özgecim.... iyiyim cnımm.. bende sana yazıyodumm :)) valla cnm ne zamandır misafir ağırlamamıştımm... dünün yorgunluğu var halaa... bide 7 tane çocuk vardı.. en büyüğü 7 yaşında.. ayy bi görseydin maşallah çok şekerler amaa çok yaramazlardı yaa.... biri yatak odasında dolabı açmışş.. biri misafir odasında konsola tırmanıyooo :)))) annaleri mi napıyo bu aradaa.. sadece ebraaaarrr..... meleekkk.. diye bağırıyolar :))) bide bana bağır sen onlara kız birazcık da gelsinler demezler mi:)) ben ne diyim evimdeki misafire yaa :))))
attaque canım çok şirin bunlar,bebk şekeri yerine bende tül içinde lavanta keseleri yapıcam,daha doğrusu babamız yapacak.....
seker yada süslemeleri çikolatalar bence 40 mevlütünde daha güzel olur dye düşünüyorum,hastanede dağıtmak için gereksiz......
AttaQue.. çok şirinler bunlar cnmm... ama şeker ,çikolata tarzı şeyler pek fazla dayanmaz lar.. doğumdan sonra fln almak gerekicektirr.. ama çok güzeller... opuyorumnanaktan[/B][/CENTER]
merhaba kızlarrrr
ruzeninnn ne türlüsü tatlımyaa hemde güveçte bak canım çekti şimdii
özgecimm... şimdi durduk yerde nerden çıkardın onu canmmm.. bak bak bi de güveçte :))) valla bak olay çıkçak gene :)))
bu arada var ya cokacimcoook artık gelsin kocam yaaa... gerçi yemek pişiyo daha ama olsunn... acıktımm....
bide biber acıymış doğramadan vazgeçtim ama kesmiştim... ellerin feci olmuş o kadar da yıkadım ama nafile az önce gözüme değdim galiba acayip yanıyo şu an :1shok:
a.s canımslm tatlım...
ya ne bilim refiye sebzeleri zaten doğramıştım yemeği de ocağa koydum diyince,benimde canım çekiyomuş demekki direk aklıma o geldi....
evde olsam yapardım ama çalışınca sadece canının istemesiyle kalıyorsun....
şu avcunu yala falan derler ya ne kadarda doğru meraktayım, ne alakaysa işte....
sorma bebegcim çıkar çıkarr:)özgecimm... şimdi durduk yerde nerden çıkardın onu canmmm.. bak bak bi de güveçte :))) valla bak olay çıkçak gene :)))
e sen yesen bebegcim bende aradım eşimi daha 1 saat var gelmesine yedim bendebu arada var ya cokacimcoook artık gelsin kocam yaaa... gerçi yemek pişiyo daha ama olsunn... acıktımm....
bide biber acıymış doğramadan vazgeçtim ama kesmiştim... ellerin feci olmuş o kadar da yıkadım ama nafile az önce gözüme değdim galiba acayip yanıyo şu an :1shok:
ya sorma üff ben nerden bilim ya öle löngört diye söledim nese pazar günü kimse benim gibi çalışmıyo ,ya dışarda yerler yada evde yaparala ama ben napim burda....
kendim söledim kendim yapamıyorum.....
üff yaaaaa.............
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?