2010 Nisan Anneleri

ayyy nefret gelir öle insanlardan yaa ,hiçte anlamam biliyormusun çocuklarını diplerine almak zormu gelir acaba,misafirlikte olduklarını unutuyorlar,çocuğum yapma demekle oluyor sanki,o çocuk yapacağını öle güzel yapıyorki.....

sende kızsaydın valla,yada odanın kapısını kapıycaktın canım,ne işleri var orda...
en iyisi benim gelenim yok gidenim yok hehe:)))hihoyyyt

Dün nette biraz bebek eşyalarına odalarına vs. bakındım , henüz erken ama insan meraklanıyo biliyosunuz.
Doğum yapacağım hastaneye falan karar vermedim fakat doğumda bebek şekeri alternatiflerine karar verdim sayılır :) Sizinle de paylaşmak isterim en azından fikir olur..

erkek olursa

kız olursa

attaque canım çok şirin bunlar,bebk şekeri yerine bende tül içinde lavanta keseleri yapıcam,daha doğrusu babamız yapacak.....
seker yada süslemeleri çikolatalar bence 40 mevlütünde daha güzel olur dye düşünüyorum,hastanede dağıtmak için gereksiz......

tarhancım... sağol canımcım ... ama inan bana yavrunu büyütürken farkına varıcaksın aradaki ayrımın... sevgi ayrı eğitim ayrıı... herkes evladını sever tabiki ama eğitimi de eksik etmemek lazımm... eminim sen de bunu başarıcak süper bi oğlan yetiştiriceksin cnm kaydirigubbakcemile5

özgecim.. kızz ben hayatta bağıtramam başksının çocuğuna yaa... kapıları kapatma işini yaptım canım ama malesef fayda etmedii akannehir ...
ayy bak aklıma ne geldii.. bi keresinde ben daha çocukken fln hayal meyal hatırlıyorumm.. bize aynen dünküler gibi misafir kadınlar ve çocukları gelmişti ve kadın kızı evi yerle bir etti sesini çıkarmadıı. habire elindeki dantelini ördüü.. gideceklerine yakın da "bak işte oturunca iş oluyoo şurdaydım dantelde bak ne kadar ördüm" mü ne demişti.. bi komşumuz da bakim diye alıp ördüğü yerleri sökmüştüü kaydirigubbakcemile3 kadın şook tabii.. bi daha gittiğin yerde örgü örceğine çocuğuna sahip çık demişti kaydirigubbakcemile3 benim nasıl gelmedi aklıma :roflol:

AttaQue.. çok şirinler bunlar cnmm... ama şeker ,çikolata tarzı şeyler pek fazla dayanmaz lar.. doğumdan sonra fln almak gerekicektirr.. ama çok güzeller... opuyorumnanaktan

Bizim adetlerimizde doğum ziyaretinde şeker yada çikolata dağıtılır canım , heryerin farklı olabilir tabi , sizinkide güzel bir fikir kalıcı olur.. Altın yastıkları güzelmiş bu arada. Bizde mevlütte lokum - şeker - çikolata ile birlikte bir hatıra verilir bahsettiğin lavanta torbaları gibi yada buzdolabi magnetleri - yeni çıkan bebek temalı süsler vs. vs. gibi.

AttaQue.. çok şirinler bunlar cnmm... ama şeker ,çikolata tarzı şeyler pek fazla dayanmaz lar.. doğumdan sonra fln almak gerekicektirr.. ama çok güzeller... opuyorumnanaktan[/B][/CENTER]

Şeker ,çikolatalar o kadar dayanıksız değilmiş canım araştırmıştım ben 15 gün saklanabiliyormuş , bu sepet içindekiler kurabiye bu arada 2 gün önceden alabiliyormuşsun , tabi kurabiyeleri alabilmek için olası tarihi bilmekte önemli :)

bebegcim :roflol:
ayy çok komik bak hiç aklıma gelmezdi haaa...
kadının surat ifadesini merak ediyorum ,valla öyle yapmak lazım ....
kendini bilmez insanlar ya çocuk baslarında olmasın diye salıveriyorlar,sokakta oynatsınlar kendi gezmeleri bitene kadar ozaman.....

AttaQue.. cnım 15 gün iyimiş.. tahmini doğum tarih belli olduğunda ki. 9. aya girdiğimizde ancakk :) alınabilir.. ama 2 gün dediğin gibi riskli birazcıkk.. inş. gönlüne göre olur herşeyy... kaydirigubbakcemile5

özgecim... valla iyi fikirmiş aslında şimdi düşününce neden aklıma gelmemiş kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben yemeğimi ocağa koyup gelicem inş.. sebzeleri az önce doğramıştım zaten uzun sürmezz :))))

aaaaa kimseler kalmamışş ve benden sonra kimsecikler yazmamışş.... nereye kayboldunuzz kızzz :))))

merhaba kızlarrrr
ruzeninnn ne türlüsü tatlımyaa hemde güveçte bak canım çekti şimdii

slm tatlım...
ya ne bilim refiye sebzeleri zaten doğramıştım yemeği de ocağa koydum diyince,benimde canım çekiyomuş demekki direk aklıma o geldi....
evde olsam yapardım ama çalışınca sadece canının istemesiyle kalıyorsun....
şu avcunu yala falan derler ya ne kadarda doğru meraktayım, ne alakaysa işte....

özgecimm... şimdi durduk yerde nerden çıkardın onu canmmm.. bak bak bi de güveçte :))) valla bak olay çıkçak gene :)))

özgecimm... şimdi durduk yerde nerden çıkardın onu canmmm.. bak bak bi de güveçte :))) valla bak olay çıkçak gene :)))

ya sorma üff ben nerden bilim ya öle löngört diye söledim nese pazar günü kimse benim gibi çalışmıyo ,ya dışarda yerler yada evde yaparala ama ben napim burda....
kendim söledim kendim yapamıyorum.....
üff yaaaaa.............
:enbuyukkk:

bu arada var ya cokacimcoook artık gelsin kocam yaaa... gerçi yemek pişiyo daha ama olsunn... acıktımm....

bide biber acıymış doğramadan vazgeçtim ama kesmiştim... ellerin feci olmuş o kadar da yıkadım ama nafile az önce gözüme değdim galiba acayip yanıyo şu an :1shok:

Allah iyiliğini versin kız emi....
onu benim bi arkadaşım yapmıştı meksika biberi ekmiş saksıya sonra bikaç tane toplamış,yemiş falan ,tabi acısını düşün yıkasada çıkmaz,akıllım gözüne yüzüne sürmüş nası kötü olmuştu,sen gene gözünle kurtarmışın işi....
aman iycene yıka sekerim.....

a.s canım
evdeyim ama az önce patlıcanları salata yapmak için közledim et de açılmazki şimdi
neysee yarına yaparım bende canımcım
sorma bebegcim çıkar çıkarr:)
zaten ne zamandır canım güveçte bişeyler istiyo
e sen yesen bebegcim bende aradım eşimi daha 1 saat var gelmesine yedim bende
acıkmıştık oğlumla:)
ayy o biber acısını da bilirim canımya ne kötüdür

ruzenincim senin işyerin bahçelievlerde miydi?

kızlar bende bugun eşimle konuştum ...kk'ya nekadar düşkün olduğumu biliyo...
bide facebokta ki sayfama...
olurya ben erken doğum falan yaparsam,yada ne bileyim size ulaşamazsam eşim kkya bildircek doğumumu ve resimde ekliycek sizlere.....
vay be banada düşündüğüm seye bak,bunun sözünü bile aldım yani okadar kk delisi olmuşum ben.....:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…