ezgicim bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim canım.olsun ben de tam tamına 8 kilo aldım ama ben ilk 13 hafta yattım,hareket etmiyodum. o zaman 6 kilo almışım.son 6 haftada da 2 kilo...ayağa kalkınca kilo almam durdu biraz.ben hergün yürüyorum canım dr um söyledi.birde tatlıyı yasakladı.dr un bir ayda 5 kilo aldığın için demiştir canım ya..........ama fazla kilo almakta doğumu zorlaştırıyormuş.............aman bebeklerimiz sağlıklı olsundaaaaaaaa
3lün nasıl cıktı cnm sonucu ıyıdır ınsallahbanada ikili yapmadan 3 lü yaptı 4 lüyü yaparmı bilmiyorum
alminacım benimki 1:34557 çıkmıştı canım.sen ne düşünüyorsun yaptıracak mısın*
günaydın kızlarr...
daha kimseler gelmemiş ama neyse. :))) akşam geçmişi okuyıım yazdım ama site hep hata verdii hiç bişeye bakamadım.. bende kapattım.. şimdi inş. bakabilirimm... herkese güzel bir gün diliyorum...
günaydın kızlarr...
daha kimseler gelmemiş ama neyse. :))) akşam geçmişi okuyıım yazdım ama site hep hata verdii hiç bişeye bakamadım.. bende kapattım.. şimdi inş. bakabilirimm... herkese güzel bir gün diliyorum...
Günaydin, bende dûn giremedim pek hatta sinir oldum, naislsin bakalim? esimi yeni yolladim ise, çocuklarida birazdan kaldiririm.cokacimcoook Karnim sertlesmeye basladi benim ya bir kaç gündür sizlerinde oluyormu kizlar?:uhm:
slm bayanlar 4lü test yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl cıktı paylaşırmısınız benim pozitif cıktı 1/35 :roflol::roflol: doktorum amniyosentez diyor. sizin nasıl cıktı amniyo sentez yaptıranınız varmı aranızda hiç
günaydın kızlarr...
Günaydin, bende dûn giremedim pek hatta sinir oldum, naislsin bakalim? esimi yeni yolladim ise, çocuklarida birazdan kaldiririm.cokacimcoook Karnim sertlesmeye basladi benim ya bir kaç gündür sizlerinde oluyormu kizlar?:uhm:
çok saolun kızlar ayy çok duygulandım ya hepinize tesekkür ederiz kuzumla...
büyümüş teyzoşlar ya...
beni ençok etkileyen elleri oldu,minicik ufacık.....
bir de bana dokunsa o minik ellerle Allahım....
gözlerini çok sık açmazmış kızlar ,günün yarısı uyurmuş zaten....
bir ara kıpırtatı ama kurban olsun annesi gözlerine benim gibi iri gözlü olcak sanırsam....hehe:))))
günaydın kızlarr...
Maşallah maşallahhh Allah esirgesin prensesi.opuyorumnanaktanhttp://i0911.hizliresim.com/2009/11/16/4874.jpg işte kızlar sonunda başardım göbişim ayyy ne uğraştım yaa artıkın çeker çeker atarım sizlere kaydirigubbakcemile3
şeymacığım ikiz olduğu belli gibi.Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.
Bu da bnm göbüş =)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.yarın bebisimi görmeye gidicem hayırlısıyla 3lü testimiz yapılacak dua edin bize..
ben yaptırmadım canım ama eğer aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırıpta kafanı karıştırma derim ben.zemuszemusslm bayanlar 4lü test yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl cıktı paylaşırmısınız benim pozitif cıktı 1/35 :roflol::roflol: doktorum amniyosentez diyor. sizin nasıl cıktı amniyo sentez yaptıranınız varmı aranızda hiç
nazcım inşallah bir sorun yoktur.İyi düşün iyi olsun.kaydirigubbakcemile5iyi geceler kızlarr
bi ara maj atayım dedim ama sürekli sorun verdi site bende vazgeçtim
nasılsınız bugün
biz iyiyiz çok şükür
zeyra ve budebe siz varsınız sanırım sadece :)
az önce farkettim bacağımda daire şeklinde çökme olmuş çok büyük değil diz kapağı ve bilek arasında ama dokunduğun zaman kemiği hissediyorsun eşimde telaşlandı doktora gidelim hemen diyo ama ben istemedim
ama meraklanmadımda değil
ezgicim maşallah bebişine.Sonuçta kilo geri verilir.Yeterki meleğin sağlıklı olsun.a.s.herkese merhaba kızlar bugün dr.a gittik ve bebişi gördümhihoyyyt herşeyi normal dedi dr. parmaklarını bile saydı:))) kilosuda çok iyiymiş 3 lü test için kan verdim 10 gün sonra çıkıyomuş sonucu
ama moralimi bozan bişey oldu6 kilo almışım kilo almam bozmadı aslında moralimi son 1 ayda 5 kilo almışım ve 56 kilo olmuşum ve dr.kızdı hatta azarladı desem yeridirmafoldumben çok almışın dedi ve bana bi hesap çıkardı beyfendi dediki sen böyle her ay 5 kilo alırsan 5 ayda 25 kilo alırsın zaten 6 da almışın 31 kilo alırsın bu gidişle dedimafoldumben
ben zaten zayıftım 49 50 kiloydum şimdi oldum 56 çokmu yani niye moralimi bozuyosaklava: dışardan görenler bana hala ne kadar zayıfsın kilo alda biraz hamileliğin belli olsun diyo ama dr. baya bi kızdı gerçekten dediği gibi 30 kilo alırmıyım yaamafoldumbenmafoldumben
aman ya ben bebişimi gördüm sağlıklı ya gerisi önemli değil:dilcikar: dikkat etmeye çalışırım tabi bundan sonra yürüyüş falan yaparım artık napalım
Günaydın canım.Hoşgeldin.Güzel haberler alırsın inşallah.a.s.günaydın kızlar dünkü iş yoğunluğundan giremedim.geçmişi okuyacağım azcık..akşam doktorla randevumuz var çok özlemiştim kuzumu nihayet görcem.yarın sabah hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?