2010 Nisan Anneleri

ne kadar güzel bir buluş valla burda bulabileceğimi hiç sanmıyorum. zaten artık yavaş yavaş sadece göbekten değil genel genişleme başlıyor. istesemde eski pantolanlarımı giyemem heralde o kemerle bilekaydirigubbakcemile3

İşte ben böyle insanlardan gıcık kapıyorum.
Ya kızlar ağlamak istiyorum yaa bıktım yaa:gitme:

merhaba erkflz a.s. evet ya ben çok sinirli biriyim kendimi zor frenliyorm bebişim için

tarhanm evet yaa hamile giyimi çok pahalı 300e bile var pantolon,şaşırıyorm yani,neyseki bizde kuzen çok biri hamile kaldımı hemen dış destek oluveriyorz,hamile kıyafetleri bidaha nerde giyilecek?enazından değerlendirmiş oluyorz.ben güzel olucam diye okardar parayı bebişime birşey alarak değerlendirmekten yanayım.

oğluşum 235 gr. ve tam 20 cm. olmuş....ilk gittiğimde uyuyormuş ellerini yüzünü kapamış,sonra acçısın dedi doktor yok dedim ,beni yan çevirdi nasıda uyandı bebişim,ayy Allahım nası bir mucizesin ya beş parmağını gördüm oğlumun bariz belliydi annesine el salladı,sonra doktor cinsiyetini artık yüzde yüz erkek diyerek onayladı ve pipimizin resmini bile çekti....çok hareketli bir bebekmiş,durduğu yerde durmuyordu ve atrık senin bu hareketleri dönüşleri gayet net hissetmen lazım dedi,annesi hiç kilo almamış bebişin ama demekki kan ilçları işe yaradı bebeğim gayet kilo almış kızlar...

Merhaba kızlar nasılsınız?

slm kızlar biz geldik oğluşumla....
HOŞGELDİNİZZZZ:)) opuyorumnanaktan
:teytey:

Çok sevindim canım.:lepi:
Annesinin onu çok sevdiğini biliyor....El sallaması çok normal....

Gözün aydın canım.Çok güzel büyümüş oğluşun.

Hoşbuldum cnm a.s.

Geçmiş olsun cnm umarım önemli birşey yoktur.Sayfaları pek takip edemedim ne oldu durumun?

kızlarr ya ne dicemm.. biz 18+2 olduk ama zman ne kadarr yavaş ilerliyo yaaa... bana mı öyle geliyo yoksaa.. bi an önce yılbaşı gelsinnn.. ondan sonra çabuk geçer gibi sanki...
Ahh ahh bende dün eşime diyorum şu 4.5 ay çabuk geçti ama nedense diğer 4.5 ay gelmiyor diye.hala üçlü sayılardayım ikililere bi gelebilsem şöyle 99 gün kalsa felan hihoyyyt

İyi diyelim ysmnshn.Bende senin gibi giremeyenlerdenim.Almaya başlamakla iyi etmişsin.Bende bebek odasını aldım ama henüz gelmedi hafta sonu gelir inş.Onlar gelsin diğerlerini de almaya başlarım yavaş yavaş.Patavatsızlara bakma sen.Benim ikiz olduğu için erken olma ihtimali de yüksek.Bi yerden başlamak lazım yerimseniben

RUZENıNcm cnm acaba benmki de 235 gr filan olmuşmudur yaa 18+5 sana yakınız hafta olarak,ben 5ine kadar beklicem offff yaa:sinifsinif:

maşallah damadıma:))) evet annesi hep böyle bak ona:))

Gözün aydın cnm durumunuzun iyi olmasına sevindim.Bebişine böyle bakmaya dvm et.:CüvCüv:Bende akşam dr.umu arayacağım.3 hafta sonra gel diyor ama hep 2 hafta sonra gidiyorum kıhkıkhıkhı dayanamıyoruz yaa ne yapalım.kaydirigubbakcemile3

bende çok merak ediyorum 5 hafta oldu cumaya aldım randevumu. ama eşim cumartesiye al diyor. sanki bigündaha sabredemicem(

hoşgeldin tatlım maşallah kuzey beye.. kocaman olmuş :))

canım harketlerini nasıl hissediyorsun ? hangi aralarda ? ( ben en çok sabahları ve akşamları hıssedıyorum )

evde yatarken gun ortalaındada baya hıssedılıyordu.. yatmamızı sevıyorlar galıba

Ben de 2 gün önce gittim.18+5 oluyo.239 grdı:)eli burnundaydı,sonra cenesinin altına koydu..ben bişiler hissediyorum,ama kasık civarı odur heralde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…