bencde şu anda gitme canım...c.tesi bende hasta oluyor gibiydim..bol greyfurt nar suyu içtim..sıcak çorba iç..ve yat dinlen....hemen toparlarsın...bi,zim burasıda bugün acayip soğuk...havalarda etkiliyor..birde ıhlamur falan iç istersen canım..
CANMMMMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EKLEDİM BEN DEE :lepi:canım cevap yaz kısmına gir orada üstte eklentiler var oradan gözata tıkla ele:)))
KUZUM SANA DA TEŞEKKÜR EDERİM FERYADIMA SES VERDİĞİN İÇİN :1hug:canım bir yandan çalışıyorum sürekli bakamıyorum buraya kusura bakma. hemen anlatıyorum
http://imageshack.us/ bu siteye girip browse yazan yere tıklayıp resmini buluyosun. sonra start upload yazısına tıklıyosun. daha sonra yükleme tamamlanınca sitede en üstte direct link to image yazısının ordaki kısayolu kopyalayıp, burada yazı yazarken yukarıda çıkan işaretler var ya ordan grafik ekle yi seçip kopyaladığın linki oraya yapıştırıyosun. umarım olur canım
olmazsa bana özelden msj atıyosun mailimi veriyorum resmi yolluyosun senin adına ben ekliyorumopuyorumnanaktan
kesinlikle cnm bu daha kolayimiş :teytey: :sm_cool:
bu daha pratik valla ben uzun yolu anlatmışımkaydirigubbakcemile3
bu daha pratik valla ben uzun yolu anlatmışımkaydirigubbakcemile3
kızlar selam hepinize en kalabalık anne topiği ve aradığımı buldum sanırım
size sorularım var önce ov.testinde 13.gün yumurtladım ve 27 de adet olmam lazımdı 2 gün geçti gelen yok testte pozitifte yok ama
göğüslerim çok şişti ve acıyodu ama acısı falan kalmadı bugün bitti gitti adet olck gibi oluyorum ama gelmiyo falan filan yaa nolur bi yorum yapın yedim kafayı .....
size sorularım var önce ov.testinde 13.gün yumurtladım ve 27 de adet olmam lazımdı 2 gün geçti gelen yok testte pozitifte yok ama
göğüslerim çok şişti ve acıyodu ama acısı falan kalmadı bugün bitti gitti adet olck gibi oluyorum ama gelmiyo falan filan yaa nolur bi yorum yapın yedim kafayı .....
tünaydın kızlar.ben bugün oğlumla yatak keyfi yaptım.11 de kalktık,kahvaltı yapıp geldik.doktora gidecek arkadaşlar varmış,inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz.............
tünaydın kızlar.ben bugün oğlumla yatak keyfi yaptım.11 de kalktık,kahvaltı yapıp geldik.doktora gidecek arkadaşlar varmış,inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz.............
anaaammm bende seninkini görünce dedim yanlış anlattım kıza...senin söylediğin direk resim olarak çıkıyor sanırım..benim söylediğim eklenti olarak çıkıyor...
anaaammm bende seninkini görünce dedim yanlış anlattım kıza...senin söylediğin direk resim olarak çıkıyor sanırım..benim söylediğim eklenti olarak çıkıyor...
canım benım adetımın gecısınden tam 12 gun sonra bellı oldu gebelıgım.. göğüslerımde o zamandan sonra hassaslaştı.. bırde akıntın var mı ? benım akıntım hıc kesılmedı ..
inşallah hamılesındır :)
günaydın budebe ah keşke azıcık da benim için yapsaydın o keyfi bugün şeytan düttü ama uymadım kalkmayım yatayım dedim ama zaten en fazla 1 saat daha uyuyabilirdim valla bütün ev hanımları biz çalışanlar için güzel güzel keyif yapsınlar özellikle sabahları. alkisalkisalkis
günaydın budebe ah keşke azıcık da benim için yapsaydın o keyfi bugün şeytan düttü ama uymadım kalkmayım yatayım dedim ama zaten en fazla 1 saat daha uyuyabilirdim valla bütün ev hanımları biz çalışanlar için güzel güzel keyif yapsınlar özellikle sabahları. alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?