kızlar bizim acaba seyahat engelimiz var mı?uçak seyahatine doktorlar izin veriomu merak ediorum.
kızlar bizim acaba seyahat engelimiz var mı?uçak seyahatine doktorlar izin veriomu merak ediorum.
canımcım 28. haftaya kadar doktor raporsuz uçabılıyormusuz.. 28.haftadan sonra rapor lazım.. ben haftaya perşembe adanaya gideceğim ..doktorumda otobus kesınlıkle yasak ama uçakla gıdebılırsın dedı.. bende zaten uçağı tercıh etmıştımm :teytey::teytey:
yosuncum.. perioskii... anneee.. ayşecim... gelincik.. ilkenur... hepinize günaydınlarr...
perioski.. amiin cnmm.. inş. hepimiz sağlıkla.. sorunsuz alırız yavrularımızı kucağımızaa...
gelincik.. iyi haberlerini bekliyor olucaz yarın o zamann..
ilkenur.. çok sevindim sizin adınıza.c nımm.. babanız da uçmuştur valla tahmin edebiliyorumm.. bizde daha öyle bi gelişme yok malaeseff.. sadce ben hissediyorumm... ama biliyorum ki 6.ayın sonuna kadarbile bu çok normall.. :) o yüzden kafama hiç takmıyorumm...
ilkenurcum çok sevindim bebişi hissetmenize :) ne güzel, mest olmuştur tabi eşin.. ay darısı başımıza. biz de bir pırtık hissetsek bizim cadıyı. mıh gibi oturuyor içerde :)
bebegcimmm bu sabah keyifsizim aslında, alak salak bi şeyden kapıştık eşimle. moralim bozuk ama iyi diyelim iyi olsun işte
doktora bayram sonu gidecekmişsin galiba, ben de 1 aralığa gün sayıyorum.
bakalım ne diyecek doktorumuz..
ay refiye, seninkinin cinsiyeti kıza dönermiş, benimki erkek çıkarmış ne komik olur :))
dünürlüğümüz yine bozulmasın, bu sefer de ben senin kızı alırım ama pek güleriz yani :))
evet ben de yedinci aya kadar izin var diye biliyorum.
ayy ama nasıl bineceksiniz kızlar. ben pek korkuyorum uçaktan.
birkaç kez mecburiyetten bindim ben ama ömrümden ömür gitti yani..
uçaktan korkmayan insanlar benim gözümde dünyanın en cesur, en süper insanları :)
kızlar tşk ederim cvbınız için çevremdekilere sordum basınç ii değil bebek için diolar bide x ray cihazlarından geçmek ii değilmiş.kararsız kaldım eşim yılbaşı için istanbula gidelim dio hem bebeğe alışveriş yaparız hemde arkadaşlarla yılbaşını kutlarız istio.
sağol tatlımm..
annesı tatlı şeyler yıyıp sessız bır ortamda sol tarafına yatt.. kesın tepkı verecektır..
canım ben çok zevk alıyorummm.. özellıkle gunduz yolculuklarından.. evet bazen hava boşluğuna düştüğümüzde ve hava kötu oldugunda korkunc oluyor..
canım x ray cıhazlarından ben hıc gecmıyorumm... durumu soyluyorummm :))
hava alanında da aynı anlayışı gosterırler mı bılemıyorum ama ellerındekı cıhazlada arama olanakları var..
kızlar tşk ederim cvbınız için çevremdekilere sordum basınç ii değil bebek için diolar bide x ray cihazlarından geçmek ii değilmiş.kararsız kaldım eşim yılbaşı için istanbula gidelim dio hem bebeğe alışveriş yaparız hemde arkadaşlarla yılbaşını kutlarız istio.
canım x ray cıhazlarından ben hıc gecmıyorumm... durumu soyluyorummm :))
hava alanında da aynı anlayışı gosterırler mı bılemıyorum ama ellerındekı cıhazlada arama olanakları var..
günaydın güzel annişler hepinize
ayy süperman gibi bir şeysin gözümde :))
uçaktan zevk alınır mı yaa :))
tatlı yiyip sessiz yere yatma işini de yapıyorum ama yok, daha zamanımız var bizim demekbir şey hissedince ben de elime pankart alıp sokak sokak dolaşıcam valla :) öyle dört gözle bekliyorum :)
canımmm güldürdün beni yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aramızda kalsın eşimde biner ama oda korkarr mecburiyetten biniyor kaydirigubbakcemile3
pankartınııı en yakın zamanda bekliyoruzzz :teytey::teytey:
xray cihazlarından ben de geçmiyorum.
çantamı arıyorlar, bazen üstümü de elle arıyorlar ama geçmiyorum oralardan.
bence havaalanlarında da öyle yapılabilir sana. o açıdan için rahat olsun gelincikcim.
uçak için de doktoruna bir danış derim, ama bir şey olsa bunca hamile onca ay uçmaz yani...demek ki zararı yok.
günaydın güzel annişler hepinize
canım havaalanlarında hamile olduğunu söyleyince geçmiyosun seni sadece elle arıyolar biz kayınvalidemi yolcu etmek için havaalnına gitmiştik bayan güvenlik beni elle aradı okadar bitanem söyleyince geçmiyorsun birde 1 -2 defa geçmenin pek bir zararı yokmuş canım sen yine doktoruna sor bitanem
günaydın canım.Sağlık ocağında çalışan biri olarak cevap vereyim.El doplerimiz var bebeklerin kalp seslerini dinlettirebiliyoruz.Zaten normal atış sayıları var.Onların dışındaGünaydın kızlar.Nasılsınız bugün?
Ya sağlık ocağında ne testleri yapılıyor.Her sağlık ocağında kalp atışını duyor musunuz?Nasıl duyuyorsunuz?Ana Sağlık mı?
Günaydın canım.Eşin ne kadar mutlu olmuştur.Ağzı kulaklarına varmıştır eminim:)günaydın şekerlerrr zemuszemus
ben bugun çok mutluyum ıkı haftadır oğlum kıpırdıyordu ben hıssedıyordum eşim hiç hissetmıyordu ... amaaaaaaaaaa dun akşam yemegınden sonra super birşey oldu eşim ile ıkımız koltuga uzanmıstık elini göbişime koyduuuu vee oğlum yaklaşık ıkı dakıka tekmeledı:teytey: çok barız hıssedılıyordu.. eşimi görmenız lazımdı adam bagırıp çağırdııı heycandannn opuyorumnanaktan:teytey::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?