2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar..
zeyracım dünürüm göbüşüne maşallah.........
şeymacım seninde göbeğine maşallah.........
Allahım hepimizi nazarlardan korusun.........
ALMıNACIĞIM sen nerelerdesin nie hiç girmiyosun?amniosentez yaptıran yok canım bildiğim kadarıyla....senin üçlünde bişey çıkmışmıydı*

saol canımcım sonunda başardım eklemeyi sorma bitanem uğraştım biraz ama olsun artık eklerim bebişin cicilerini falan canım aldıklarımı inşallah dünürcüğüm gelininin çeyizini:hulya:

gelinimin çeyizleri gelsinde koy bakalım canım.ah birde ben yapabilsem ama hiç beceremem...

gelinimin çeyizleri gelsinde koy bakalım canım.ah birde ben yapabilsem ama hiç beceremem...

canım benim aslında çok basitmiş biraz uğraşınca yapılıyomuş yaptım sonunda sorma canımcım sanırım sitede sorun var canım yaa çıkıcağım şimdi çok yavaş rabbim hayırlı geceler nasip eğlesin öpüyorum damaadıma iyi bak canım benimŞeniz

iyi geceler kızlarr
bi ara maj atayım dedim ama sürekli sorun verdi site bende vazgeçtim
nasılsınız bugün
biz iyiyiz çok şükür
zeyra ve budebe siz varsınız sanırım sadece :)
az önce farkettim bacağımda daire şeklinde çökme olmuş çok büyük değil diz kapağı ve bilek arasında ama dokunduğun zaman kemiği hissediyorsun eşimde telaşlandı doktora gidelim hemen diyo ama ben istemedim
ama meraklanmadımda değil

zeyracım evet sorun var ya bu akşamdan beri öyle sinir etti beni.sorma ya msn de de görüşürdük ama eşim bilgisayar başına oturdu benim msn nereye uçtu anlamadım

jnazcım iyi geceler canım.bu akşam sitede bi bozukluk var.canım senin kontrolün ne zamandı?mutlaka git bence doktoruna canım ya bende merak ettim neden oluyoki........

alminacım hoşgeldin. benden 4lü test istemedi doktorum bende 2lii 3lü yeter diye araştırmadım. sen ne düşünüyorsun amniyosentez hakkında?? bildiğim kadarıyla bizim topikte daha kimse yaptırmadı?

ha 3 lü ha 4 lu cnm sadece 4lude bır tane daha fazla seye bakıyolar.peki üçlünun sonucu nasıl cıktı canım yuzde kaçç

jnazcım iyi geceler canım.bu akşam sitede bi bozukluk var.canım senin kontrolün ne zamandı?mutlaka git bence doktoruna canım ya bende merak ettim neden oluyoki........

iyi geceler canımcım. daha kontrolüme 1 ay var canımya ama olmazsa yarın devlet hastanesine var evime yakın oraya gideyim diyorum sabahtan
az önce ebe olan arkadaşımı aradım oda şaşırdı hani morarmalar var demiştimya onlar için normal dedi ama diğeri için yarın gitmemi istedi

canım sen ne zamn gittin doktora bu hafta içi gitmeyecekmiydin yoksa geçen hafta mı gittin*canım yarın sabah mutlaka git bana da haber ver çok merak ettim tekrar geçmiş olsun.......birde morarmalar haricinde olan şey ne?

herkese merhaba kızlar bugün dr.a gittik ve bebişi gördümhihoyyyt herşeyi normal dedi dr. parmaklarını bile saydı:))) kilosuda çok iyiymiş 3 lü test için kan verdim 10 gün sonra çıkıyomuş sonucu
ama moralimi bozan bişey oldu 6 kilo almışım kilo almam bozmadı aslında moralimi son 1 ayda 5 kilo almışım ve 56 kilo olmuşum ve dr.kızdı hatta azarladı desem yeridirmafoldumben çok almışın dedi ve bana bi hesap çıkardı beyfendi dediki sen böyle her ay 5 kilo alırsan 5 ayda 25 kilo alırsın zaten 6 da almışın 31 kilo alırsın bu gidişle dedimafoldumben
ben zaten zayıftım 49 50 kiloydum şimdi oldum 56 çokmu yani niye moralimi bozuyosaklava: dışardan görenler bana hala ne kadar zayıfsın kilo alda biraz hamileliğin belli olsun diyo ama dr. baya bi kızdı gerçekten dediği gibi 30 kilo alırmıyım yaamafoldumbenmafoldumben

aman ya ben bebişimi gördüm sağlıklı ya gerisi önemli değil:dilcikar: dikkat etmeye çalışırım tabi bundan sonra yürüyüş falan yaparım artık napalım

canım sen ne zamn gittin doktora bu hafta içi gitmeyecekmiydin yoksa geçen hafta mı gittin*canım yarın sabah mutlaka git bana da haber ver çok merak ettim tekrar geçmiş olsun.......birde morarmalar haricinde olan şey ne?

tatlım geçen hafta çarşamba gittim o zaman böyle bi sıkıntım yoktu bir dahaki randevum da 11 aralıkta
akşam otururken farkettik eşimle bilek ve dizim arasında bir noktada dair şeklinde çökme var hem görünürde hemde dokunduğun zaman hissediliyor kemiğe temas var normalde mesela çevresi şiş ama orası çökmüş

alminacım ben testlerin hiçbirini yaptırmadım canım o yüzden bilemiyorum
ezgicim doktorun biraz sert çıkmış bende geçen hafta gittiğimde 5 kilo almıştım doktor çok dedi ama sorun değil de dedi

kızlar ben çıkayımda eşimle ilgileneyim biraz
yarın doktora gidersem bilgilendirim budebecim dua et bana
hepinize iyi geceler arkadaşlarr

banada ikili yapmadan 3 lü yaptı 4 lüyü yaparmı bilmiyorum

ezgicim bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim canım.olsun ben de tam tamına 8 kilo aldım ama ben ilk 13 hafta yattım,hareket etmiyodum. o zaman 6 kilo almışım.son 6 haftada da 2 kilo...ayağa kalkınca kilo almam durdu biraz.ben hergün yürüyorum canım dr um söyledi.birde tatlıyı yasakladı.dr un bir ayda 5 kilo aldığın için demiştir canım ya..........ama fazla kilo almakta doğumu zorlaştırıyormuş.............aman bebeklerimiz sağlıklı olsundaaaaaaaa

dua edicem jnazcım sana.ama sana bişey diyeceğim az yürü.çok ayakta kalma seninki ondan da olabilir........iyi geceler canım bende çıkıcam az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…