2010 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım ya..
insan bi kez mikrobu kaptı mı iflah olmuyor. bikaç gün yatak yolları görünüyor sana demek..
bol bol dinlen bari.. meyve ye. sıcak tut kendini..

geçmiş olsun tekrar a.s.

jnazcığım o morarmalardan biliyosun benim dizimde çıkmıştı canımcım ben tam kan sayımı yaptırdım gerçi doktor bir yere vurmuşsun dedi bana bilmiyorum ama içinin rahat etmesi için tam kan sayımı yaptır sağlık ocağındada yaparlar kansılık olabilir biliyosun artık bebişler kandan besleniyolar bitanem o yüzden canımcım güzel haberlerle dön içini ferah tut canım hamilelik te bütün vücut dengesi değişiyo canım benim

yosuncuğum,bebgciğim,ymerciğim,jnazcığım,tarhancığım,ilkenurcuğum hepinize sağolun canlarım artık çekerim koyarım arada göbişimi teyzoşlar öğrendikya

canım hoşgeldinn.. senı çok ıyı anlıyorumm.. fecı hastalıgı atlatmış bırı olarakk( size bakacak bırı yokmu yakınlarda
suan en ıyısı yatmak ve bol bol doğal yollarlar beslenmek.. anne'ne felan gıtsenn.

günaydınn güzel prensesin güzel annesiii a.s.

günaydın zeyracım :)
hoşgeldinnn

nasılsın

günaydınlar tatlış anneler saolasınız

ilkenurcuğum sever teyzoşu bebişini yavrum artık ben burdayım diyor işte bizim kızda kıpır kıpır maşallah yatarken bile uyanıyorum arada ama tekme bir kere yedim sanırım inşallah o günlerde gelir

hacerciğim geçmiş olsun tatlım benim çok dikkat etmek lazım bu havalarda bol bol mandalina falan yee c vitamini al canım benim

Valla canım çok teşekkür ederim.Sabahtan beri soruyorum sadece sen cevap verdin.Çok teşekkürler...opuyorumnanaktan

kızlar biz kahvaltıya kaçıyoruz görüşrüz teyzoşlar öpüyoruz hepinizi

tatlı yiyip sessiz yere yatma işini de yapıyorum ama yok, daha zamanımız var bizim demek bir şey hissedince ben de elime pankart alıp sokak sokak dolaşıcam valla :) öyle dört gözle bekliyorum :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Güldürdün beni canım yaa.

günaydın güzel annişler hepinize
Gunaydın canım hoşgeldin.

Hoşgeldin canım.Geçmiş olsun.Oğlundan bulaşmıştır büyük ihtimal

günaydınlar arkadaşlarrr

ha 3 lü ha 4 lu cnm sadece 4lude bır tane daha fazla seye bakıyolar.peki üçlünun sonucu nasıl cıktı canım yuzde kaçç

canım benim 2liden sonra 3 lü de istemedi doktorum 3lüye yakın bir tahlil var onu istedi onun da sonucunu yarın alacam.

çok geçmiş olsun tatlım kendinize iyi bakın çabuk iyileş olur mu opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar
Benim bu gün doktor kontrolüm var. 16+2 deyim.
üçlü test yapılacak. Çok heyecanlıyım bebişimi göreceğim.

canım benim yaa.. sudan sebeplerden üzmeyin birbirinizi... bebiş de etkilenir sonraa... düzelir inş. en kısa zamandaa.. bazne bizde de oluyo gerçi ama benim sırnaşık eşim hemen yılışıp affettiriyo kendini valla :))) bana kalsa zuun süre barışmam... :)))) kızz benimki kıza seninki oğlana dönerse de sorun olmaz ki bence yine dünür oluruzz.. sadece birimizinki değişirse ben fecii gülerim hee :))) hayırlısı olsun cnmm.. benim için en önemlisi sağlıklı , aklı fikri yerinde, ayıpsız kusursuz bi evlat olması cnmm.. gerisi inanki yok gözümdee..
Valla canım çok teşekkür ederim.Sabahtan beri soruyorum sadece sen cevap verdin.Çok teşekkürler...opuyorumnanaktan

ahh canımm.. kızım uyandı da onunla oynaştık accık yatağındaa :)) yeni gördüm inan... cnmm yosununda dediği gibi bi aletle dinlettiler bana da ama tam net duyamadık.. derinden geliyo ama biz net sayıyı aldık dedi ebe.. valla test konusunda da anlamam neye baktılar ama bi sayfa bisürü değerlere bakımış cnmm.. bazıları düşük çıkmış benimm.. dr. kan-demir hapını sakın aksatma dedii.. ebem de pekmez de iç diye fısıldadı :)))) 15 aralıkta çağırdılar bi daha ozaman dinletçeklermiş kalbini.. :))

etelane.. hoşgeldin cnmm.. inş. iyi haberlerle gelirsin bize... hemen yaz emii gelişmeleriii.. özletme kendini :))

ayy bu arada benim doğum yılımın sayfasına gelmişizz.. hihoyyyt sabahta eşimn yılına yazmışım da haberim yokmuşş 1978.. 1983... hihoyyyt :sm_cool:

ayy kızlarr bide sölicem diyorum unutuyorum lafa dalıncaa.. sabah bi uyandım sağ bacağım kalçamdan bi kasıyo ki sormayınn.. yürürken dizimi kırınca ölüyodum sancıdann.. sağ tarafıma yatıp sabaha kadar orda uyumuşumm.. ondanı acabaa.. doktor kasılma karında kasıkta ağrı batma sancı olabilir dedi ama bilemiyorum ki.. halaa da varr arada iyice geriliyoo kasılııyoo.. bide okuldan sonra pazara gidicem napçam bennnasıl yürücemm...

bide şey varr ben bu aralarr peynir ve zeytie takmış durumdayımm.. tereyağlı ekmek ve peynie zeytn oldumu tamamdırr.. :))) eşim de sağolsun akşam 5 kg. bidonda zeytin 1 koca kalıp da peynir almışş.. iyice semireyim diye sanırım :))))

cancağızımmm,Bol calcium alıyorsun krampların için.Peynir-süt-yogurt artı hala geçmezse calcium-sandoz da kullanabilirsin.Doktoruna söylersen yazar.Bu aydan sonra yavaş yavaş başlar kramplaropuyorumnanaktan

günaydın kızlar...

zeyra karnın ne güzel olmuş sonunda başardın kız ben demedimmi kolay diye.....
artık cicilerin resimlerini bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…