ayşecim.. içini ferah tut canımm.. allahın izniyle oğluşuna bişiycik olmamıştırr... hatırlarmısın yada biliyomusun bilmem ama 8 haftalıkken fln kızım benim karnımın üstüne düşmüştü... hemde ne düşme ben sırt üstü yatarken ayağı takılıp bi eli yumruk karnıam yumruk attı o haliyle yanii.. sen düşün aldığım darbeyi cnmm.. ama rabbimin izniyle gittik ve bişiycik yoktu yavrumdaa... dua et sadecee.. iyi düşün iyi olsun cnımm...
Ayşecim geçmiş olsun...görünmez kaza(umarım bişey yoktur..
kızlar bende bugun bi özlem oldu böle bebişime ,onu hergün özlüyorum ama.....
sabah ultrason resmini çıkarıp öptüm sanki gercekten kuzum ordaymış ayy ebn gene ağliycim...
düm uyutmadı annem beni gene kızdım bende ona anne işe gitcek olum hep geceleri debeleniyosun diye ,sonrada içim içimi yedi.....
niye böleyim ben ya.....şimdide kasım annelerine baktım gün sayıyorlar pc basında oturamıyorlar ne güzel ya ......
ahh canım geçen kelimelere döktüklerimi yazmışsın sende..bende özlüom ne zaman alacağım onu kollarıma die göz yaşı döküodum.onun üstüne sevgi yokmuş şimdiden hissettiriyor bunu.allah bebeklerimize doymamızı nasip etsin hepimize.
geçmiş olsun canım.İnşallah meleğinin hiçbişeyi yoktur güzel haberlerle gelirsin.Kızlar yaa.Dün akşam işten çıkarken eşimle beraber.Şirketin kapısına elimi uzatmamla kapı bir anda çok sert açıldı ve kapının içteki kulp u karnıma çarptı.Ve dün akşamdan beri ağrıyor.Kasıklarım da dahil.Çok korkuyorumakannehir.Bişi olmamıştır değil mi.
Ama bizim burada çalışanlar öküz.Gümrük şirketi burası hepsi birbirinden hayvan.Sert açılır mı kapı yaa.Bugün doktordan randevu aldım 11,30 a dua edin de oğluşum sapasağlam yerinde olsun.:gitme:
bende iyiyim canım teşekkürler.opuyorumnanaktanBugun sende iş çok kolay gelsin gülüm.günaydın yosuncumm.. biz iyiyiz siz nasılsınız cnımm ?
hoşgeldin canım.günaydın kızlar
aynen bende öleyim işte canım...gercekten hiçbi sevgi evlat sevgisinin yerini tutmuyrmuş....bazen eşime kızıyorum diyorki bi yiğeni vardı sanki onun babası gibi,bende azcık kızıyorum ,ben gene aynı severim diyor sevgisi bölünmezmiş sanırsam yasayarak görcez ama anneler çok farklı olyor yaaaa......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?