2010 Nisan Anneleri

slm kızlarr.. iyi akşamlarrr diyorum ama kimseler yokk... neyse bende bi yandan bebeğimin yeleğini örüp bi yandan da geçmişi okuyıım nasıl olcaksaa... :))))

iyi akşamlar bebgciğim ohh be sonunda başardım bende göbişimin fotosunu atmayı yaa kendim yaptım valla çok basitmiş aslındada ben yapamazmışım artık atarım bol bol aldıklarımında resmini çeker çeker koyarım

tebrik ederim iyi olmasina sevindim

slm kızlarr.. iyi akşamlarrr diyorum ama kimseler yokk... neyse bende bi yandan bebeğimin yeleğini örüp bi yandan da geçmişi okuyıım nasıl olcaksaa... :))))
Slm cnm.Sana da iyi akşamlar.Kendini fazla yorma istersen klava: iki işi birden yapmaya çalışıyorsun yapabildin mi bari.Hem örip hem geçmişi okuyabiliyorsan ayakta alkışlarım seni sositososito
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/16/4874.jpg işte kızlar sonunda başardım göbişim ayyy ne uğraştım yaa artıkın çeker çeker atarım sizlere kaydirigubbakcemile3

Sana ve bebişine maşallah cnm.Biraz daha büyümüştür göbüşün sanırım :CüvCüv:

evet canım artık çekerim onu çekeli 2 hafta oldu ama canım oda yeni sayılır aslında saolasın canımcım bütün bebişlerimize maşallah

Evet bende koymuştum geçenlerde bi arkadaş hafta hafta çek sakla demişti sende yap istersen.:)

canım ben zaten bebişime bir albüm hazırlayacağım inşallah ultrasyon fotolarıyla falan başlayan daha sonrada fotoğraflarının olduğu bir albüm olacak inşallaha.s

selam........maşallah göbişlerinize...
ruzenin canım çok sevindim meleginin iyi olmasına..
bu arada nasılsınız kızlar??

sitede yine sorun var sanırım şeymacığım maşallah senin göbişe canımcım ama eee seninkinde iki tane melek var canım bizde tek ondan canımcım fark işte:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…