merhaba kızlar..
zeyracım dünürüm göbüşüne maşallah.........
şeymacım seninde göbeğine maşallah.........
Allahım hepimizi nazarlardan korusun.........
ALMİNACIĞIM sen nerelerdesin nie hiç girmiyosun?amniosentez yaptıran yok canım bildiğim kadarıyla....senin üçlünde bişey çıkmışmıydı*
gelinimin çeyizleri gelsinde koy bakalım canım.ah birde ben yapabilsem ama hiç beceremem...
alminacım hoşgeldin. benden 4lü test istemedi doktorum bende 2lii 3lü yeter diye araştırmadım. sen ne düşünüyorsun amniyosentez hakkında?? bildiğim kadarıyla bizim topikte daha kimse yaptırmadı?
jnazcım iyi geceler canım.bu akşam sitede bi bozukluk var.canım senin kontrolün ne zamandı?mutlaka git bence doktoruna canım ya bende merak ettim neden oluyoki........
canım sen ne zamn gittin doktora bu hafta içi gitmeyecekmiydin yoksa geçen hafta mı gittin*canım yarın sabah mutlaka git bana da haber ver çok merak ettim tekrar geçmiş olsun.......birde morarmalar haricinde olan şey ne?
slm bayanlar 4lü test yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl cıktı paylaşırmısınız benim pozitif cıktı 1/35 :roflol::roflol: doktorum amniyosentez diyor. sizin nasıl cıktı amniyo sentez yaptıranınız varmı aranızda hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?