2010 Nisan Anneleri

slm kızlar... işleri bitirip ancak gelebildik dicem ama daha çok işim varr.. neden mi? bugün gezmeye gittim temizliği salladım yarın yaparım diye.. ama 2 saat kadar önce annem aradı yengemler fln yarın bana geliceklermişş.. amaaann dediim.. hemen açtım süpürgeyi... sabah yapardım ama kızım uyurken yapamam o uyanana kadar da 11 olurr.. ama bitti silip süpürme işi allahtann.. annem de 2 çeşit mayalı hamur işimi yapıcak sabahtan gelirken getiricek.. bende şimdi kek kurabiye fln şekerlileri yapiim bari yanına da salata türü bişiy yaparım ohh miss :))) ama varya akşam akşam bittim.. mutfağa gitmeden bi size bakayım dedimm...
budebe.. kızz sen buraya takılıp yemeği yakmışsın :) bende gezmeye gidicem derken gece gece temizlik yapmak zorunda kaldım.. keşke gündüz gitmeyip yapsaydım işlerimii.. allahtan sabah balkonlarla banyo wc yıkamıştımm :)) amaann bi güncükte peynirekmek yesinler nolcekk.. değişiklik oluyo aradaa.. bende üşenip yapmadığımda 2 yumurtaaa tamamdırrr :))))

Selam ahali.
Bu hafta ilk defa bebişimin hareketini hissettim karnımda..
Sanki ufak balonlar patladı gibi geldi , çok değişikti..
Ne güzel bir duyguymuş Allah'ım sana şükürler olsun.

Olsun bebegcım ya gezmıŞsın ıŞte negÜzel bu taraflara Çok yaĞmur yaĞıyo bugÜn yÜrÜyÜŞe bıle Çıkamadım bende yarın doktora gıdecem dua et bana canım

ıyı akşamlar bebegcım nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık bellımı bebişın cınsıyetı

merhaba kızlar bizde geldik kızımla nasılsınız bakalım

budebeciğim canım inşallah bizlere güzel haberlerle geliceksin cnım benim sevgili dünürüm ne kötü hava değilmi yaa buralarda eşim kesin kararını verdi bu akşam olmuyo arabasız yarın bakmaya gidecek orduya ikinci el ama olsun bebkte olunca çok zor olur canım dünürüm artık seni almaya geliriz biz

bebgciğim maşallah sana yaa ne diyeyim hangi arada yaptın kız bu saydıklarını canımsın yaa maşallah canım annenin yaptığı poğaçalardan yolla benimki lor peynirli olsun içinde maydonazda olsun ama:kedi:

Selam ahali.
Bu hafta ilk defa bebişimin hareketini hissettim karnımda..
Sanki ufak balonlar patladı gibi geldi , çok değişikti..
Ne güzel bir duyguymuş Allah'ım sana şükürler olsun.

canım benim maşallah bende az önce çikolata yedim sanırım kızlar ilk tekmemide yedim kızımdan şükürler olsun yaradanıma yaa varmı böyle bir duygu ama dediğim gibi benimki tam bir babcı olacak sanırımo geldiğinde konuştuğumuzda dah çok hareket ediyo ayyy yaradanıma şükürler olsun varmı böyle güzel bir duygu daha hayatta :CüvCüv:

selmaa... kızz ne arıyon sen burda bakiimm :)) ayy çok sevindim cnım yaa... opuyorumnanaktan çook öpüyorum cnım benimm... ben iyiyim canım allaha şükürr.. bebişim de iyyiii arada korkutuyo beni teyzesi ama iyiyiz genel olarakk... valla cnım 13 haftalıkken erkeğebenziyo denmiştii.. 17. haftada dr. bence erkek dedi ama bakalım hayırlısıı.. bayram dönüşü gidicem o zaman kesinleşir inş...

sen nasılsın bitanemm? arkadaşlar nasıll? ayy benden çook selam herkese.. arada giriyorum ama tanıdık kimseyi göremeyince çıkıyorum yine... sen serra'ya.. handerya'ya... başka kim varsa eskilerden hepsine slm söle cnmm.. öpüyorumm.. dikkat et kendinee...

budebe.. cnmm gezdim valla.. dağıldı kafam azıcıkk.. şimdide işler çok ama olsunn.. ne zamandır misafirim gelmemiştii.. severim misafir ağırlamayıı.. hoşgelsinlerr...

zeyraa.. kızz sen arkadaşını ne zannettin :))) amann canımm ağır ağır yapıyorum işte .. napiim bebeğim yaa başka kim yapıcakk... kociş genelde mesaide.. hem onada kıyamıyorum bütün gün ölüyo yorgunluktan,işi deağır... sen iste yeterki canımm.. ben sana tepsiyle gönderiyiimm... :))

AttaQue... gözün aydın cnımm... çok güzel bir duyguu... ama 1 ay sonra flnn gör sen hareketlerii :)))

kızlarr ben mutfağa geçiyorumm.. işlerimi bitireyim dekocacım gelene kadar çayımızı da demleyip oturalım :)))

Evet budebeciğim hepimiz ortak bir duyguyu paylaşabiliyoruz burada bu da çok güzel arkadaşım.
zeyracım yerim ben onun minik ayağını maşşallah kızımıza yaa..
bebegcim geçmişe bi göz attım da , yüreğini ferah tut tatlım , kötü bişey olsa hissederdin zaten sen bence herşey yolunda..

ıyı olmanıza sevındım arada ugra canım allah hayırlı evlat versın gelıp senı zıyaret etmek ıstedım nasıl oldugunu merak ettım canım allaha emanet olun bebişınle bırlıkte

AttaQue.. sağol cnımm.. yok bebeğimm.. içim gayet rahatt.. hele bugün sağlık ocağındaki aile hekimimiz değerin gayet iyi benim eşimin 1:252 çıkmıştı demesii içime su serptii.. allahımateslimiz cnımm.. o hepimize sağlıklı evlatlar vericek inş...

selmacımm.. valla cnm çok mutlu ettin benii.. inan gözlerim doldu kızz ... sağol bitanem iyi dileklerin için.. sende uğra aradaa.. sevindir şu garibi :))) yolunda başarılar dilerim cnım sanadaa...

budebe.. cnım şimdi gördüm yarın doktoragidiyomuşsun.. cnıminşallah üçlün de iyi çıkıcak usg de de sorun olmucakk.. ne güzell bebeğini görüceksin yarın hemde renkli ..
bende özledim ama yaa halbuki 17+0 da görmüştüm... bayram sonuna kadar nasıl durucam yaa... yarın iyi haberlerini bekliyor olucaz cnımm..

hıhıhı.. bunu da selmadan çaldım accık.. iyiki gelmiş :))) şakatabide hoşumagitti yürüttüm bende napiimm :)))

slm annişlerr
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
işten giremedimm eve geldiğimdee yorgunluktan giremedim
ben geldimm biz salı günü doktora gittiikk
bebişimizin (paşa oğluşumun)durumu iyii hamdolsunn
ama annesii şişiyor ne iş anlamadımm
bana göre 5 doktora göre 7 kilo almışımm akannehir
AZ ye dedi kaydirigubbakcemile

angelsky.. ne güzel haberler cnımm...hayırlı olsun oğluşunn.. hayırlı sağlıklı evlat olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…