2010 Nisan Anneleri

çok saolun kızlar ayy çok duygulandım ya hepinize tesekkür ederiz kuzumla...
büyümüş teyzoşlar ya...
beni ençok etkileyen elleri oldu,minicik ufacık.....
bir de bana dokunsa o minik ellerle Allahım....
gözlerini çok sık açmazmış kızlar ,günün yarısı uyurmuş zaten....
bir ara kıpırtatı ama kurban olsun annesi gözlerine benim gibi iri gözlü olcak sanırsam....hehe:))))

özgecım cok sevındım hayatım...maşallah kuzey beyimize..allah nazarlardan saklasın canım benım..

sen hangı kan ılaclarını kullanıyodun guzelım

ah canım benım bende cok özledım oglumu 4 aralıkta daha randevum ama..napıyo acaba dıye düşünüp duruyorum bazen bide en son gıttıgımdekı halı gözumun önune gelıyo ağlayasım gelıyo..

hayırlı olsun ruzenin. maaşallah kocaman etmişin oğlunu.

kızlar bikaç hafta önce biriniz bi emzirme yastığı fotoğrafı göstermişti. ruzenin sanırım sendin. bna o foto lazım. kaynanama diktirecem de.

off yaa...hç ultrasondan çıkmasak keşke dimi.hep merak ediyorum ben de inşallah iyi bakıyorumdur ona :Saruboceq:

özgecim maşallah kuzeyimize.ne kadar büyümüş öyle 235 gram olmuş.benimki geçen hafta 171 gramdı ben besleyemiyor muyum acaba ya demek annesine el salladı yerim ben onun ellerini kuzum benim ya........

Ben de 2 gün önce gittim.18+5 oluyo.239 grdı:)eli burnundaydı,sonra cenesinin altına koydu..ben bişiler hissediyorum,ama kasık civarı odur heralde....

bu bizden oğlumla sana :)) a.s.
opuyorumnanaktan :1hug:
Bizde yeni doyurduk ama uykumuz geldi şimdi.Bütün gün uyuyasım var nedense.Sersem gibiyimakannehir

ben de sabahları hiç çıkmak istemiyorm sıcacık yorganın altındankaydirigubbakcemile3

oyy oyyy oyyy maşallah özgeciğim kuzeyimize iyi bakmışsın canım benim ayy kıyamam yaa demek uyuyodu paşamız haa kız uyusaydıya neden uyandırdınız canım benim yaaa ahhh birde ben görebilseydim minik kızımı çok özledim daha 2 hafta oluyo gideli sanki 2 ay olmuş gibi geliyo bana çok sevindim canım benim

opuyorumnanaktan :1hug:

ben de sabahları hiç çıkmak istemiyorm sıcacık yorganın altındankaydirigubbakcemile3

Sen uyanıpta çıkmak istemiyorsun demek ki.Ben gece uyusam bile gündüz yine uyumak istiyorum.Bak mesela şimdi kalkıcam uyumaya gidicem.Gözlerim kapanıyor uyumazsam başım felaket ağrır biliyorum akannehir

bu arada slm teyzoşlar nasılsınız bizde kızımla biraz ders çalıştık karnımızı doyurduk geldik şimdi bakalım teyzoşlarımız neler yapıyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…