canım tüp bebkmi seninkisi.Beşizlerin hepsi duruyormu redüksiyon yapıldı mı?
SELAM KIZLAR BEN GELDİM...yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz hepiniz...
ayy nette çok güzel şeyler gördüm ekleyim şimdide herkezin içi açılsın:))))))
Yahu ruzenin sahlep diye diye canımı çektirdin yahuevde yok dışarıya da çıkamam şimdi akşamı beklicem üüü :sinifsinif:
Evt bizde görüşelim vereliniortak bazı arkadaşlar doğumdan sonra da buluşmuşlar bebişleriyle felan sıralamışlar çocukları yan yana resim çekmişler.Bizde yapalım bence çok hoş.Hem birbirimize destek olmuş oluruz :1hug:
Hoşbuldum cnm.Daha önce katılmıştım da rahatsızlık felan olunca uzun bi süre giremedim.Yeni katıldım say gamyoncuiremsu
Beşizlerdi ama redüksiyon yapıldı cnm ikizlerim var şu an
şeyma hoşgeldin canım ilk zamnlar karar verememiştin hatırladığım kadarıyla baya bir zamn sonra kendiliğindenhamiş kalmıştın değilmi canım
esros canım hoşgeldin ,hızlı resim ekleye gir ,ordaki linkleri ekle sekercim......
canım benim yazdıktan sonra evle uğraştım biraz sonrada tekrar yatağa döndüm 8 ile 10 arası uyumuşum :)günaydın kızlarr diyorum ama kimseler yokk :)) kendi söyler kendi dinler oldu azıcık ama mutlaka gelir birileri..
jnaz da yazıp gitmiş... cnım dikkat et kendine.. ilaçsız tam atlatamadığımızdan tekrarlıyoo. benimde halaa tam anlamıyla geçmedii.. ki 15 gün olduu.. öksürük fln yok amaburnum gecetıkanıyo fecii. nefes alamıyorum.. dikkat et kendinee..
çok doğru bir karar vermişsiniz tatlımkızlar biz bugün gayet iyiyiz.. moralimiz tam yanii.. akşam ablamızı uyuttuktan sonra yattık.. ve babamızla gece lambamızın ışığında saatlerce konuştuk :))) gülmeyin yaa tek başbaşa kalabildiğimiz yer ve an napalım.. çocuklar doğup büyüsün sizi de görcemm :)))
neysee... dün telefonda fazla konuşmamıştık.. yani ben o an pek iyi değildim akşam knuşuruz demiştik... allahıma şükür ki kocam da benimle aynı fikirdee... o da aynı şeyleri söylüyoo.. sadece dua edelimm.. allahım hayırlısını versinn.. ondan gelene isyan olurmu diyoo.. 1:10000 bile olsa o 1 ihtimal hep var diyoo.. :)) ama ille sen istersen amniyosentez yaptıralım dedim.. hayırr dedi o daa.. ya bir sorun çıksa evladımızı almalarına izin mi vericezz.. hayırr ee o zaman neden kendimizi yıpratalım diyo :)) ama yine de ayrıntılı ultrasoona girme konusunda kararsızız.. bakalım eşim dedi 2-3hafta bi geçsin.. hem acık sen iyi hisset hem bebiş acık daha büyüsünn.. bayram dönüşü araştırırız iyi bir yer dedi.. allahım korusun ama bebeğim 30 haftalıkken bile çıksa en ufak bir sorun o benim yavrumm. ve rabbimin taktir ettiği süre boyunca öyle kalacak. o yüzden acık büyürse herşeyini daha iyi görürler diye düşündükk.. en azından 400 gr. olur o zmana kadar diyoruz.... gamyoncuiremsu
hakkımızda hayırlısı artıkk.. allahım yavruma sağlık versin.. :Saruboceq: sağ salim sorunsuz doğmasını ve büyümesini nasipetsin inş.. :Saruboceq: dualarım hep bu yönde.. hepinizi anıyorum dualarımda.. nolur sizde bizi unutmayınn... iyikivarsınızz.. iyi ki sizi tanımışımm .. vereliniortak
ilkecim çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versingünaydın kızlarr.. kaç gündür giremiyordum hastaydım ve malesef domuz gribine yakalanmıştım .. aranızda ilk benım sanırım .. lütfen dikkat edın kendınıze .. hep grip olurdum ama bu baska bırseydı ateslerr.. boğaz yanması.. öksürükk fecıydı.. allaha sukur bugun ıyyım ve doktorun dedıgıne gore bırseycıgım kalmadı.. oğlum ve ben tabı ailem ve eşimde sağolsun el birliği ile iyileştimm.. vee doğal yollarla ne bulduysam kullandım içtimm hep yattımm ayrıca morelımde hep ıyıydı..
lutfen kendınıze dıkkat edın elınızden geldıgınce bol bol c vıtamını , zencefıllı bal ve ıhlamur ben bunlarla atlattım.. inşalah ben ılk ve son olurum aranızda...
canımcım sanada geçmiş oldngünaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
kızlarr aman dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun topikimizin hasta annişleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.
[COLOR]
merhaba canım çok sevindim iyi olmanagünaydın kızlar nasılsınız
ben artık daha iyiyim bir an önce kendimi toparlamam gerektiğini anladım ve bundan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum
ayy canım benimya çok geçmiş olsun benimde üzüm yerken kırıldı dişim ve çektirdim bilirim ağrısını allahtan 4. aydaydımkızlar günaydın
felaket bir gece geçirdim ben
akşam muz!! yerken çöt dedi dişim kırıldı, hem de ne kırılmak... gece uyuyamadım acısından, sabahı sabah ettim.
saat sekizde dişçinin kapısındaydım, içten çürümüş ve öyle kötü kırılmış ki iflah olacak gibi değilmiş, çektiler parça parça..
çok canım acıdı
şimdi dişimin uyuşukluğu da geçiyor, hepten vuruyor acısı beynime
ayy diş ağrısına boş yere kabir azabı demiyorlar valla. adamın canına okuyor(
[ :)
olmaz mı bitanemyaa gece uykusuna hasret kaldım bende ama yastığı denedim işe yaramadı bendekızlar sizdede oluyomu yaa ben artık çok fazla yatamıyorum belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo yaa resmen acıyo yatak bana batıyo sanki o kadar uykum oluyo ama uyuyamıyorum ağrıdan sanırım yastık koyuyolarmış bacak arasına falan ağrı olmasın diye yapan varmı böyle
esros hoşgeldin canım
canım yaaa valla üzüldüm şimdi ama ben demedimki sahlepi.....
valla görüşelim hep hadi yapalım denir sora bişiy çıkar iptal olur...
hayırlısı olsun canım ikizlerinde hoşgelmiş nisan topiğimize.....kaydirigubbakcemile5
hoşbultuk tatlımm:)))
görüşelim tabi tatlımya kızlar doğurmadan görüşsek yaww......
ya neden biz görüşemiyoruz ,buluşamıyoruz,konuşamıyoruz....
ay çok duygulandım valla....
ağliyciiimm:.....:gitme:
kk da herkez görüşüyo.....,
nese ben gene taktım bşiye ,buna sarmıyım.....
doğurunca görüşürük ne yapalım ama ben size sahlep yaparım valla......
canım benim sende bebişlerinde hoş geldinizYok cnm normal.İlaç tedavisi sadece.Redüksiyon yapıldı üçüne ikizlerim var şimdi teyzesi
Hoşbuldum kendi adıma :) ekle ekle fikir edinelim hihoyyyt
ayyy seymaaa ikizlerinmi var ya süper yaaa bende istiyooommm
Evet cnm opuyorumnanaktan Darısı başına o zmn yerimseniben
ayy cnmmm hepsi de çok güzellerrr kim yaptıı? bende istiyommmmm örneklerini çıkartayim bari iyiki koydun arkadşım resimleriopuyorumnanaktanyaa alıntı yapmadan resim ekleyemiyomuyum...
şeymacm hoşeldin,allah bağışlasın ikizlerini,eğer çok kötü hissediyosan kendni dr.una görün derim için rahatlamış olur
bu arada oğluşumla bicibici yaptık teyzeleri,mis gibi oldk o yüzden geciktim azönce
ruzenin bebişim ist.olsaydım kesin görüşürdük ama bi ayağım orda tabii, neden olmasın sahlep ten nefret ederim ama senimi kırcam,arkadaşım için çiğ tavuk bilem yerim yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?