maşşallah cnm cm ben teğel derken sen de üçlüye geçmişin ayyyy alllahım nazarlardan korusun2 abisi var bu 3cü olacak kismetse canim büyük abisi 14 kücük abiside 11 yasindaazemuszemus
Selam hanım kızlar :)
Ben sabah 8.30 da kalktım sporumu yaptım kahvaltımı ettim , tekrar bi uyudum , çamaşşır astım , şimdi de kahvemi yaptım oturdum pc başına..
hayır cnım kzıım sezeryan oldu mecbureennn... çıkmak istemedi bizim hanımm.. 4 cm açılmam olduğu halde sancım yoktuu.. suni sancıyla normalde doğurabilirdim ama malesef cadımız 1 aydır durduğu pozisyonunu değiştirmedi :)) elleri yanaklarında.. doktorumuz da doğumda önce ellerini çıkarmaya çalışıcaktır büyük ihtimall.. kollarına bi zarar gelmesin dedii.. suyumuz da azalmaya başlamıştı artıkınn... öyle yanii o yüzden bu da mecbur sezeryan olucak... sağlıkla hayırlısıyla inş.. amaannn bana bakk bi şeycik sordunn doğum hikayemi anlatıverdimm.. :roflol:cnm bak yeni geldi aklıma sana şeyi soracaktım dün,kızında normal doğummu yaptın diyecektim
amin cnımm... inşallah çok güzel haberlerle geliceksin güzelim... ayy yaa ağliciimm ... 10 gün oldu yavrumu göreli ve daha 20 gün varr :a015:civcivcim,bebeg83 cüm saolun kizlar allah sizinkilerede uzun ömür versin cok iyisiniz yaa opuyorumnanaktan bebegimi buhafta görcem persembe günü insallah güzel haberlerle gelirim sizekaydirigubbakcemile5
daha alıcak uzun bi zamanımız var cnmm.. bizde örgülerin dışında sadece 8-10 çift çorap aldık kaydirigubbakcemile3 ıyafet bölümüne geçmedik daha.. bi dahaki kontrolümden sonra beni tutabilene aşkolsunnn hihoyyyt iki oğlun var cnm sanırım... derken yazmışsın gördüm.. 14-11 yaşında iki oğlun var demekk... rabbim uzun hayırlı ömür versin hepsinee... bunun cinsiyeti belli miydi?bende dün baktim bebegimin abilerine kislik cekt aldik bebegime almadik biseycik bir zibin gördüm babamiz daha erken almiyalim dedi:ecrin_bebek:
ewet canim uzun bi aradan sonra 3cüye karar verdik 2 oglandan sonra rabbim bi kiz verir insallah daha belli degil canim en son gittigmizde acmadi bacak arasini göremedi doktor saten duyduguma göre bu doktor 5ci aydan itibaren sölermis cinsiyetini artik bu hafta görrümüyüz bilmemm:Saruboceq:saglikli olsunda gerisi bos canim yahayır cnım kzıım sezeryan oldu mecbureennn... çıkmak istemedi bizim hanımm.. 4 cm açılmam olduğu halde sancım yoktuu.. suni sancıyla normalde doğurabilirdim ama malesef cadımız 1 aydır durduğu pozisyonunu değiştirmedi :)) elleri yanaklarında.. doktorumuz da doğumda önce ellerini çıkarmaya çalışıcaktır büyük ihtimall.. kollarına bi zarar gelmesin dedii.. suyumuz da azalmaya başlamıştı artıkınn... öyle yanii o yüzden bu da mecbur sezeryan olucak... sağlıkla hayırlısıyla inş.. amaannn bana bakk bi şeycik sordunn doğum hikayemi anlatıverdimm.. :roflol:
amin cnımm... inşallah çok güzel haberlerle geliceksin güzelim... ayy yaa ağliciimm ... 10 gün oldu yavrumu göreli ve daha 20 gün varr :a015:
daha alıcak uzun bi zamanımız var cnmm.. bizde örgülerin dışında sadece 8-10 çift çorap aldık kaydirigubbakcemile3 ıyafet bölümüne geçmedik daha.. bi dahaki kontrolümden sonra beni tutabilene aşkolsunnn hihoyyyt iki oğlun var cnm sanırım... derken yazmışsın gördüm.. 14-11 yaşında iki oğlun var demekk... rabbim uzun hayırlı ömür versin hepsinee... bunun cinsiyeti belli miydi?
günaydın kızlar bugünde açılışı ben yapayım
tarhancım simdi göbişleri işallah 4-5 ay sonrada bebişleri yollarız burdan
tarhan cım maşallah göbişine...
bu arada herkese günaydın...........
TARHAN gbüşünü eklemiş,ne kadra da büyümüş valla maşalh,benim resmen ilerleyen aylarda daha bi küçüldü karnım,görenler hamile olduğumu pek anlamıyo,ilk zamnalar anladım ki gazmış okadar iri gösteren.....
tarhancığım maşallah göbişine canım maşallah
Tarhancığım kuzucuğuna maşallahhh.Kocaman bir göbüş olmuş.:sm_cool:
tarhan.... canımm maşallah göbeğine ve içindeli bebeğineee... :))
valla bravo,ben tembel çıktım yani pazar pazar,gideyim ben de toz alayim bari tozlar beni bekler:)) hadi görüüşürüz kızlarr
AttaQue... ohh cnmm.. hızlısın.. afiyet olsunnn... benimde beyazlar yıkanıyoo asıcam birazdann... sonra da 2 makina renkli var dahaa :)))))
özgecim.... iyiyim cnımm.. bende sana yazıyodumm :)) valla cnm ne zamandır misafir ağırlamamıştımm... dünün yorgunluğu var halaa... bide 7 tane çocuk vardı.. en büyüğü 7 yaşında.. ayy bi görseydin maşallah çok şekerler amaa çok yaramazlardı yaa.... biri yatak odasında dolabı açmışş.. biri misafir odasında konsola tırmanıyooo :)))) annaleri mi napıyo bu aradaa.. sadece ebraaaarrr..... meleekkk.. diye bağırıyolar :))) bide bana bağır sen onlara kız birazcık da gelsinler demezler mi:)) ben ne diyim evimdeki misafire yaa :))))
yeni gelenler slm canlar hosmosgeldiniz,benim temizlik hic bitmiyo evim sobali malum hergün temizlik istiyo:CüvCüv:
AttaQue... çalışırken daha zordur her işe yetişmek cnm. allah yardımcın olsunn... doktordan da inş. iyi haberlerle gelirsin cnmm.. sen ikili,üçlü ikisini de oldun muydu? yoksa direk 4lü mü yapıcak dr.un?
ayy tarhancımm.. aynnenn valla.. düşüncelerime tercüman oldunn... kaydirigubbakcemile5 iş anne baba eğitiminde biter bence de... ya valla şimdi kendimi övmek gibi olmasın ama :))) kızım terbiyesiyle çevremizden taktir alan bi çocukturr.. bi yere misafirliğe giderken de gönlüm rahatt gidrim ... yaa yaramazlık her çocukta oluyo da bi anne çocuğu sormadan izin almadan bulduğu bi sakızı mesela alıp çiğnediğinde gülüyosa sadece pes derim benn... kızım annemlerde bile sormafdan bi şekeri alıp hayatta yemez yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?