2010 Nisan Anneleri

evet öle yapıcam guzelım bi çorba yapıcam gıder gıtmez bol limonlu .greyfurt falanda sıkarım artık.zaten burda dagın basında gıbıyız ne hıkmetse heryerden soguk oluyo gercekten.annemlere gecıyorum bakırkoye hava yumusak gelıyorum buz.

canım cevap yaz kısmına gir orada üstte eklentiler var oradan gözata tıkla ele:)))
CANMMMMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EKLEDİM BEN DEE :lepi:
KUZUM SANA DA TEŞEKKÜR EDERİM FERYADIMA SES VERDİĞİN İÇİN :1hug:

bu daha pratik valla ben uzun yolu anlatmışımkaydirigubbakcemile3
kesinlikle cnm bu daha kolayimiş :teytey: :sm_cool:

kızlar selam hepinize en kalabalık anne topiği ve aradığımı buldum sanırım
size sorularım var önce ov.testinde 13.gün yumurtladım ve 27 de adet olmam lazımdı 2 gün geçti gelen yok testte pozitifte yok ama
göğüslerim çok şişti ve acıyodu ama acısı falan kalmadı bugün bitti gitti adet olck gibi oluyorum ama gelmiyo falan filan yaa nolur bi yorum yapın yedim kafayı .....

tünaydın kızlar.ben bugün oğlumla yatak keyfi yaptım.11 de kalktık,kahvaltı yapıp geldik.doktora gidecek arkadaşlar varmış,inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz.............

merhaba gncam, anlattıkların gebelik belirtilerine çok uyuyo ama bu aralar farklı şeyler yaşadıysan üzüntü sevinç heyecan vs gibi o da çok etkişler adet düzensizliği yapar. sen en iyisi en yakın sağlıkocağına git ve kan testi ver çünkü kimi testler hemen algılayamayabiliyor. umarım gönlüne göre olur

SLM CANIM.... valla ben hiç anlamıyorum bu işlerden,ovulasyon yok yumurtlama falan,benim zaten şans eseri oldu hamile olduğumu öğrenmem planlı bir gebelik değildi....inşlh vardır sanada yardımcı olcak arkadaslarımız...

peki göğüslerimin inmesi normalmi arkadaşım indi söndü yani sizlerdede böle belirti oldumu
kana gitmeye bi cesaret edebilsem öle korkuyorum ki sonuçtan....yok dicekler diye.....

canım benım adetımın gecısınden tam 12 gun sonra bellı oldu gebelıgım.. göğüslerımde o zamandan sonra hassaslaştı.. bırde akıntın var mı ? benım akıntım hıc kesılmedı ..
inşallah hamılesındır :)

tünaydın kızlar.ben bugün oğlumla yatak keyfi yaptım.11 de kalktık,kahvaltı yapıp geldik.doktora gidecek arkadaşlar varmış,inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz.............

günaydın budebe ah keşke azıcık da benim için yapsaydın o keyfi bugün şeytan düttü ama uymadım kalkmayım yatayım dedim ama zaten en fazla 1 saat daha uyuyabilirdim valla bütün ev hanımları biz çalışanlar için güzel güzel keyif yapsınlar özellikle sabahları. alkisalkisalkis

bu arada bizim oğluşun ayağı uğurlu geldi valla ,dün çok samimi olduğumuz bir arkadaşında eşi hamileymiş,ayyy ne sevindirik oldum valla.....
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh sağlıklı sıhhatli bir evlat.....

anaaammm bende seninkini görünce dedim yanlış anlattım kıza...senin söylediğin direk resim olarak çıkıyor sanırım..benim söylediğim eklenti olarak çıkıyor...

baktınmı tatlım göbüş topicine ekledim oldu heralde,biraz çözünürlüğü kötü ama oğluşum yine de görünüyo sağol teyzoş opuyorumnanaktan oğluşumla öptk

hayırlısı olsun gncam erken hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirne çok benziyor. bekledikçe de geleceği varsa da gelmiyor o meret:))) o yüzden bence sakin olup bir kaç gün daha bekleyip testi yenile. durum değişmezse de bir doktora görünebilirsin o zaman. ama şimdi geç döllenme ise testte çıkmayabilir veya beklenti yüzünden adetin gelmiyor olabilir. umarım gönlüne göre bir sonuç alırsınopuyorumnanaktan

anaaammm bende seninkini görünce dedim yanlış anlattım kıza...senin söylediğin direk resim olarak çıkıyor sanırım..benim söylediğim eklenti olarak çıkıyor...

evet canım ama ben o yolu hiç kullanmamıştım sayende öğrendim acelem olduğu zaman öyle eklerim ben de artıkopuyorumnanaktan

biz geldik kızlar işlerimizi bitirdik geldik kahvaltımızıda yaptık bir güzel

özgeciğim evet artık başardım yani çokda basitmiş kızsorma haa ben bugüne kadar niye beklediysem canım

gncam slm hoşgeldin öncelikle en güvenilir yolu canım kan testi kan testinde muhakkak çıkar canım yakında bir merkez varsa yaptır bence

geçen hafta vardı akındım iki gün galan bembeyaz süt gibi geldi gitti şimdi öle aman aman bi akıntım yok normal herzamanki gibi

ayyy soorm canım valla ev hanımları huu huuu keyif yapın emi bol bol.....
kıymetini bilin evinizin de....
bizde oğluşumla inşlh keyif yapcaz yataktan çıkmıycaz.....

ohh pc de olcam ama şimdi rahat rahat kahvaltımı yapmaya gidebilirm

dünürcüğüm hoşgeldin canım nasılsın bakalım damadım nasılmış

katılıyorum sana canıımmmmmm... bende oğluşumla yatak keyfı yapmayı ıstıyorum ama nerdeeeeeee (( inşallah son aylar yaparız :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…