- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hoşbuldum civcivimmjnazcm hoşgeldinnn, bel ağrılarımız başladı anlaşılan,çok ayakta kalınca iş yapınca daha da şiddetli oluyo
canımcım sema fatihti ama onu daha çok mart anneleri topiğinde görüyorum ben sanırım doktoru doğum için mart diyince oraya çok takılıyoryaaa bizde birde ikizi olan kimdi yaaa nisan annelerinde sema fatihmiydi doğrumu hatırlıyorum kızlar baya oldu onunlada görüşmeyeli caba cinsiyetleri ne oldu
yaa alıntı yapmadan resim ekleyemiyomuyum...
görüşelim tabi tatlım
ben sakaryadayım ama annemler istanbulda hoş bende doğma büyüme istanbulluyumya:)
ortak bir gün belirlersek seve seve gelirim bende
canım benim sende bebişlerinde hoş geldiniz
ayyy keşke yaaaa, maşallah seninkilere..
slm kizlar sayfadki sorun yüzünden giremedim nasilsiniz baklaim ikiz anisleride gelmis hosgelmisskaydirigubbakcemile2
Hoşbuldum tatlım.Teşekkür ederim.Yok kötü hissetmiyorum sadece acıkmıyorum sabahları o kadar.Oğluşunu öp bnm yerime.Mis mis kokuyordur şimdi oyy bende istiyorum :sinifsinif:
jnazcım hoşgeldin bu arada..şu resimlerle boğuşuyorumda(
jnazcım hoşgeldin bu arada..şu resimlerle boğuşuyorumda(
biz de teyzesi öpüyoruz burdan kokulu kokulu öpücük yolluyorz,ikizlerimize de tabii,ayy ben evlenmeden önce hep derdim ki anne ikizlerim olurrr innnşşşallllaahhhh inşallahh derdim,annemm DEMEEEE ÖYLEEEE derdi nitekim olmadı, kısmet 1kerede çıkartırdım walla 2 dene birden kaydirigubbakcemile2
maşallahh sana bitanemmjnazcığım valla bendede ne hafıza var maşallh diyelim herkeside hatırlıyorum baksana bu arada güle güle giy canım cici elbiseni arkadaşın nasıl oldu canım iyimi şimdi
esroscuğum bayıldım canım eklediklerine canım yaa ben örgü bilmiyorum bilsem yapardım kesin
ya ben de banyo yapacam ama üşeniyorum. bööle alkollü gibiyim. mayışık mayışık.
amanınn amanınn esros bilgisayara dalacam içine şimdi yanına geliverecem heee
çok güzelll modeller ya,yün alıp başlayasım geldiiii,gece vakti nerden bulurum ben şimdi yünü yahuuu:hulya: :hulya:
slm kızlar oo burası negüzel herkes burda nasılsınız şekerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?