oğluşum 235 gr. ve tam 20 cm. olmuş....ilk gittiğimde uyuyormuş ellerini yüzünü kapamış,sonra acçısın dedi doktor yok dedim ,beni yan çevirdi nasıda uyandı bebişim,ayy Allahım nası bir mucizesin ya beş parmağını gördüm oğlumun bariz belliydi annesine el salladı,sonra doktor cinsiyetini artık yüzde yüz erkek diyerek onayladı ve pipimizin resmini bile çekti....çok hareketli bir bebekmiş,durduğu yerde durmuyordu ve atrık senin bu hareketleri dönüşleri gayet net hissetmen lazım dedi,annesi hiç kilo almamış bebişin ama demekki kan ilçları işe yaradı bebeğim gayet kilo almış kızlar...
seyma88 rabia fatma a.s.
çok saolun kızlar ayy çok duygulandım ya hepinize tesekkür ederiz kuzumla...
büyümüş teyzoşlar ya...
beni ençok etkileyen elleri oldu,minicik ufacık.....
bir de bana dokunsa o minik ellerle Allahım....
gözlerini çok sık açmazmış kızlar ,günün yarısı uyurmuş zaten....
bir ara kıpırtatı ama kurban olsun annesi gözlerine benim gibi iri gözlü olcak sanırsam....hehe:))))
hayırlı olsun ruzenin. maaşallah kocaman etmişin oğlunu.
kızlar bikaç hafta önce biriniz bi emzirme yastığı fotoğrafı göstermişti. ruzenin sanırım sendin. bna o foto lazım. kaynanama diktirecem de.
off yaa...hç ultrasondan çıkmasak keşke dimi.hep merak ediyorum ben de inşallah iyi bakıyorumdur ona :Saruboceq:
Merhaba civciv nasılsın?Nasıl gidiyor bakalım aramızda 2 gün var seninle a.s.
Ben de 2 gün önce gittim.18+5 oluyo.239 grdı:)eli burnundaydı,sonra cenesinin altına koydu..ben bişiler hissediyorum,ama kasık civarı odur heralde....
opuyorumnanaktan :1hug:bu bizden oğlumla sana :)) a.s.
Bizde yeni doyurduk ama uykumuz geldi şimdi.Bütün gün uyuyasım var nedense.Sersem gibiyimakannehir
kızlar biz çıkıyoruz .. iyi akşamlarr....a.s.
saol canım,buda emzirme yastığı....
opuyorumnanaktan :1hug:
ben de sabahları hiç çıkmak istemiyorm sıcacık yorganın altındankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?