2010 Nisan Anneleri

ayşecim.. içini ferah tut canımm.. allahın izniyle oğluşuna bişiycik olmamıştırr... hatırlarmısın yada biliyomusun bilmem ama 8 haftalıkken fln kızım benim karnımın üstüne düşmüştü... hemde ne düşme ben sırt üstü yatarken ayağı takılıp bi eli yumruk karnıam yumruk attı o haliyle yanii.. sen düşün aldığım darbeyi cnmm.. ama rabbimin izniyle gittik ve bişiycik yoktu yavrumdaa... dua et sadecee.. iyi düşün iyi olsun cnımm...

Günaydın herkeze...gerçekten göbüşler çok güzel maşallah hepimize
bizde ekleyelim bi ara:)))

Biz bugün diyete başladık..artık hamurişi talı yok...sadece hafta sonları ödül vericez kendimize(((
çünkü 1 haftada 600 gr almışız(((oklava:klava:klava:klava:

Evet hatırlıyorum.Ama korktum işte ne bilim....akannehir

aysecim inşlh bişiyciği yoktur bebişin merak etme git yine doktora sende için rahat etsin bizlerede haber ver...

günaydın kızlar hepinize ayşe deniz geçmiş olsun canım korkma bişiy yoktur inş
o çalışanlarada söle yavaş olsunlar ben olucam varya nasıl kaçıcanı şaşırır ordan
bi bağlık bardımı aklı gider yerinden::)))

Günaydın kızlar.Nasılsınız?opuyorumnanaktanBen bir eskiyi okuyup geliyorum:)

tekrardan günaydın hepinize...

esros... cnmm dikkat edelim ok.. ama dikkat edip az kilo alalım derken bebişleri besinsiz bırakmayalım :)) bende 3 haftada 2 kilo almışım ( ama ne hikmetse ebem normal dedii..

kızlar bende bugun bi özlem oldu böle bebişime ,onu hergün özlüyorum ama.....
sabah ultrason resmini çıkarıp öptüm sanki gercekten kuzum ordaymış ayy ebn gene ağliycim...
düm uyutmadı annem beni gene kızdım bende ona anne işe gitcek olum hep geceleri debeleniyosun diye ,sonrada içim içimi yedi.....
niye böleyim ben ya.....şimdide kasım annelerine baktım gün sayıyorlar pc basında oturamıyorlar ne güzel ya ......

kızlarr ya ne dicemm.. biz 18+2 olduk ama zman ne kadarr yavaş ilerliyo yaaa... bana mı öyle geliyo yoksaa.. bi an önce yılbaşı gelsinnn.. ondan sonra çabuk geçer gibi sanki...

ayyy ewt refiye ya yılbasından sonra ne kaldıki demi???
ben çok özledim bebişimi gelsin kuzum artık ya....günlerde gecmiyo sanki....

ahh canım geçen kelimelere döktüklerimi yazmışsın sende..bende özlüom ne zaman alacağım onu kollarıma die göz yaşı döküodum.onun üstüne sevgi yokmuş şimdiden hissettiriyor bunu.allah bebeklerimize doymamızı nasip etsin hepimize.

aynen bende öleyim işte canım...gercekten hiçbi sevgi evlat sevgisinin yerini tutmuyrmuş....bazen eşime kızıyorum diyorki bi yiğeni vardı sanki onun babası gibi,bende azcık kızıyorum ,ben gene aynı severim diyor sevgisi bölünmezmiş sanırsam yasayarak görcez ama anneler çok farklı olyor yaaaa......

geçmiş olsun canım.İnşallah meleğinin hiçbişeyi yoktur güzel haberlerle gelirsin.

günaydın yosuncumm.. biz iyiyiz siz nasılsınız cnımm ?
bende iyiyim canım teşekkürler.opuyorumnanaktanBugun sende iş çok kolay gelsin gülüm.

günaydın kızlar
hoşgeldin canım.

hiç merak etme kendi çocuğunu görsün dünyayı bile unutur eşin canım.

babalar sevgilerini pek dışa vuramasalarda onlarda tarifsiz bi sevgiyle severmişler.yeğeninide sevecek elbette ama eskisi gibi asla olamayacak evladı gibi kimseyi sevemeyecek.annelik evet çok farklı şükürki anne olcaz oğluşlarımızda analarına pek düşkün olcak..kaydirigubbakcemile2

özgecim.. gelincikk.. hepimiz aynı durumdayız valla.... şimdi kasımın bebeklerine baktım birazcık da allahım ne tatlı şeylerr.. resimlerine bakarken bile kokuları geldi inanın yaa.. maşallah hepsine rabbim nazarlardan korusunn..

bize de sağ salim hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp koklamayı nasip et yarabbim :Saruboceq:

kızlarr şimdi ben çıkıyorum maleseff.. ancak akşama girebilirim fırsat bulursamm... hamurillerim tamam da servis tabak bardak ayarlıyım da dinleneyim azıcık misafirlerim gelene kadarr.. yorucu bi gün olucakkk... öpüyorum hepinizii... meleklerinize sağlıkk diliyorum allahımdannn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…