2010 Nisan Anneleri

iki kedili deli
sağolcanım gerçekten bi eve girdimi herkes hasta olmadımı olmuyo valla

anne yok ki canım vefat etmiş :sinifsinif: dün havuç suyu sıktım gribe çok ii geliyomuş zaten hamişlerede çok faydalıymış elma ve mandalina ile karıştırdım içtim akşamda ballı süt ama şimdi boğazım çok kötü yanıyor
zeyracım
evet mlesef oğlumdan bulaştı bde dr diyoki hamilelerin yanına gitmesin ben nasıl olğumdan uzak durabilirim yaa yinede kendimi korumaya çalıştım ama olmuyor işte
tarhan
sağol canım inşallah geçer allah kimsenin başına vermesin valla çok zor bu grip

bende de ara ara oluyo yaa son 3 ayda yani 6 aydan sonra daha sık oluyomuş kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyomuşama belkide sen üsüne uyumuşundur benimde sabah elim öle olmuştu üstüne uymuşum sabah uyandım elim şişmiş bide uyşmuş biraz ufaladım da geçti çok şürür

canım valla öyle değil emin ol 5. kattan aşağı bakamam ama uçak korkum yok çok şükür. cesurluk göstergesi değil de kimi insanın bazı şeylere karşı daha duyarlı olduğunu düşünüyorum yalnızca

sağol canımcım bu akşam ki kontrolümde sorucam.inş.seyahat konusunda sorun olmaz.gitmek istiom yaaaaa:dilcikar:

gelincik bende geçen ay iş seyahati içn uçakla ist.a gittim doktorun verdiği yazıyı gösterdim benide cihazlardan geçirmediler.En garantilisi doktorundan kaç haftalık hamile olduğuna dair yazı alırsan güvenlikçilere gösterirsin.
iyi ve keyifli seyahatler diliyorum...

canım başın sağolsun.. çok üzüldümm...
birde sıcak suyun içine pekmez atıp içsen boğaz agrısına çok ıyı gelıyor... sıcak tedavı cok önemlı...bırde doktorum bana sakın agızdan nefes alma.. mıkrop cıgerlere gıderse kotu olur demıstı.. sende elınden geldıgınce burundan nefes al tatlımm.

neyse kızlar ben yavaş yavaş kalkayım kahvaltı hazırlayayım oğlumda acıkmış dayanamıyor benimde halim yok ama mecburen kalkmam lazım

Hımm.Teşekkürler canım..
Ben daha hiç gitmedim de sağlık ocağına...

yosuncum.. doktorum son gittiğimde ferrum fort ve calci-net D3 diye ilaçlar yazdı cnmm.. kalsiyum da alıyorum ama süt içemiyorumm.. onu da içmeye çaışıcam artıkk.. kalvaltıda içtiğimiz çayın yararından çok zararı varmış baksana.. artık süt içmeye çalışırım ... sağol cnm benim..

kızlarr ben çıkıyorum artıkk... kızımla kahvaltı yapıcaz.. sonra da hazırlanıp okulaa.. pazar dönüşü inş. bişey çıkmazsa gelirim görüşürüz... kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn... öptümm...

selam herkese ,geçmiş olsun hasta olanlara.9 ay süreç uzun emin olun tüm gebeler bi kez grip olmuştur ben de oldum,10 günde zor gecti..şimdi kimseyi öpmüyorum,bayram da öle yapcam.kendimize iyi bakmamız lasım bize emanetler cünkü...

günaydın tarhancım

kızlar günaydınnn ÇOK ACıL TARHANCM BANA YARDIM ET,GÖBÜŞ RESMı EKLıYECEM BECEREMEDıM,NASIL YAPICAZ

Günaydın kızlar
Benim bu gün doktor kontrolüm var. 16+2 deyim.
üçlü test yapılacak. Çok heyecanlıyım bebişimi göreceğim.

günaydın etelane umarım iyi haberlerle gelirsin. çok güzel bir heyecan değil mi ya ben doktora gideceğim gün içim içime sığmıyo şarkı söylemek istiyorum sürekli :sm_cool:

yaa ben ticker ımı yapamıyorum kızlar yaa uğraşıyom olmuyor yaa
hacercim sayfa 1742 ordan yapabilirsin.opuyorumnanaktan

neyse kızlar ben yavaş yavaş kalkayım kahvaltı hazırlayayım oğlumda acıkmış dayanamıyor benimde halim yok ama mecburen kalkmam lazım
afiyet olsun dinlenmeye gayret et canım.

Günaydın herkezea.s.....umarım herkez iyidir...geçmişi okuyayım geliyorum:))))
günaydın esros hoşgeldin canım.

kızlar günaydınnn ÇOK ACİL TARHANCM BANA YARDIM ET,GÖBÜŞ RESMİ EKLİYECEM BECEREMEDİM,NASIL YAPICAZ
günaydın hoşgeldin.

bebegciiimm bende çıkıyorum görüşürüz.öpüldünüz kızlar.a.s.

kızlar bizim acaba seyahat engelimiz var mı?uçak seyahatine doktorlar izin veriomu merak ediorum.

canım benim doktorum başından beri izin veriyor fakat ben başka doktorlardan basınç ilk 3 ay iyi değil diye duyduğum için uçmadım...3.5 aylıkken uçağa bindim ve hiç bir sorun olmadı.....28. haftaya kadar rapor istemiyorlar zaten...32. haftadan sonrada uçağa almıyorlar bizi((

kızlar enson tarhan yüklediği için ona sormuştum.çıkmış
biriniz acil yardım edin resim eklemem için

günaydın arkadaşlar nasılsınız hasta olanlar geçmiş olsun
bugün benimde aşım var tatoz aşısı olacağım.
bizim kadıköy mağazada herkes domuz gribi olmuş mağaza kapatılmış
herkes hastanede kafayı yicem:((

hımm.teşekkürler canım.Daha önce hiç gitmedin de...

kızlar merhabaa hepinizeee nasılsınız bugün bebekler nasıl .

üzerimde bi halsizlik var hayır olsun ınsallah.bi iki kerede hapsırdım korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…