- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ohh ne güzel tatlımm maşallah yavrunahoşbulduk jnazcım bende iyiyim canım bugün doktora gittik oğlumu gördüm ultrasonda çok özlemişim aşkımı yaa doktor amcası pipiyi bile gösterdi busefer hepten emin oldum bide 306 gram olmuş oğluşum.
hoşbuldum canımmistanbulda olan çok ne güzel olur buluşması hamiş hamiş:)
hoşgeldin canım.Harika şeyle bunlar yaaa.
Allah bağışlasın bebişlerini şeymacımm.
hosgeld,n nazcım.Geçmiş olsun canım.Elbisende hayırlı olsun şimdiden.
.
yosuncum zayıf değillerdir tatlım doktor bana 19 haftalıkken 250 gr olması gerekiyor demişti seninki 18 haftanın için de zatenmaşallah evet ruzgar yagmur benim bebişte 204 gram.Sanırım bizimkiler biraz zayıf.
canım benimya çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinselam kizlar nasilsiniz bakim ??
ben cok sükür iyiym bugün
gecen anlatigim rahatsizlik icin bugün hastaneye gittim
ve bakteri kaptigimi söyledi ameliyata gerek duymadi zaten büyüme olursa ameliyati ancak 32-34 haftaliken yapiyorlarmis krem felanda vermedi yani anlayacaniz sancisini agrisini cekecem
ayrica normal dogum olursa bebegiminde o bakteriyi kapma ihtimali varmis
nasip bakalim artik benim sezeryan isi sanirim biraz daha ön ülana gecti
ama hersey allahtan bakalim
ayrica gecmisi yine okuyamadim
hasta olanlara acil sifalar diliyorum canlar
cnm maşşallah başladınmı işlemeye :sm_cool:
Hoşgeldin batuhanim.Geçmiş olsun tekrardan.selam kizlar nasilsiniz bakim ??
ben cok sükür iyiym bugün
gecen anlatigim rahatsizlik icin bugün hastaneye gittim
ve bakteri kaptigimi söyledi ameliyata gerek duymadi zaten büyüme olursa ameliyati ancak 32-34 haftaliken yapiyorlarmis krem felanda vermedi yani anlayacaniz sancisini agrisini cekecem
ayrica normal dogum olursa bebegiminde o bakteriyi kapma ihtimali varmis
nasip bakalim artik benim sezeryan isi sanirim biraz daha ön ülana gecti
ama hersey allahtan bakalim
ayrica gecmisi yine okuyamadim
hasta olanlara acil sifalar diliyorum canlar
rüzgaryağmuru canım daha anca alır bebişin canım.benimde iştahım buara çok iyi ama canım belkide ondan.senin nasıl iştahın.
esros acnım hepsi çok güzel bayıldım
canım problemin neydi? bende de hamile kalmadan önce anal fissür vardı öle bişey mi
ohh ne güzel tatlımm maşallah yavruna
bizde çarşamba günü gittik 21 haftalık görünüyor oğlum doktor amcası bizede gösterdi bide bacaklarını çarpı şekline getirmiş ti yavrum tek elide yanağındaydı :)
hoşbuldum canımm
çok sağoll
yosuncum zayıf değillerdir tatlım doktor bana 19 haftalıkken 250 gr olması gerekiyor demişti seninki 18 haftanın için de zaten
canım benimya çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
[
teyzeleri yaa sizide bırakmak istemiyoruz ama yemek yiyip dinlenmemiz lazım bizim
iyi akşamlar hepinizeeee Şeniz
afiyet olsun jnazcım.kızlar sizdede buara mide yanması çok oluyomu.bende 3 gündür oluyo.ama doktoruma sordum normal dedi.artık bebişlerimiz büyüdülerya midemize baskı yaparlarmış.
ya anal bölgede yani disinda degilde daha cok icinde söylemesi ayip
böyle kabarcik gibi seyler var yani türkcesini bilmiyorum ama anlatmamdan o mu degilmi anlarsin zaten canim dedigim gibi böyle kabarcik gibi kasinti ve akinti yapiyo :gitme:
ve otururken sanki batiyo ilk defa oldu
doktorum olabiliyor hamilelikte bagisiklik sistemimiz zayif oldugu icin herseyi kapabiliyormusuz ilgin icin cok sagol canim
cok sagol canim opuyorumnanaktan
geçmiş nolsun batuhancım zaten herşey hamilelikte çıkarmış.bünyelerimiz zayıf oluyoya.aman allah geçici hastalık versin canım
çok geçmiş olsun canım benim kisi catlakmış kabızlıkdan dolayı olmuşum ve şimdilerde yine nüksetti agrısı çok kötü kantorun yagı biraz geçiriyo sızını dr verdiği kremlerin hiçbir faydasını görmedim
banada ameliyat demişdi bende korkumda yaptırmadım çünkü yeniliyormuş
afiyet bal şeker olsun.Yarasın ahmet yusufa.teyzeleri yaa sizide bırakmak istemiyoruz ama yemek yiyip dinlenmemiz lazım bizim
iyi akşamlar hepinizeeee Şeniz
normal canım yani pek öyle bişi yiyesim yok. ay benim kızım kuş gibim kalmış ya üzüşdüm şimdi. boyuda 22 cm. ayyyyy hemen yemem lazım. mafoldumben
19.haftadayım şeymacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?