cnm benim kociş ilk yıllarımda hazırlamıştı birkaç kez,şimdi ise pazarları trt1 kovboy filmini kaçırmamak için erkenden kalkıyo (5.yılımıza girdik)bakalım bebişimiz olsun ben ona neler yaptırcam :dance:
hazırlar annesi hazırlar sen üzülme, ben çoooookkk hazırladm bak şimdi annemlerdeyim hafta sonu, yine ben hazırlıcam babişkomun çok hoşuna gidiyor,yatıyolar birazdan damlarlar:)) annem de sağolsun o bulantı zamanlarımı çok çekti garibim annelerin hakkı ödenmez,hem kız evlatlar hayırlı olur derler biz de doğru,oğlanlarımız biraz haırsızdır bizim ailede,bak şimdi 1tane de ben yapıyorm :CüvCüv:canım bizde 3. yıldayız ama benimki ben 40 kere söylemeden yapmıyor. ozamanda benim için bi anlamı kalmıyor. kızım hazırlar belki bana. ama ben anneme hiç kahvaltı hazırladığımı hatırlamıyorum:umursamaz:
günaydın zeyra hg canım sanada hayırlı pazarlar nasılsın??
günaydın cnm,sanada hayırlı pazarlar olsungünaydın güzel annişler hayırlı pazarlar
işallah seninki hayırlı olur civciv :))
günaydın cnm oğluşumun arkadaşı kuzeyimi de öpüyorm kocamangünaydın kızlar.....
nekadar birikmiş akşam gene uyumamışınız valla,oku oku anca bitti....
hepiciğinizi teker teker öpüyorum ,kuzeyimde günaydın diyo teyzoşları.....
TARHAN gbüşünü eklemiş,ne kadra da büyümüş valla maşalh,benim resmen ilerleyen aylarda daha bi küçüldü karnım,görenler hamile olduğumu pek anlamıyo,ilk zamnalar anladım ki gazmış okadar iri gösteren.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?