günaydın güzel anneler nasılsınız biz ii olmaya çalışıyoruz ama hastayız bende şifayı kaptım galiba halim hiç yok yataktan çıkamıyom bile geçmişi hiç okuyamadım gözleim hemen sulanıyor kalkıp yavaş yavvaş kahvaltı hazırlamam lazım
günaydın güzel anneler nasılsınız biz ii olmaya çalışıyoruz ama hastayız bende şifayı kaptım galiba halim hiç yok yataktan çıkamıyom bile geçmişi hiç okuyamadım gözleim hemen sulanıyor kalkıp yavaş yavvaş kahvaltı hazırlamam lazım
günaydınn güzel prensesin güzel annesiii a.s.
günaydın zeyracım :)
hoşgeldinnn
nasılsın
günaydın canım.Sağlık ocağında çalışan biri olarak cevap vereyim.El doplerimiz var bebeklerin kalp seslerini dinlettirebiliyoruz.Zaten normal atış sayıları var.Onların dışında
olursa dr a sevk ediyoruz.Sağlık ocağında tam kan sayımı,hormonlar,glikoz,kolestrol hepsine bakılıyor.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Güldürdün beni canım yaa.tatlı yiyip sessiz yere yatma işini de yapıyorum ama yok, daha zamanımız var bizim demekbir şey hissedince ben de elime pankart alıp sokak sokak dolaşıcam valla :) öyle dört gözle bekliyorum :)
Gunaydın canım hoşgeldin.günaydın güzel annişler hepinize
rica ederim canım.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanValla canım çok teşekkür ederim.Sabahtan beri soruyorum sadece sen cevap verdin.Çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
ha 3 lü ha 4 lu cnm sadece 4lude bır tane daha fazla seye bakıyolar.peki üçlünun sonucu nasıl cıktı canım yuzde kaçç
canım benim yaa.. sudan sebeplerden üzmeyin birbirinizi... bebiş de etkilenir sonraa... düzelir inş. en kısa zamandaa.. bazne bizde de oluyo gerçi ama benim sırnaşık eşim hemen yılışıp affettiriyo kendini valla :))) bana kalsa zuun süre barışmam... :)))) kızz benimki kıza seninki oğlana dönerse de sorun olmaz ki bence yine dünür oluruzz.. sadece birimizinki değişirse ben fecii gülerim hee :))) hayırlısı olsun cnmm.. benim için en önemlisi sağlıklı , aklı fikri yerinde, ayıpsız kusursuz bi evlat olması cnmm.. gerisi inanki yok gözümdee..ilkenurcum çok sevindim bebişi hissetmenize :) ne güzel, mest olmuştur tabi eşin.. ay darısı başımıza. biz de bir pırtık hissetsek bizim cadıyı. mıh gibi oturuyor içerde :)
bebegcimmm bu sabah keyifsizim aslında, alak salak bi şeyden kapıştık eşimle. moralim bozuk ama iyi diyelim iyi olsun işte
doktora bayram sonu gidecekmişsin galiba, ben de 1 aralığa gün sayıyorum.
bakalım ne diyecek doktorumuz..
ay refiye, seninkinin cinsiyeti kıza dönermiş, benimki erkek çıkarmış ne komik olur :))
dünürlüğümüz yine bozulmasın, bu sefer de ben senin kızı alırım ama pek güleriz yani :))
Valla canım çok teşekkür ederim.Sabahtan beri soruyorum sadece sen cevap verdin.Çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
Benim bu gün doktor kontrolüm var. 16+2 deyim.
üçlü test yapılacak. Çok heyecanlıyım bebişimi göreceğim.
cancağızımmm,Bol calcium alıyorsun krampların için.Peynir-süt-yogurt artı hala geçmezse calcium-sandoz da kullanabilirsin.Doktoruna söylersen yazar.Bu aydan sonra yavaş yavaş başlar kramplaropuyorumnanaktanayy kızlarr bide sölicem diyorum unutuyorum lafa dalıncaa.. sabah bi uyandım sağ bacağım kalçamdan bi kasıyo ki sormayınn.. yürürken dizimi kırınca ölüyodum sancıdann.. sağ tarafıma yatıp sabaha kadar orda uyumuşumm.. ondanı acabaa.. doktor kasılma karında kasıkta ağrı batma sancı olabilir dedi ama bilemiyorum ki.. halaa da varr arada iyice geriliyoo kasılııyoo.. bide okuldan sonra pazara gidicem napçam bennnasıl yürücemm...
bide şey varr ben bu aralarr peynir ve zeytie takmış durumdayımm.. tereyağlı ekmek ve peynie zeytn oldumu tamamdırr.. :))) eşim de sağolsun akşam 5 kg. bidonda zeytin 1 koca kalıp da peynir almışş.. iyice semireyim diye sanırım :))))
günaydın kızlar...
zeyra karnın ne güzel olmuş sonunda başardın kız ben demedimmi kolay diye.....
artık cicilerin resimlerini bekliyoruz....
kızlar bizim acaba seyahat engelimiz var mı?uçak seyahatine doktorlar izin veriomu merak ediorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?