2010 Nisan Anneleri

alminacım benimki 1:34557 çıkmıştı canım.sen ne düşünüyorsun yaptıracak mısın*

evet canım sende haklısın doğum yönünden dikkat etmek bende hep evdeydim hareket etmiyodum yan gelip yatıyodum hep ondan oldu(( yürüyüşe başlıycam hemen bide benim herşey normaldi hiç midem bulanmadı şimdiye kadar o yüzden hep yedim istediğim herşeyi ondanda olmuştur

günaydın kızlarr...
daha kimseler gelmemiş ama neyse. :))) akşam geçmişi okuyıım yazdım ama site hep hata verdii hiç bişeye bakamadım.. bende kapattım.. şimdi inş. bakabilirimm... herkese güzel bir gün diliyorum...

Günaydin, bende dûn giremedim pek hatta sinir oldum, naislsin bakalim? esimi yeni yolladim ise, çocuklarida birazdan kaldiririm.cokacimcoook Karnim sertlesmeye basladi benim ya bir kaç gündür sizlerinde oluyormu kizlar?:uhm:

dünürlerin güzeli :)
günaydın
ben de geçmişi okudum geldim..
naslsın bakalım?? oğluşumuz napıyo :) ablası gitti mi okula?

test sonucu kötü çıkan almina mıydı, ona üzüldüm şimdi sabah sabah
amniyosentez yaptıracaklar mı bakalım, Allah'ım iyi haberler versin..

Günaydin, bende dûn giremedim pek hatta sinir oldum, naislsin bakalim? esimi yeni yolladim ise, çocuklarida birazdan kaldiririm.cokacimcoook Karnim sertlesmeye basladi benim ya bir kaç gündür sizlerinde oluyormu kizlar?:uhm:

günaydın ilayda.
dün site sapıttı valla, yine "tickerlardan oldu , güvenlik açığı falanı filanı, kaldırıyoruz tickerları" demeseler bari.

bu karın sertleşmesini ben de hissediyorum bi süredir.
hiç kilo almadığım, aksine kilo verdiğim için çok belirgin bi hamile göbeğim yok ama tuhaf bi sertleşme oldu işte..
bebişler büyüyor herhalde :) yuva yapıyorlar içerde :)

yok sanırım canım. hem sen nerelerdeydin merak ettirdin. 4 lüyü pek isteyen dr yok 4 lü pek tercih edilmiyor demişti çoğu dr. genelde 2 li ve 3 lü yaptırdık. bir yere daha görün bence de. ii haberler alacağına eminim.

günaydın bayanlar......

benimde karnım tef gibi gerildi. şimdi de çıkmam lazım sağlık ocağında kan testim var. bitince görüşürüz tekrar

gözün aydın arkadaşım inşallah sonuna kadar hep böyle iyi haberlerini duyarsın darısı başımıza opuyorumnanaktan

sana da günaydın arkadaşım. iyi bir gün geçirmen dileğiyle

günaydın kızlar dünkü iş yoğunluğundan giremedim.geçmişi okuyacağım azcık..akşam doktorla randevumuz var çok özlemiştim kuzumu nihayet görcem.yarın sabah hayırlı haberlerle gelirim inşallah.

Günaydın kızlar,

http://i0911.hizliresim.com/2009/11/16/4874.jpg işte kızlar sonunda başardım göbişim ayyy ne uğraştım yaa artıkın çeker çeker atarım sizlere kaydirigubbakcemile3
Maşallah maşallahhh Allah esirgesin prensesi.opuyorumnanaktan

Bu da bnm göbüş =)
şeymacığım ikiz olduğu belli gibi.Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.

yarın bebisimi görmeye gidicem hayırlısıyla 3lü testimiz yapılacak dua edin bize..
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

ben yaptırmadım canım ama eğer aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırıpta kafanı karıştırma derim ben.zemuszemus

nazcım inşallah bir sorun yoktur.İyi düşün iyi olsun.kaydirigubbakcemile5

ezgicim maşallah bebişine.Sonuçta kilo geri verilir.Yeterki meleğin sağlıklı olsun.a.s.

günaydın arkadaşlar:teytey:
yaaa ben szin hızınızı yetişemiyorum:) arada tümarkadaşların sohbetlerini kaçırıyorum.
test sonuçları ii çıkan arkadaşlara çok sevindim inş.hamileliğimiz boyunca iyi sonuçlarla karşılaşırız.
ayrıca arkadaşlar 3 lü test olumsuz gibi çıksada amniyosentez temiz çıkıyo çoğunluk yeterki içimizi ferah tutalım.ikiz yeğenlerimden biliyorum 15 gün abimle yengemin saçları kırarmıştı ama şimdi tam canavarlar:)
bazen bu testleri para tuzağı haline getirip bizleri sömürenlerde var.tüm hamiş arkadaşlarım dualarım sizinle.Rabbim herkese minik prensini-prensesini kucağını almayı nasip etsin sağlıcakla..
hepinizi opuyorumnanaktan

Günaydın canım.Hoşgeldin.Güzel haberler alırsın inşallah.a.s.

herkese günaydın kızlar
minik göbüşler büyümüş maşallah size arkadaşlar inşallah hepimizin bebişleri de iyidir. alminacım test için de çok üzülme bence başka bir üniversite hastanesine falan da git en azından kafan rahat etsin ama canını sıkmamaya çalış ki; bebeğin de hissedip mutsuz ve huzursuz olmasın

Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?
Ya sağlık ocağında ne testleri yapılıyor.Her sağlık ocağında kalp atışını duyor musunuz?Nasıl duyuyorsunuz?Ana Sağlık mı?

günaydın şekerlerrr zemuszemus
ben bugun çok mutluyum ıkı haftadır oğlum kıpırdıyordu ben hıssedıyordum eşim hiç hissetmıyordu ... amaaaaaaaaaa dun akşam yemegınden sonra super birşey oldu eşim ile ıkımız koltuga uzanmıstık elini göbişime koyduuuu vee oğlum yaklaşık ıkı dakıka tekmeledı :teytey: çok barız hıssedılıyordu.. eşimi görmenız lazımdı adam bagırıp çağırdııı heycandannn opuyorumnanaktan:teytey::asigim:

tekrar günaydınlar kızlarr.... birazcık meyve yiyip onlarca sayfa geçmişi okuyup geldim ancakk... şimdi toplu cevaplara geçiyorumm :)))

ymer.... cnm işyerinle ilgili durumuna üzüldüm ama cnm özel sektörd her yer aynı sanırım.. eşimlerin de öyleydi asgari ücretin üstünde maaş ve ayrıca ayda en az 100 saat mesai+prim fln olduğu halde asgariden görünüyodu ssk da.. ama canmm bi süredir bankadan alıyolar maaşlarını.. gerçi 3 yıldır bankadan alıyolar da 5-6 aydır başka bi bankayla anlaştılar ve artık bankayla ne şekilde bi anlaşma olduysa aldıkları maaş üzerinden gösteriliyomuş.. inş. seninde düzelir olayların...

hacercim.. oğluna çook geçmiş olsun cnımm.. kıyamam onlaraa yaa.. sen yine de bişeyi olmasa da dr.un verdiklerini kullandır cnm.. bizimde öksürüğümüz var 2-3 gündürr.. antibiyotik kullanıyoruz..

batuhanım.. bugün kontrolün varmış cnım ... inşallah iyi haberlerini bekliyorumm.. bakalım bebiş göstercekmi kendini :)

civciv..ahh canımm benimde aynıı kendi doktoruma 4 kasımda gitmiştim 1 ay sonra gel dedi.. yani 4 aralık.. özel dr.a 5 kasımda gitmiştim o da 1 ay sonra dedii 5 aralık acaba diyorum ki özele bari bayrama 1-2 gün kala gitsemmi :)) neden geldin dicek değil yaa.. o kadar para alıyolar hayatta demezler :))) ayy nasıl geçer 4-5 ine kadar zaman yaa...

tarhan... ysmnshn... kızlarr size tamamen katılıyorum valla.. bebişe aldığımız ciciler mi üzücek bizi ona bişey olursaa.. hiç bişey almamış olursak hiç üzülmücekmiyiz yanii.. ne alakaa. valla ben bayram sonu kesin öğreniyim cinsiyetimizi hemeen atıciimm kendimi çarşı pazara :))) rabbim ne kararladıysao olur zatenn.. biz alsak da almasak da cicileri ne farkeder.. rabbim hayırlısını versin hepimiz içinn..

ruzenin... canım maşallah oğluşunaa.. 20 cm olmuşş hee.. 235 gr. olmuş bide paşaa.. (siz böyle anlattıkça doktora gidesim geiyo heezamansızz) ayy sevsin teyzesii.. yesin o minik elleyini :)) allah nazarlardan korusun cnmm.. iyi bakmışsın bebişee.. inş.. sağlıkla büyür içimizde de sağlıkla doğarlar zamanı geldiğinde ...

zeyra... göbüşüne de içindeki prensesine de maşallah cnmm... kızında pembeler içinden göz kırpıyo valla ben burdayım diyee.. :)) sağlıkla büyüt cnm önce göbişi sonra bebişi :))) bol bol ekle artık öğrenmişin artık mademm.. :))

seyma.. yokk kızz iki iş aynı anda yapılırmıı... benimki latifeydi sadece :)) ama zaten sitede sorun vardı da sayfalar açılmadı bende bilg. kapatıp yeleği ördüm :)))

ummahan... bugün kontrolünüz varmış cnm.. inş. kontrolünüz de 3lünüz de iyi çıkarr... inşallah cinsiyetinizi de görürsünüz bu kez.. hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz cnmm...

a.almina... canımm ne zamandır girmiyodunn. meraktaydık artıkk.. canımın içi benimde 3lü testim 1:278 çıktıı.. doktorum 250 nin üstünde bi değer olduğu için bence iyi sorun yokk.. gerek de yok ama ille de kafama takılır diyosan amniyosentez yapalım dediii.. bende istemedim.. eşimle konuşup hiçbir koşulda bebeğimizden vazgeçmiceğimize o halde kendimizi yıpratmanın almei olmadığına karar verdik cnmm.. bide sağlık ocağındaki dr.umun eşinin de 1:252 çıkmış onlarda yaptırmamış hiçbişeyy.. ve oğlu sapasağlan domuş ve kocaman olmuşş.. rabbime emanetizz. sağlıklı evlatlar versin hepimize cnmm... hakkında hayırlısı olsunn.. ama sakın üzülüp de bebeğini üzme cnmm.. benimki 2 gün 1 tane bile tepik atmadı bana kızıp ta :))

jnaz.. cnmm daha öncede morarmalar var demiştin.. inşallah bişey yoktur ama sen yine de bi dr.a görün istersen... ama kalbini ferah tut.. inş. kötü bi duru yoktur.. geçmiş olsunn..

ezgi.... bebişin iyi olmasına sevindim cmmm.. gözünüz aydın.. 6 kilo almışsınn.. bende şu ana kadar 5 kilo aldım ama dr. normal diyo.. çünkü baından beri yavaş yavaş alıyoruz devam lı zaten :)) sanırım birden kilo alımı söz konusu olmadığından normal dedi.. ama sen dikkat et yine de.. gerçi zaten zayıfmışsın ama.. dr.ları dinlemek lazım birazda..

ilayda... arnım benimde bu aralar sertleşti cnmm.. eee bebişler büyüyolarr bunlarr gayett normall cnmm...

iki kedili delii... canımm dünürüümm.. biz iyiyiz cnmm.. siz nasılsınız bakalım? ablamız öğlen gidiyo okula.. daha uyanmadı bilee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…