2010 Nisan Anneleri

ohh ne güzel tatlımm maşallah yavruna
bizde çarşamba günü gittik 21 haftalık görünüyor oğlum doktor amcası bizede gösterdi bide bacaklarını çarpı şekline getirmiş ti yavrum tek elide yanağındaydı :)
hoşbuldum canımm
çok sağoll
maşallah evet ruzgar yagmur benim bebişte 204 gram.Sanırım bizimkiler biraz zayıf.
yosuncum zayıf değillerdir tatlım doktor bana 19 haftalıkken 250 gr olması gerekiyor demişti seninki 18 haftanın için de zaten
canım benimya çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
[

rüzgaryağmuru canım daha anca alır bebişin canım.benimde iştahım buara çok iyi ama canım belkide ondan.senin nasıl iştahın.

teyzeleri yaa sizide bırakmak istemiyoruz ama yemek yiyip dinlenmemiz lazım bizim
iyi akşamlar hepinizeeee Şeniz

selam güzel anneler ve bebişleri nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bayramda yaklaşıyor il dışına çıkacak olanlar varmı?
bu arada afiyet olsun jnazcım:)

Hoşgeldin batuhanim.Geçmiş olsun tekrardan.

rüzgaryağmuru canım daha anca alır bebişin canım.benimde iştahım buara çok iyi ama canım belkide ondan.senin nasıl iştahın.

normal canım yani pek öyle bişi yiyesim yok. ay benim kızım kuş gibim kalmış ya üzüşdüm şimdi. boyuda 22 cm. ayyyyy hemen yemem lazım. mafoldumben

canım problemin neydi? bende de hamile kalmadan önce anal fissür vardı öle bişey mi

ya anal bölgede yani disinda degilde daha cok icinde söylemesi ayip
böyle kabarcik gibi seyler var yani türkcesini bilmiyorum ama anlatmamdan o mu degilmi anlarsin zaten canim dedigim gibi böyle kabarcik gibi kasinti ve akinti yapiyo :gitme:
ve otururken sanki batiyo ilk defa oldu
doktorum olabiliyor hamilelikte bagisiklik sistemimiz zayif oldugu icin herseyi kapabiliyormusuz ilgin icin cok sagol canim

cok sagol canim opuyorumnanaktan

afiyet olsun jnazcım.kızlar sizdede buara mide yanması çok oluyomu.bende 3 gündür oluyo.ama doktoruma sordum normal dedi.artık bebişlerimiz büyüdülerya midemize baskı yaparlarmış.

geçmiş nolsun batuhancım zaten herşey hamilelikte çıkarmış.bünyelerimiz zayıf oluyoya.aman allah geçici hastalık versin canım

çok geçmiş olsun canım benim kisi catlakmış kabızlıkdan dolayı olmuşum ve şimdilerde yine nüksetti agrısı çok kötü kantorun yagı biraz geçiriyo sızını dr verdiği kremlerin hiçbir faydasını görmedim
banada ameliyat demişdi bende korkumda yaptırmadım çünkü yeniliyormuş

geçmiş nolsun batuhancım zaten herşey hamilelikte çıkarmış.bünyelerimiz zayıf oluyoya.aman allah geçici hastalık versin canım

cok sagol canim evet allahim daha büyük dertlerden korusun
ama sonucta normal dogumda bebegimede riski var anlayacan iklimdeyim yine
zaten bel fitigimdan dolayi szeryan demisti doktorum
bebegime zarar gelmesinde her agriya katlanirim
katlaniriz :sinifsinif:

cok sagol canim
sanada cok cok gemis olsun
insallah ameliyatsizda vrdir bi cözümü opuyorumnanaktan

teyzeleri yaa sizide bırakmak istemiyoruz ama yemek yiyip dinlenmemiz lazım bizim
iyi akşamlar hepinizeeee Şeniz
afiyet bal şeker olsun.Yarasın ahmet yusufa.

normal canım yani pek öyle bişi yiyesim yok. ay benim kızım kuş gibim kalmış ya üzüşdüm şimdi. boyuda 22 cm. ayyyyy hemen yemem lazım. mafoldumben

Boyu çok güzel kızının canım.Bizimki 21 cm idi çok iyi dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…