fatihti ikizi olan.
slm kizlar sayfadki sorun yüzünden giremedim nasilsiniz baklaim ikiz anisleride gelmis hosgelmisskaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım.

slm kızlar oo burası negüzel herkes burda nasılsınız şekerler..
a.s.hosgeldinnn.

maşallah oğluşunaa.Allah esirgesin.

sağol civcimcim maşallah rabbim neşenizi bozmasın canımm.giriyodumda canım pek denk gelemedik heralde.

heralde cnmcğm, ayy nisan annişleri 15 çevrimiçimiz var kızlar hadi hadi sayfaları arttıralm ,diğer kk annişler 5000 lerde seyiriyokaydirigubbakcemile2

ohh maşallah canım, kaç haftalıksın canım sen? 306 gr maşallah. benim kızım daha 195 gr. çok mu minik?

selam kizlar nasilsiniz bakim ??
ben cok sükür iyiym bugün
gecen anlatigim rahatsizlik icin bugün hastaneye gittim
ve bakteri kaptigimi söyledi ameliyata gerek duymadi zaten büyüme olursa ameliyati ancak 32-34 haftaliken yapiyorlarmis krem felanda vermedi yani anlayacaniz sancisini agrisini cekecem
ayrica normal dogum olursa bebegiminde o bakteriyi kapma ihtimali varmis
nasip bakalim artik benim sezeryan isi sanirim biraz daha ön ülana gecti
ama hersey allahtan bakalim

ayrica gecmisi yine okuyamadim
hasta olanlara acil sifalar diliyorum canlar

hoşbulduk kızlar nasılsınz.sağol rüzgaryağmuru oğlum tam 19 haftalık teyzesi.seninki nekadarlıkki canım benimki 3 hafta önce 170 gramdı canım.

inşallah cnm benm,doktorun bir bildiği vardır tabikii senin sağlığın da önemli biryerde
ama 5 i birden de bir seferde çıksa :teytey: fena olmazdı heee kafamçokkarıştı[/QUOTE]
Evt cnm daha 2.5 aylıkken kanamalarım durmuyordu ztn.Çok badireli zamanlardı :sinifsinif:
Beşi bi yerde iyi güzel olurdu da zor olurdu be cicim.Gerçi ben her zorluğuna hazırdım ama :gitme:

seymacım ne güzel yaa.ilk yılların biraz zor geçecek belki ama 2 tane birden büyüteceksin allah nasip ederse....senin için zor olacak ama dışardan herkez sana imrenerek bakacak..bizim gibiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hiç bi fikrim yok ki cnm nasıl geçecek ne olacak.Bende yeğen bol ama ilk defa bebişim olacak.Çok teşekkür ederim bitanem inş rabbim sizlere de nasip eder a.s. :1hug:

canım problemin neydi? bende de hamile kalmadan önce anal fissür vardı öle bişey mi

aman zaten önemli olan sağlıklı olmaları canlarım.daha çokk kilo alcak bebişlerimiz kısmetse.şimdi zaten çok minikler dahaaa.

maşallah evet ruzgar yagmur benim bebişte 204 gram.Sanırım bizimkiler biraz zayıf.

benimki en zayıfları galiba...akannehir

hoşbulduk kızlar nasılsınz.sağol rüzgaryağmuru oğlum tam 19 haftalık teyzesi.seninki nekadarlıkki canım benimki 3 hafta önce 170 gramdı canım.

benimki 18 haftalık canım aaa benim kızım minik kaldı napsamki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…