2010 Nisan Anneleri

cnm bana da gariğ geldi doğrusu.benm sat 8 temmuz doğum14-16 nisan aralığında,nasıl19.haftada oluyosn:uhm: bencede netten sağlamasını yap bakalım ne çıkcek

civciv canım bende bir oğlan çocuğu doğurmuşum rüyamda emzirip altını değiştirdim sence bu nedir? :) rüya tabircisi hadi bunada bir yorum yap bakalım :))
cnm sende doğum yaparak kurtulmuş veya kurtulacan sıkıntıdan hayrolsun
Çocuk emzirdiğini görmek, yakında bir çocuğunuz olacağına işarettir.
amann ummuhan adımı tabirciye çıkarma :roflol: netten bak anam yazıyo herbişey kaydirigubbakcemile2

kızlar aynı hesaplayıcıya bende yazdım tarihimi 16+1 olmuşum.. doğum tarihi 1 mayıs diyor :S

neyse siz beni 30 nisan kabul edin..cuma-cumartesi gibi bişiler tabi tam zamanında doğarsa :))

ummuhancığım ,civcivim çok saolun kızlar çok etkilendim çok güzeldi

certurancığım benim satta 8 temmuz en son gittiğimde doktorum 30 mart gibi doğum tarihi dedi aslında 14 nisana denk geliyodu ama sezeryan olacağı için sanırım öyle dedi bakalım gidince ne diyecek

evet kızlar baktımda 24 nisan çıkıyor neden doktorum 25 mart dedi acaba ? sezeryan olmak istediğimi daha paylaşmadımda ona göre hesaplayamaz. belkide nisan yerine yanlışlıkla mart demiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…