2010 Nisan Anneleri

yosuncum çok sağol bitanemm..

kızlarr bizim babamız da edamızın yoluna ölür ama tabi baba sonuçta biz kadar dışa vuramıyoo duygularını .. ama geçen gün okulda edanın bi arkadaşı birisi tarafından canı yakılmış acık.. neyseee o olay üzerine söylediği lafı aktarıyım siz anlayın gerisinii :)))

eda'nın değil canını yakmak,ona zarar vermekk.. onun kılına bile zarar vermeyi aklından geçiren kişinin aklını alırım yerinden :)))))) kii tabi eşim zorba ve kaba biri değildirrr.. ama gözü karadırr... o an neler yapabilir tahmin edebiliyorum az çokkk.. eee 9 yıllık kocam olucak 23 aralıktaa :))))

hadi ben kaçtımmmm....

tekrardan günaydın hepinize...

esros... cnmm dikkat edelim ok.. ama dikkat edip az kilo alalım derken bebişleri besinsiz bırakmayalım :)) bende 3 haftada 2 kilo almışım ( ama ne hikmetse ebem normal dedii..

günaydın tatlım...

tabiki teyzoşu onlar herşeyden daha önemli ama ben biliyorum bu hafta hatalarımı...çok karbonhidratlı şeyler yedim...onlarında tabiki bebişlere çok faydası yok...tatlı-hamurişi onları çıkarıyorum hayatımdan...(tabi inşallah:))))çünkü bugüne kadar çok iyi gidiyorduk toplamda 3 kilo aldım daha ama birden gözüm koktu basküle çıkınca((
zaten biliyosun tombiş bi anneyim bide dikkat etmezsem önümü göremem 2 aya kalmaz:))))

ewt canım ya aslında ben evhammı yapyorum benim babam farklıydı annem sevgisini pek belli etmezdi.....nese sonuçta yaşayarak görcez.....ayy biliyormusun bende erkek annesi olacağım ya,oğlum beni çok svecek bende ona tapacağım biliyorum ve bu sevgiyi gözönüne getirince kaynanama daha az kızıyorum biiyormusun kızlar.....
onun oğlunu görme isteği,benimle paylaşamaması,üstüne düşmesi farklı bişiymiş,insan zamanla daha olgunlaşıyor sanırsam.....

Ruzenincim keyfini çıkar hamileliğin...tabiki bebeğimi kucağıma alıp onu öpüp koklamayı bende çok istiyorum ama bugünlerde çok güzel..dün arkadaşımla konuşuyorduk..çok tatlı bi oğlu var...onun içimde hareket ettiği günleri çok özledim diyordu...şimdi bunun keyfini çıkaralım...o günlerde gelicek inşallah allahın izniyle:)))))

kıslar günaydın bu sabah midem berbat yaa ne yapsam olmuyo ( hiç keyfim yok

ayy midem de benim akşamları tutuyo ilacımı almadan da rahat etmiyo...
artık yanıyomu,ekşiyomu hepsi br arada oluyo valla ben bi anlam veremiyorum.....
doktoruna bi danış canım ilerldikçe gebelik daha çok olabilirmiş.....

ya biliyorum canım,bununda farkındayım aznce bi arkadas dediki sen bebeğini özlüyorsun gelsin diye bekliyorsun ama ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin dedi....
neden dedim,ben bir ömür boyu bekliycem ama gelmiycek dedi,enazından senin bedeninde bir bebeğin var eninde sonunda kollarında olcak oyuzden bukadar dert etme dedi,gercekten üzüldüm canım....
bunlarda dedğin gibi güzel bekleyişler,rabbim herkese nasip etmiyor,keyfini çıkarmalıyız ama özlem vurdumu yüreğine işte dile getiriyorsun.....

aminnn canım görüşürüz.kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

kıslar günaydın bu sabah midem berbat yaa ne yapsam olmuyo ( hiç keyfim yok
geçmiş olsun.İstirahat etsen biraz rahatlarsın.

Bende bu sabah canım tost istedi kocaman yaptım yedim sonrada pişman oldum

ayy kilo demeyin kızlar bana ne güzel 4 ay hersey normal gitti ben ayda bir kilo ile kurtardım zaten kilo almadığım her halimden belli ama sanırım bu ay coştuk,son üç gündür yemediklerimi yemeye başladım artık,mesela tatlı yiyebiliyorum artık...
napcaz biz vlla dikkat etcez.....annem hep derdiki sen hamile olunca iki katın olcn,kapılardan sığmıycan,ama şimdi kendi bile hayret ediyo ben hiç formumu kaybetmedim demekki psikolojik baskınında baya payı varmış.....:jeyyar:

kıyamam ben sanaaaaaa:teselli::teselli::teselli:
bak ağlıycam şimdi yaaa...bugün bi garibim zaten...ayy sabah çok komik bişey oldu...kahvaltımı yaparken tv izliyordum..vidivoda da gelinle damadın ilk dans görüntüleri var...çok komik bi görüntü ama...benim birden gözlerim doldu....aayy nasıl ama başladım halime gülmeye...bu hormonlar nasıl bişeymişte komediye bile ağlıyoruz yeri geliyor:))))

evet pazartesı bi görüşeyim böle devam ederse...zor oluyo çünküü

Kızlar benim ayak bileklerim şişti dün , internette bi bakim dedim neden, ne diye , tuz ve şeker yemediğime de göre , iş yerinde sürekli oturur pozisyonda olmak yüzünden kan yukarı çıkamıyomuş..
Android gibi oldum , vücudum ne şekillere girebiliyomuşta benim haberim yokmuş..

ayyy sorma bende öleyim ne hormonmuş be kardeşim,acayip alıngan oldum ben....
eşim özge şu koltuktan kalk buraya otur dese ben gene baslıyorum burnumu çekmeye...
eeee doğumdan sonra kırk günde öle gececek lohusa depresyonu yaşıycaz....
kızlar daha öncede demiştim bu hamiş hallerinize gülmek isterseniz bizim yaşadıklarımız birebir anlatılmış çokta hoş bi kitap var siyah sütdiye onuda bir okuyun derim.....

dün aksam melekler korusunu seyrettınızmı kızlar hanı esin amniyosentez yaptırdı ve bebegınde hıcbırsey cıkmadı..nasıl agladım sevıncten anlatamam.haftalardır gercekmıs gıbı sankı bekleyıp duruyodum bebegıne nolcak dıye.

ben de senden beterim esroş.Filmlere bile ağlıyorum:)))Sonrada halime gülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…