2010 Nisan Anneleri

şeyma hoşgeldin canım ilk zamnlar karar verememiştin hatırladığım kadarıyla baya bir zamn sonra kendiliğindenhamiş kalmıştın değilmi canım

canım tüp bebkmi seninkisi.Beşizlerin hepsi duruyormu redüksiyon yapıldı mı?

Yok cnm normal.İlaç tedavisi sadece.Redüksiyon yapıldı üçüne ikizlerim var şimdi teyzesi
SELAM KIZLAR BEN GELDİM...yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz hepiniz...
ayy nette çok güzel şeyler gördüm ekleyim şimdide herkezin içi açılsın:))))))

Hoşbuldum kendi adıma :) ekle ekle fikir edinelim hihoyyyt

Hoşbuldum cnm.Daha önce katılmıştım da rahatsızlık felan olunca uzun bi süre giremedim.Yeni katıldım say gamyoncuiremsu
Beşizlerdi ama redüksiyon yapıldı cnm ikizlerim var şu an

canım yaaa valla üzüldüm şimdi ama ben demedimki sahlepi.....
valla görüşelim hep hadi yapalım denir sora bişiy çıkar iptal olur...
hayırlısı olsun canım ikizlerinde hoşgelmiş nisan topiğimize.....kaydirigubbakcemile5

şeyma hoşgeldin canım ilk zamnlar karar verememiştin hatırladığım kadarıyla baya bir zamn sonra kendiliğindenhamiş kalmıştın değilmi canım

Hoşbuldum cnm.evt ama ilaçların da etkisiyle aşılama veya tüp bebek değil.Kararsızlıktan kastın da redüksiyon galiba. Sanırım doğru hatırlıyorsun alkisalkisalkis On puan aldın benden opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $user105106_pic64942_1254304222[1].webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $tm1oe7[1].webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $ss28nc3[1].webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $ss27bm8[1].webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 28
iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bugün
ben şimdilik fena değilim ama belim ağrıyor bide yorgunluk var biraz
kafa mı dağıtayım diye kursa gittim elbisemi de bitirdim çok şükür ama makinenin usb kablosu olmadığı için gösteremiyorum size sanırım eşim işyerinde unuttu.

aslında bu kadar geç girmemin bir nedenide öğrencimi beklememdi o gidincede geldim yanınıza
geçmişi okuyayım dedim ama öyle çok muhabbet etmişsinizki bitiremedim
canım benim yazdıktan sonra evle uğraştım biraz sonrada tekrar yatağa döndüm 8 ile 10 arası uyumuşum :)
sende çok dikkat et kendine
çok doğru bir karar vermişsiniz tatlım
ilkecim çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin
günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
canımcım sanada geçmiş oldn
kızlarr aman dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun topikimizin hasta annişleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.
[COLOR]

günaydın kızlar nasılsınız
ben artık daha iyiyim bir an önce kendimi toparlamam gerektiğini anladım ve bundan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum
merhaba canım çok sevindim iyi olmana
ayy canım benimya çok geçmiş olsun benimde üzüm yerken kırıldı dişim ve çektirdim bilirim ağrısını allahtan 4. aydaydım
olmaz mı bitanemyaa gece uykusuna hasret kaldım bende ama yastığı denedim işe yaramadı bende

şeymacm hoşeldin,allah bağışlasın ikizlerini,eğer çok kötü hissediyosan kendni dr.una görün derim için rahatlamış olur
bu arada oğluşumla bicibici yaptık teyzeleri,mis gibi oldk o yüzden geciktim azönce
ruzenin bebişim ist.olsaydım kesin görüşürdük ama bi ayağım orda tabii, neden olmasın sahlep ten nefret ederim ama senimi kırcam,arkadaşım için çiğ tavuk bilem yerim yaww

yaaa bizde birde ikizi olan kimdi yaaa nisan annelerinde sema fatihmiydi doğrumu hatırlıyorum kızlar baya oldu onunlada görüşmeyeli acaba cinsiyetleri ne oldu

Üzülme cnm bnm.Yarım saate kdr kaynım gelecek zaten alır o gelirken.
Planı yapalım da varsın iptal olsun.Şimdi bilmem ama bebişler olunca kesin buluşulur derim ben :Saruboceq: Bu arada ikizlerimde hoşbulmuş cnm

jnazcm hoşgeldinnn, bel ağrılarımız başladı anlaşılan,çok ayakta kalınca iş yapınca daha da şiddetli oluyo

görüşelim tabi tatlım
ben sakaryadayım ama annemler istanbulda hoş bende doğma büyüme istanbulluyumya:)
ortak bir gün belirlersek seve seve gelirim bende
Yok cnm normal.İlaç tedavisi sadece.Redüksiyon yapıldı üçüne ikizlerim var şimdi teyzesi

Hoşbuldum kendi adıma :) ekle ekle fikir edinelim hihoyyyt
canım benim sende bebişlerinde hoş geldiniz

Hoşbuldum tatlım.Teşekkür ederim.Yok kötü hissetmiyorum sadece acıkmıyorum sabahları o kadar.Oğluşunu öp bnm yerime.Mis mis kokuyordur şimdi oyy bende istiyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…