2010 Nisan Anneleri

jnazcm hoşgeldinnn, bel ağrılarımız başladı anlaşılan,çok ayakta kalınca iş yapınca daha da şiddetli oluyo
hoşbuldum civcivimm
bel ağrım hep vardıki tatlım ama şiddetlendi iyice
bide benim bebiş ters miş o yüzden daha çok ağrın olur dedi doktor
ve ayakta kalmamı söyledi o da mümkün değil tabi
yaaa bizde birde ikizi olan kimdi yaaa nisan annelerinde sema fatihmiydi doğrumu hatırlıyorum kızlar baya oldu onunlada görüşmeyeli caba cinsiyetleri ne oldu
canımcım sema fatihti ama onu daha çok mart anneleri topiğinde görüyorum ben sanırım doktoru doğum için mart diyince oraya çok takılıyor
yaa alıntı yapmadan resim ekleyemiyomuyum...

ayyy bayıldım bunlara canımya

jnazcım hoşgeldin bu arada..şu resimlerle boğuşuyorumda(

Eklentiler

• $h51ru7[1].webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $favori5sn4[1].webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSC04833[1].webp
    5 KB · Görüntüleme: 18
  • $cicim3jh7[1].webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 20
Hoşbuldum tatlım.Teşekkür ederim.Yok kötü hissetmiyorum sadece acıkmıyorum sabahları o kadar.Oğluşunu öp bnm yerime.Mis mis kokuyordur şimdi oyy bende istiyorum :sinifsinif:

biz de teyzesi öpüyoruz burdan kokulu kokulu öpücük yolluyorz,ikizlerimize de tabii,ayy ben evlenmeden önce hep derdim ki anne ikizlerim olurrr innnşşşallllaahhhh inşallahh derdim,annemm DEMEEEE ÖYLEEEE derdi nitekim olmadı, kısmet 1kerede çıkartırdım walla 2 dene birden kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $bebekke2[1].webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $042007181177463223gh2[1].webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $59405310[1].webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $1343[1].webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 21
jnazcığım valla bendede ne hafıza var maşallh diyelim herkeside hatırlıyorum baksana bu arada güle güle giy canım cici elbiseni arkadaşın nasıl oldu canım iyimi şimdi

esroscuğum bayıldım canım eklediklerine canım yaa ben örgü bilmiyorum bilsem yapardım kesin

jnazcım hoşgeldin bu arada..şu resimlerle boğuşuyorumda(

amanınn amanınn esros bilgisayara dalacam içine şimdi yanına geliverecem heee
çok güzelll modeller ya,yün alıp başlayasım geldiiii,gece vakti nerden bulurum ben şimdi yünü yahuuu:hulya: :hulya:

Ohh bu mis kokular sizden mi geliyor yoksa opuyorumnanaktan bana kalsa ben 5 tane birden çıkaracaktım ama dr.lar izin vermedi :sinifsinif: şimdi kızım ve oğluşum onları tamamlayacaklar inşaallah :Saruboceq::asigim:

esroscum hoşbuldum şekerim

maşallahh sana bitanemm
çok sağol tatlım bayramda giyeceğim inşallah :)
arkadaşımlada bugün tlf da konuştuk tatlım düne oranla daha iyiydi sesi alışacağım dedi
akşamda eşim gelsin gideceğim yanına, eşlerimizin işi ortak o yüzden birlikte çok vakit geçiriyoruz birde o da benim gibi başka bir şehirden gelin geldi buraya hiç kıyamıyorum o yüzden yalnız kalsında istemiyorum
sen nasılsın hayatım?
ya ben de banyo yapacam ama üşeniyorum. bööle alkollü gibiyim. mayışık mayışık.

ayy bendeee

amanınn amanınn esros bilgisayara dalacam içine şimdi yanına geliverecem heee
çok güzelll modeller ya,yün alıp başlayasım geldiiii,gece vakti nerden bulurum ben şimdi yünü yahuuu:hulya: :hulya:

ay nasıl tatlılar demi yaaa...bunları gördükçe hemen doğurasım geliyoo:)))))

QUOTE=seyma88;10084802]Ohh bu mis kokular sizden mi geliyor yoksa opuyorumnanaktan bana kalsa ben 5 tane birden çıkaracaktım ama dr.lar izin vermedi :sinifsinif: şimdi kızım ve oğluşum onları tamamlayacaklar inşaallah :Saruboceq::asigim:[/QUOTE]
inşallah cnm benm,doktorun bir bildiği vardır tabikii senin sağlığın da önemli biryerde
ama 5 i birden de bir seferde çıksa :teytey: fena olmazdı heee kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…