oğluşum 235 gr. ve tam 20 cm. olmuş....ilk gittiğimde uyuyormuş ellerini yüzünü kapamış,sonra acçısın dedi doktor yok dedim ,beni yan çevirdi nasıda uyandı bebişim,ayy Allahım nası bir mucizesin ya beş parmağını gördüm oğlumun bariz belliydi annesine el salladı,sonra doktor cinsiyetini artık yüzde yüz erkek diyerek onayladı ve pipimizin resmini bile çekti....çok hareketli bir bebekmiş,durduğu yerde durmuyordu ve atrık senin bu hareketleri dönüşleri gayet net hissetmen lazım dedi,annesi hiç kilo almamış bebişin ama demekki kan ilçları işe yaradı bebeğim gayet kilo almış kızlar...
Slm cnm.Sana da iyi akşamlar.Kendini fazla yorma istersenslm kızlarr.. iyi akşamlarrr diyorum ama kimseler yokk... neyse bende bi yandan bebeğimin yeleğini örüp bi yandan da geçmişi okuyıım nasıl olcaksaa... :))))
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/16/4874.jpg işte kızlar sonunda başardım göbişim ayyy ne uğraştım yaa artıkın çeker çeker atarım sizlere kaydirigubbakcemile3
Slm cnm.Sana da iyi akşamlar.Kendini fazla yorma istersenklava: iki işi birden yapmaya çalışıyorsun yapabildin mi bari.Hem örip hem geçmişi okuyabiliyorsan ayakta alkışlarım seni sositososito
Sana ve bebişine maşallah cnm.Biraz daha büyümüştür göbüşün sanırım :CüvCüv:
Evet bende koymuştum geçenlerde bi arkadaş hafta hafta çek sakla demişti sende yap istersen.:)
selam........maşallah göbişlerinize...
ruzenin canım çok sevindim meleginin iyi olmasına..
bu arada nasılsınız kızlar??
yarın bebisimi görmeye gidicem hayırlısıyla 3lü testimiz yapılacak dua edin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?