2010 Nisan Anneleri

afiyet olsun civcivim :))

afiyet olsun canımm.

civcivcim afiyet olsun biz yeni yedik eşimi beklicektim ama dayanamadım ..
benim biraz işim var kızlar mutfakta çalışalım birazda görüşürüz gelirim arada
SAĞOLUN KIZLAR BUARADA BEN DE KİLO ALMAYA BAŞLADM,YALNIZ BENİM GÖBEĞE DEĞİL,NE HİKMETSE ARKA TARAFA POPİŞE GİDİYO HERALDE YEDİKLERİMkaydirigubbakcemile3
günaydın kızzllaarrr opuyorumnanaktan

yosunn.... ademirrr.... certurannn.... civcivvv... nasılsınız canlarımmm?

sana da günaydın cnm çok şükür iyim oğluşumla karnımız tok keyfimiz yerinde,sen nasısın? olsa da içsek şimdi bol köpüklüsünden

tarhan.... canımm maşallah göbeğine ve içindeli bebeğineee... :))

civciv.... burç yorumun için sağol cnımm... ahh o converse modelini bende gördümm.. hatta tekinin tabanını da ördüm anladığım kadarıyla.. ama üstü yokdaha :)) yelek ,süveter işine el atınca yarım kaldıı.. oğluşumu kesin göriim de olmazsa anneme devam ettiririm :))

certuran.... canım bence dr. yanlış ay söylemiş. çünkü benim de sat 10 temmuz ve doğum 13 nisan ama mart son yada nisan başı alırız dedii.. kızım sezeryan olduğundan buda mecbue öyle olcakk.. senin dr.a gitsem demekki benim bebişi de martın ortasında doğurtucak :)) duru çok güzel bir isim.. adıyla yaşasın inş...

yosun.... canımcım fatih eymen, burak eymen iksi de çok güzell... sağlıkla doğup adıyla yaşasın inş.. iyi gezmelerr....

ummahan... tunahan - saliha,asya hepsi güzel cnımm.. isim bir boncuk derleer bizde.. önemli olan sağlıkla doğsunlarda güzelimm... :)

ademir.... muhabbet kuşun için çok üzüldüm cnımm.. iyileşir inş.. bizim de var bi tane :)) 2 ay oldu daha alalı... yavru demişlerdi alırken ama sağolsun günde 1-2 kez cik diyo sadece :)) acaba yavru diyemi.. yada başka bişey mi var anlamadık valla... bi de çok korkak yaa.. kafese yaklaşınca kafeste fecii çırpınmaya başlıyoo.... ece (kızım olursa bende koyucam ) , efe , tolga.. hepsi güzel cnımm.. adıyla yaşasın inş. yavrunn....

derindeniz... hoşgeldin cnımm.. biz iyiyiz.. siz de iyisiniz inş...

civcivim.. afiyet olsun cnımm.. bebeişine yarasın da ne tarafa giderse artık kaderee... benim göbişe gidiyo sanırım yaa.. zaten popiş yeteri adar varr.. ama dün kızım bile diyo ki anne farkındamısın göbeğin artık yukarı doğru büyümeye başladı diye... çokbilmişşş.. nolcek 6 yaşında laflara bakk :)))

ayy bide anlattımmı bilmem daha önce.. geçen gün bana diyo ki kızım.. "annne diyorum ki bu kardeşimi doğurduktan sonra acabaa bi tane daha kardeş yapma şansınız olabilir mi" amaannn lafa bakınn.. bende güldüm ne bilimm kızım babana sor dedim.. sormaz diye :))) vee akşam babasına da aynı şeyi sorduu.. eşimde diyo ki kızım nasıl yapılıyo ki yapalım :))) ne bilim diyo kızımda annem yapıyo karnında büyüyo ya baksana..... sanki ben tek başıma yapıyom yaaa kaydirigubbakcemile3

ay kızlar yaa babamın yarın doğum günü ne alsam hediye diye kafayı yicemm.. değişik bişiy olsun diyorum ama herşey aldım şimdiye kadar yaaa akannehir

ayy yerim onu bennn :1hug: maşallah bizimkilerde büyüyecek ve böyle şeker laflar edecekmi yaaa çok şanslısın cnm sen çift dikişe geçtin maşallah,ben daha teğel yapıyorm opuyorumnanaktan

ay kızlar yaa babamın yarın doğum günü ne alsam hediye diye kafayı yicemm.. değişik bişiy olsun diyorum ama herşey aldım şimdiye kadar yaaa akannehir
:sm_confused: en zor iş erkeklere hediye almak:uhm:
ama ben hep kıyafetten yanayım,tarzına uygun aldımmıydı üzerine her giydiğinde çok hoşuma gider

civciv.. bende kıyafet düşünüyorum cnm . parfüm,çakmak,kemer,cüzdan fln çok aldımm... ama kıyafet seçeneği çok bide.. gömlek olabilir.. kazakk.. süveterr... hırkaa... seçenek bol.. inş. eşim geç gezmez akşama çıkar avm ne alırım bişilerr...

ayy sorma tatlım yaabi laflar bi laflarr.. bazen biz durup kalıyoruz ne cvp versek diyee :)) eşim hep der sanki 18 yaşında bi kızı üstten preslemişler bizim cadı olmuş diye :)))))) valla alemsin çift dikiş hee teyell heee kaydirigubbakcemile3 ay sen çok yaşaa ..... sağlıklı olsunlar da cnmm.. arkamdan takip edersiniz beni kaydirigubbakcemile3

derin deniz... çok üzüldüm cnmm.. başın sağolsunnn.. çok zor olmalı.. ben onlara bişey olduğunu düşünmek bile istemiyorumm.. rabbim gecinden versin yine de hiçbirimiz kalıcı değiliz ama yine de sabır versin rabbim...

civcivcim,bebeg83 cüm saolun kizlar allah sizinkilerede uzun ömür versin cok iyisiniz yaa opuyorumnanaktan bebegimi buhafta görcem persembe günü insallah güzel haberlerle gelirim sizekaydirigubbakcemile5

bende dün baktim bebegimin abilerine kislik cekt aldik bebegime almadik biseycik bir zibin gördüm babamiz daha erken almiyalim dedi:ecrin_bebek:

civcivcim,bebeg83 cüm saolun kizlar allah sizinkilerede uzun ömür versin cok iyisiniz yaa opuyorumnanaktan bebegimi buhafta görcem persembe günü insallah güzel haberlerle gelirim sizekaydirigubbakcemile5
inşallah cnm inşallah ii hbr.lerle gel. siz gidince bile o kadar mutlu oluyormki,sanki kendi bebeişimi örmüş gibi seviniyorm

Selam hanım kızlar :)
Ben sabah 8.30 da kalktım sporumu yaptım kahvaltımı ettim , tekrar bi uyudum , çamaşşır astım , şimdi de kahvemi yaptım oturdum pc başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…