2010 Nisan Anneleri

doktor geç döllenmiş dedi birde doktor benim son adet tarihimi 22 temmzu diye söledi :S ama ne kadar doğruki ben 25 diye hatırlıyorum

cnm biz seninle aynı günlerde işimizi halletmişiz:))) nasıl 30 mart yahuu,dr.una deki bizim civciv 14 üne çıkaracak,sen yanlış biliyon de kaydirigubbakcemile3
bu arada sezeryan bile olsa 2 hafta önce alması çok garip bebişin nekadar çok karnında gelişimini tamamlarsa okadar iyi ve sağlıklı olur diyolar cnm.

zeyra ile civciv kızlar aynı gün doğuracaksınız :)) ne güzel

valla cnm ne güzel doğumda yalnız değilim,dün zaten 2009 nisan annelerini okudum çatır çatır doğuruyolar ayı günlerde. hihoyyyt

size yine bişeyler söylemiş bana demediki şu zaman doğacak diye hiçbirşey söylemedi

canım ben elimde listeyle gidiyorum bir sürrü soru soryorum. yoksa sormasam bu kadar ayrıntılı bilgi alamam. kilo boy organgelişimi hepsini soruyorum.

benimde bebiş martın sonu en geç de nisanın 12.de yanımda olacakmış doktorumuz öle söledi.....kaydirigubbakcemile2

ummuhancığım benimkisi tüp bebk olduğundan birde apendisit ameliyatı geçirmiştim ondan sanırım doktorum genelde tüp bebkleri sezeryan yapıyoz dedi

civcivciğim sezeryanı 2 hafta öncesinde alıyolar genelde duruma göre canım zaten muhtemel doğum tarihi 14 nisan ama doktorum mart sonu nisan başı hazırlıklı oldedi bakalım birde en son gittiğimde bebişim 10 gün önceden gidiyodu teyzoşu maşallah

benimde bebiş martın sonu en geç de nisanın 12.de yanımda olacakmış doktorumuz öle söledi.....kaydirigubbakcemile2

hadi inşallah. benim dr.umda bana bişe dememişti ama ben tez canlı araştırmacı gazeteci yazar olnca kaydirigubbakcemile3 adama dedimki 14-15 nisan dimi doğum dedim,gülerek evet evet dedi,sanki ben onun doktoruyum :roflol:

kızlar ben kızımın adını DURU koymaya karar verdim.
isim belirleyenler varmı başka. kuzey bebeği biliyorum. ahmet yusuf u biliyorum başka varmı

Ezgicimm güzel haberlerini alırız inşallah.opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim üçlüm iyi çıktı.bebeğimizi gördük.elini yüzünü çok tatlı ya...
gözün aydın canım.Sevsin onu teyzesi

Tarhancığım kuzucuğuna maşallahhh.Kocaman bir göbüş olmuş.:sm_cool:

günaydın yosun hg canım.. nasılsın??
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?

maşalllah teyzeciğim
bnm kuzen ilkini erken almışlardı gelşimini tamamlayamamış çocuğun bağışıklığı zayıf bu yüzden dediler,2.sini de normal doğuma3-5 gün kala aldı dr.u o yüzden, yani paylaşmak istedim.en iyisini doktorun bilir cnm sağlıklı doğum yapta inşallah opuyorumnanaktan

kızlar ben kızımın adını DURU koymaya karar verdim.
isim belirleyenler varmı başka. kuzey bebeği biliyorum. ahmet yusuf u biliyorum başka varmı

cnm 2010 nisan bebeklerinin isimleri diye bir topicimiz varmış dün keşfettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…