2010 Nisan Anneleri

ben yazdım kızz... anca gördümm... :))) kilo durumunu da doktorun iyisini bilir tabi ama bebeğin iyi olsun da verirsin.. bende 5kilo aldım şimdiye kadarr

ah canım çok pahalıymış ama azıcık bi alayım bakalım teşekkür ederim. seninde akşam akşam aklına düşürdüm kusura bakmaopuyorumnanaktan

maşallah maşallah oğluşuna canım gözün aydınopuyorumnanaktan

kızlar doktor bana dopler ultrasona girmemi tavsiye etti.aranızda giren oldumu.nası bişiy neyi inceliyo.

canım ben 3 hafta önce girmiştim fazla kilolu olduğum için normal usg ile net görüntü alamadı doktor. renkli dopplere yolladı. benim gördüğüm tek fark şuydu: ana damarları kalbi ve kordonu bir rdüğmeye basınca mavi-kırmızı olarak renkli gösteriyordu birde normal usg aletinden çok daha net bir görüntüsü vardı.

ben geldim kimsecikler kalmadbu akşam biriken sayfaları kurken yemeği yaktım kılar ya aç kaldık kocişle valla peynir ekmeğe talim ettik : )

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sorma canım bu geçmişi okuma davasına benim de göz numaram arttı galiba bulanık görüyomkaydirigubbakcemile3

kimse yazmıyorr :sinifsinif:

geçmişi okuyodum tatlım ben burdayımopuyorumnanaktan

maşallah şeymacım negüzel iki duyguyuda kız bebişide erkek bebiş aynı anda tatcaksın.süper yaa.sizde allaha emanet olun canlarım.

Evet cnm öyle olacak hayırlısıyla.Çoook merak ediyorum ilk bebişlerimi.opuyorumnanaktan

Amin cnm Hoşbuldum.Evt önceden de burdaydım rahatsızlıklar felan başlayınca giremedim.Şimdi sahalara geri döndüm zemuszemus

tarhancımm bebegcim teşekkür ederimm canlar
şeymacımm hoşgeldinn canımm
hayırlı olsunn ikizlerin ne güzel bi kız bi oğlann
bende kızm olsunn çok isterdimm ilk bebişim
ama olsunn neyse tabiki de oğluşumm olcaaa
içinde mutluyumm sağlıklı olsunn kuzucuklarr
yetter bize

Son düzenleme:
eline sağlık canımm ben halenn ekleyemediimm
göbişimi biraz yoğunluktann biraz tembellikten

Teşekkür ederim cnm hoşbuldum.Ben hayal bile edemezdim ikiz olacağını tut ki beşiz olmuştu :gitme: oğluşunu öp bnm yerime.Uzuuun sağlıklı bir ömür sizlerin olsun a.s.

bu arada kızlar benim geçen hafta cumartesi vermiş olduğum üçlüm çıkmış yarın alıcam inşallah.birde doktoruma renkli usg yapcakmısınız demiştim yarın yapıcak.bu doppler mi oluyo acaba?

güzel haberlerle gel insallah canimopuyorumnanaktan

Selam ahali.
Bu hafta ilk defa bebişimin hareketini hissettim karnımda..
Sanki ufak balonlar patladı gibi geldi , çok değişikti..
Ne güzel bir duyguymuş Allah'ım sana şükürler olsun.

gözün aydin canim darisi daha bekleyenlere insallah:Saruboceq:

hayirli olsun canim iyi olmasina sevindim
evet 7 kilo ise fazla ama doktorlar hep dikkat et der bosver bi dünyaya gelsinler
ozaman görsün o doktor seni opuyorumnanaktan
ama yinede kilo almadigim halde kimsecikler beni gecemez zemuszemus

Kıslar bakın ne yaptım ben :)

eline koluna saglik canim süper olmus
bence bunun aynisini göbis bölümünede ekle tek tek bakmasin insanlar opuyorumnanaktan

günydın kızlarrr... işlerimi accık kolaylayıp geldiimm..
2-3 gündür geçmişi fln pek okuyamadım...

hasta olanlara geçmiş olsun diyorumm.. rabim acil şifalar versin...
doktora gidicek olanlarr hayırlı güzel haberlerle dönerler inşllah..
bbeğinin cinsiyetini öğrenenler hayırlı evlat olsunlar inş. sağlıkla doğsunlar dyorumm...
yeni gelenlere de(sadece şeymayı gördüm son sayfada) hoşşgeldiniz aramıza. diyorumm.. vee hepinizii öpüyorummm

size de günaydın ayşecimm...

zeyyneppp kızz.. dünürcüümm.. açık görünüyosun ama sesin çıkmıyoo.. kızz geçmiş de birikmemiş fazlaa nerelerdesin? günaydın güzel gelinimin dünya güzeli anneciğii... (anaacımm bi öpücük resmi ekliyim dedimm sabah sabah tööbe töbe neler çıktıı :)))))

Kızlar yaa.Dün akşam işten çıkarken eşimle beraber.Şirketin kapısına elimi uzatmamla kapı bir anda çok sert açıldı ve kapının içteki kulp u karnıma çarptı.Ve dün akşamdan beri ağrıyor.Kasıklarım da dahil.Çok korkuyorumakannehir.Bişi olmamıştır değil mi.
Ama bizim burada çalışanlar öküz.Gümrük şirketi burası hepsi birbirinden hayvan.Sert açılır mı kapı yaa.Bugün doktordan randevu aldım 11,30 a dua edin de oğluşum sapasağlam yerinde olsun.:gitme:

günaydın kızlar...gbüş resimleri ne kadar güzel olmuş öle ....benimki baya eski küçükken daha yayvanmış göbüşüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…