kızlar bende bugun eşimle konuştum ...kk'ya nekadar düşkün olduğumu biliyo...
bide facebokta ki sayfama...
olurya ben erken doğum falan yaparsam,yada ne bileyim size ulaşamazsam eşim kkya bildircek doğumumu ve resimde ekliycek sizlere.....
vay be banada düşündüğüm seye bak,bunun sözünü bile aldım yani okadar kk delisi olmuşum ben.....:enbuyukkk:
ewt canım....
Merhaba. Ben de artıkhamileyim. Gerçekten mucizevi bir duygu. Angelsounds, meleksesleri el dopleri aldım. Bebeğim kalp atışlarını dinledikce çok mutlu oluyorum ve bebeğimi her an yanımda hissediyorum. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Herkeze mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.
iyigeceler kızlar hepiniz uykudasınız ama ben oturuyom çünkü çok geç kalktık bugün eşimle oturuyoz ben de nihayet göbişimi ekledim topiğimize ama hızımı alamayıp buraya da ekledimkaydirigubbakcemile3
civcivim.. afiyet olsun cnımm.. bebeişine yarasın da ne tarafa giderse artık kaderee... benim göbişe gidiyo sanırım yaa.. zaten popiş yeteri adar varr.. ama dün kızım bile diyo ki anne farkındamısın göbeğin artık yukarı doğru büyümeye başladı diye... çokbilmişşş.. nolcek 6 yaşında laflara bakk :)))
ayy bide anlattımmı bilmem daha önce.. geçen gün bana diyo ki kızım.. "annne diyorum ki bu kardeşimi doğurduktan sonra acabaa bi tane daha kardeş yapma şansınız olabilir mi" amaannn lafa bakınn.. bende güldüm ne bilimm kızım babana sor dedim.. sormaz diye :))) vee akşam babasına da aynı şeyi sorduu.. eşimde diyo ki kızım nasıl yapılıyo ki yapalım :))) ne bilim diyo kızımda annem yapıyo karnında büyüyo ya baksana..... sanki ben tek başıma yapıyom yaaa kaydirigubbakcemile3
öğrenciyken bahçelievler yaylada kalmıştım da canım o yüzden sordum
artık bi istanbul buluşması ayarlarsak görüşürz inşallah
kuşum öldüüüüü....
nazlıcığım ilk yorum benden olsun birincisi boyaya bayıldım süper olmuş canım uçaklarda çok güzel eşinin ellerine sağlık o tuluma bayıldım canım yaaa bende o tür bişey almak istiyorum ama bakalım rengini pembe istiyorum hepsi çok güzel olmuş güle güle kullansın canım bebişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?