tekrardan günaydın hepinize...
esros... cnmm dikkat edelim ok.. ama dikkat edip az kilo alalım derken bebişleri besinsiz bırakmayalım :)) bende 3 haftada 2 kilo almışım( ama ne hikmetse ebem normal dedii..
babalar sevgilerini pek dışa vuramasalarda onlarda tarifsiz bi sevgiyle severmişler.yeğeninide sevecek elbette ama eskisi gibi asla olamayacak evladı gibi kimseyi sevemeyecek.annelik evet çok farklı şükürki anne olcaz oğluşlarımızda analarına pek düşkün olcak..kaydirigubbakcemile2
kıslar günaydın bu sabah midem berbat yaa ne yapsam olmuyo( hiç keyfim yok
Ruzenincim keyfini çıkar hamileliğin...tabiki bebeğimi kucağıma alıp onu öpüp koklamayı bende çok istiyorum ama bugünlerde çok güzel..dün arkadaşımla konuşuyorduk..çok tatlı bi oğlu var...onun içimde hareket ettiği günleri çok özledim diyordu...şimdi bunun keyfini çıkaralım...o günlerde gelicek inşallah allahın izniyle:)))))
aminnn canım görüşürüz.kolay gelsin sanaopuyorumnanaktanözgecim.. gelincikk.. hepimiz aynı durumdayız valla.... şimdi kasımın bebeklerine baktım birazcık da allahım ne tatlı şeylerr.. resimlerine bakarken bile kokuları geldi inanın yaa.. maşallah hepsine rabbim nazarlardan korusunn..
bize de sağ salim hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp koklamayı nasip et yarabbim :Saruboceq:
kızlarr şimdi ben çıkıyorum maleseff.. ancak akşama girebilirim fırsat bulursamm... hamurillerim tamam da servis tabak bardak ayarlıyım da dinleneyim azıcık misafirlerim gelene kadarr.. yorucu bi gün olucakkk... öpüyorum hepinizii... meleklerinize sağlıkk diliyorum allahımdannn....
geçmiş olsun.İstirahat etsen biraz rahatlarsın.kıslar günaydın bu sabah midem berbat yaa ne yapsam olmuyo( hiç keyfim yok
günaydın tatlım...
tabiki teyzoşu onlar herşeyden daha önemli ama ben biliyorum bu hafta hatalarımı...çok karbonhidratlı şeyler yedim...onlarında tabiki bebişlere çok faydası yok...tatlı-hamurişi onları çıkarıyorum hayatımdan...(tabi inşallah:))))çünkü bugüne kadar çok iyi gidiyorduk toplamda 3 kilo aldım daha ama birden gözüm koktu basküle çıkınca((
zaten biliyosun tombiş bi anneyim bide dikkat etmezsem önümü göremem 2 aya kalmaz:))))
yosun birperi günaydın..hoşgeldiniz..
birpericim miden bulanıyormu yanıyormu?
ya biliyorum canım,bununda farkındayım aznce bi arkadas dediki sen bebeğini özlüyorsun gelsin diye bekliyorsun ama ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin dedi....
neden dedim,ben bir ömür boyu bekliycem ama gelmiycek dedi,enazından senin bedeninde bir bebeğin var eninde sonunda kollarında olcak oyuzden bukadar dert etme dedi,gercekten üzüldüm canım....
bunlarda dedğin gibi güzel bekleyişler,rabbim herkese nasip etmiyor,keyfini çıkarmalıyız ama özlem vurdumu yüreğine işte dile getiriyorsun.....
ayy midem de benim akşamları tutuyo ilacımı almadan da rahat etmiyo...
artık yanıyomu,ekşiyomu hepsi br arada oluyo valla ben bi anlam veremiyorum.....
doktoruna bi danış canım ilerldikçe gebelik daha çok olabilirmiş.....
birpericiğim izin alabilrsen alsan dinlensen.Heralde o kadarda anlayışsız değillerdir.bulanıyo yanıyooo karıstı bırbırıne guzelım ya bide işyerındeyım ya kafamı tutamıyorum
kıyamam ben sanaaaaaa:teselli::teselli::teselli:
bak ağlıycam şimdi yaaa...bugün bi garibim zaten...ayy sabah çok komik bişey oldu...kahvaltımı yaparken tv izliyordum..vidivoda da gelinle damadın ilk dans görüntüleri var...çok komik bi görüntü ama...benim birden gözlerim doldu....aayy nasıl ama başladım halime gülmeye...bu hormonlar nasıl bişeymişte komediye bile ağlıyoruz yeri geliyor:))))
evet pazartesı bi görüşeyim böle devam ederse...zor oluyo çünküü
birpericiğim izin alabilrsen alsan dinlensen.Heralde o kadarda anlayışsız değillerdir.
kıyamam ben sanaaaaaa:teselli::teselli::teselli:
bak ağlıycam şimdi yaaa...bugün bi garibim zaten...ayy sabah çok komik bişey oldu...kahvaltımı yaparken tv izliyordum..vidivoda da gelinle damadın ilk dans görüntüleri var...çok komik bi görüntü ama...benim birden gözlerim doldu....aayy nasıl ama başladım halime gülmeye...bu hormonlar nasıl bişeymişte komediye bile ağlıyoruz yeri geliyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?