merhaba kızlar..
ay üç gündür sokaklardayım vallahi gezdim mi, savaş yorgunu mu oldum belli değil..
ben evde oturmaya alışmışım haftalardır, böyle gezip durmak vurdu beni resmen..
geçmişe bi göz attım, iyi haberler var çok şükür,
özgecim, kuzey'in iyi haberlerine çok sevindim..
bi arkadaşımız da şahane bir oda döşemeye başlamış bile :) badanaya bayıldım.. sağlıklı günlerde kullanılsın inşallah.
bebişlerimizin cicileri de süper.. güle güle giysinler..
ademircim, bi sana üzüldüm işte
muhabbet kuşları çok uzun ömürlü olmuyorlar biliyorsunama bak o uzun seneler yaşamış seninle, ömrü bu kadarmış çok üzüldüm, başın sağolsun ama çok yıpratma kendini e mi, bebeğine günah...
bu arada slm teyzoşlar nasılsınız bizde kızımla biraz ders çalıştık karnımızı doyurduk geldik şimdi bakalım teyzoşlarımız neler yapıyo diye
oyy oyyy oyyy maşallah özgeciğim kuzeyimize iyi bakmışsın canım benim ayy kıyamam yaa demek uyuyodu paşamız haa kız uyusaydıya neden uyandırdınız canım benim yaaa ahhh birde ben görebilseydim minik kızımı çok özledim daha 2 hafta oluyo gideli sanki 2 ay olmuş gibi geliyo bana çok sevindim canım benim
saol canım. evet 9 yıldır benimleydi. daha öncede bunun eşi falan ölmüştü. bu kadar ağlamamıştım. hem 3 gün gözümüğn önünde can çekiştiği için, hemde hormonlardan ağladım durdum valla. kardeşimde yenisini alalım diyo. yok dedim dayanamam bi daha. o zaman karga alalım onlar 100 yıl yaşarlarmış, seni de gömer beni de diyee dalga geçiyo. keşke erkeklerinde hormonları arasıra sapıtsa...
kızlar bişi dicem yaa..benim çizelge yokolmuşniye ki?? nasıl yapılıyodu yapamadım da )
iyiyiz canımcığım nasıl olalım canım seni gördük daha iyiyiz teyzoşumuz kızımıza dolap aldık beşiğini falan halası yollayacak bakalım onlarla uğraşcağız bayrama kadar bir yoğunluk var yavaş yavaş babişkoyla alışverişte yapacağız kızımıza inşallah bu arada dünürlerede gideriz belki bakalım gerçi ilk erkek evi gelir kız tarafına ama neyse budebeciğim duy beniiiia.s. beniim cnm umarım sen de iisinsir
ya bi de benim kütük kocam dün demezmi sen 3. aya girdin mi diye ölür müsün öldürür müsün? bu adamın seneler sonra hanım bizim kız kaç yaşındaydı, kaça gidiyoo diye soran alakalı babalardan olacağı kesin...
hoşgeldin canım.Bende dün biraz çıktım kızıma bana ciciler aldım.Eve geldiğimde epeyce yorulmuştum.merhaba kızlar..
ay üç gündür sokaklardayım vallahi gezdim mi, savaş yorgunu mu oldum belli değil..
ben evde oturmaya alışmışım haftalardır, böyle gezip durmak vurdu beni resmen..
geçmişe bi göz attım, iyi haberler var çok şükür,
özgecim, kuzey'in iyi haberlerine çok sevindim..
bi arkadaşımız da şahane bir oda döşemeye başlamış bile :) badanaya bayıldım.. sağlıklı günlerde kullanılsın inşallah.
bebişlerimizin cicileri de süper.. güle güle giysinler..
ademircim, bi sana üzüldüm işte
muhabbet kuşları çok uzun ömürlü olmuyorlar biliyorsunama bak o uzun seneler yaşamış seninle, ömrü bu kadarmış çok üzüldüm, başın sağolsun ama çok yıpratma kendini e mi, bebeğine günah...
canım 1742 sayfaya bakarsan arkadaşımız orda detaylı anlatmıştı.Kolay gelsin.kızlar bişi dicem yaa..benim çizelge yokolmuşniye ki?? nasıl yapılıyodu yapamadım da )
merhaba kızlar biz geldik
ama çok kalamayacağız yeek yapıcağız çünkü
zeyracım bak sesini duydum da geldim,canım arabam olsa yanından çıkmam biliyosun hem oğlumda hep hatununun yanında olayı ister,tekmeler beni artık gitmeyelim biraz daha kalalım diye : )hazır siz araba almışken gelin daaaaaaa ben tanışmayı çooooooookkk istiyorum..........
şimdi ben yemek yapmaya kaçayım
hosgeldin ilaydacımm.Buyuyor çok sükürSelam güzel anne adaylariiii, ne zamndir girmiyorum bu foruma umarim iyisinizdir. Göbisler büyüyormu bakalim??,:CüvCüv:
merhaba canım.Kolay gelsin sana.a.s.merhaba kızlar biz geldik
ama çok kalamayacağız yeek yapıcağız çünkü
zeyracım bak sesini duydum da geldim,canım arabam olsa yanından çıkmam biliyosun hem oğlumda hep hatununun yanında olayı ister,tekmeler beni artık gitmeyelim biraz daha kalalım diye : )hazır siz araba almışken gelin daaaaaaa ben tanışmayı çooooooookkk istiyorum..........
şimdi ben yemek yapmaya kaçayım
ademir ya bu kocalardaki rahatlık aynı bizim ya benimkide çok rahat bi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?