cnm biz seninle aynı günlerde işimizi halletmişiz:))) nasıl 30 mart yahuu,dr.una deki bizim civciv 14 üne çıkaracak,sen yanlış biliyon de kaydirigubbakcemile3ummuhancığım ,civcivim çok saolun kızlar çok etkilendim çok güzeldi
certurancığım benim satta 8 temmuz en son gittiğimde doktorum 30 mart gibi doğum tarihi dedi aslında 14 nisana denk geliyodu ama sezeryan olacağı için sanırım öyle dedi bakalım gidince ne diyecek
zeyra ile civciv kızlar aynı gün doğuracaksınız :)) ne güzel
size yine bişeyler söylemiş bana demediki şu zaman doğacak diye hiçbirşey söylemedi
civciv canım sat 25 temmuz du benim
benimde bebiş martın sonu en geç de nisanın 12.de yanımda olacakmış doktorumuz öle söledi.....kaydirigubbakcemile2
gözün aydın canım.Sevsin onu teyzesikızlar ben geldim üçlüm iyi çıktı.bebeğimizi gördük.elini yüzünü çok tatlı ya...
Tarhancığım kuzucuğuna maşallahhh.Kocaman bir göbüş olmuş.:sm_cool:iyigeceler kızlar hepiniz uykudasınız ama ben oturuyom çünkü çok geç kalktık bugün eşimle oturuyoz ben de nihayet göbişimi ekledim topiğimize ama hızımı alamayıp buraya da ekledimkaydirigubbakcemile3
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?günaydın yosun hg canım.. nasılsın??
ummuhancığım benimkisi tüp bebk olduğundan birde apendisit ameliyatı geçirmiştim ondan sanırım doktorum genelde tüp bebkleri sezeryan yapıyoz dedi
civcivciğim sezeryanı 2 hafta öncesinde alıyolar genelde duruma göre canım zaten muhtemel doğum tarihi 14 nisan ama doktorum mart sonu nisan başı hazırlıklı oldedi bakalım birde en son gittiğimde bebişim 10 gün önceden gidiyodu teyzoşu maşallah
kızlar ben kızımın adını DURU koymaya karar verdim.
isim belirleyenler varmı başka. kuzey bebeği biliyorum. ahmet yusuf u biliyorum başka varmı
kızlar ben kızımın adını DURU koymaya karar verdim.
isim belirleyenler varmı başka. kuzey bebeği biliyorum. ahmet yusuf u biliyorum başka varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?