2010 Nisan Anneleri

kızlar pazar kahvaltı keyfinde heralde :)
ben bu sabah sadece sütle bal yiyebildim. eşim işe gitti okulda gözetmenliği vardı tek başınada kahvaltı yapılmıyor..

günaydın budebe sağol canım sen nasılsın meleqin nasıl??
aynen certuran tek olduğum zamanlar kahvaltı yapamıyorum bende :S

bişeyler atıştırıp boş boş dolaşıyorum canım bişi yapmak istemiyor zaten :S temizlik yapılıcak ama umrumda değil açıkcası.. sıkılıyorum :))

günaydın ummahancım.meleğim iyi dün gördüm üçlüm de iyi çıktı Allaha şükür.bizde daha kahvaltı yapmadık eşim markete gitti gelmesini bekliyorum

gece topiğimizi kapatıp da yattım ya,rüyamda bile hala yazışıyodm sizlerle kafamçokkarıştı oyüzden gözümü açaraçmaz buraya geldim,ne kahvaltısı certurancm :))yüzümü yıkamadm daha desem doğrudur,ahh keşke kociş hazırlasa da sürpriz yapıverse cokacimcoook

tek kahvaltı yapmayız cücüklerimiz gelsin de:)

canım nerde kocam kalkıcakta bana kahvaltı hazırliicak. rüyamda olur belki

3 lütestinin iyi gelmesine sevindim canım. benimkide iyi geldi. hayırlısı tabi...

gece kk da bebek yün işlerine de takıldım biraz, çok güzel modeller vardı erkek/kız bebişlerimiz için.en çok da patik işlemek istiyorm ama hayatımda hiç yapmadm patik nasıl yapılır bilmem,kolay yoldan bileniniz varmı kızlar yardımcı olsanız,hele orda bir converse modeli varki daha önce de nette karşıma çıkmıştı.kafaya koydum yapacam inş.

cnm benim kociş ilk yıllarımda hazırlamıştı birkaç kez,şimdi ise pazarları trt1 kovboy filmini kaçırmamak için erkenden kalkıyo (5.yılımıza girdik)bakalım bebişimiz olsun ben ona neler yaptırcam :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…