geç kalmışsın canım yaa ben 13 haftalıktım gittim aile hekimi neden daha erken gelmedin dedi hemen kaydımı aldıHımm.Teşekkürler canım..
Ben daha hiç gitmedim de sağlık ocağına...
hemde nasıl bide bu domuz gribi biz doğum yapana kadar dvam eiyor nisanda yok olurmuş diyolar kendimizi korumalıyızselam herkese ,geçmiş olsun hasta olanlara.9 ay süreç uzun emin olun tüm gebeler bi kez grip olmuştur ben de oldum,10 günde zor gecti..şimdi kimseyi öpmüyorum,bayram da öle yapcam.kendimize iyi bakmamız lasım bize emanetler cünkü...
hacercim sayfa 1742 ordan yapabilirsin.opuyorumnanaktan
afiyet olsun dinlenmeye gayret et canım.
sağol cnaım dinlenmeye çalışıyom yaptım olmadı yaaa uğraşamıyom aslında gripten dolayı
yok yok çok şükür ki ateş yok ama halsizlik bide baş ağrısı çok var şmdilikcanım doktor ateşin olmadıgı sürece sorun yok demıstii.. şükür fazla ateşlenmedım.. inşallah sende ateşlenmıyorsundur...
kendini fazla adapte etme canım sonradan insan çok üzülüyor ben hamiş kalmadan 1 ay önce onu yaşadım ama sonrakia ay hamile kaldım sterese bağlıda olabilir inşallah hamilesindirkızlar selam hepinize en kalabalık anne topiği ve aradığımı buldum sanırım
size sorularım var önce ov.testinde 13.gün yumurtladım ve 27 de adet olmam lazımdı 2 gün geçti gelen yok testte pozitifte yok ama
göğüslerim çok şişti ve acıyodu ama acısı falan kalmadı bugün bitti gitti adet olck gibi oluyorum ama gelmiyo falan filan yaa nolur bi yorum yapın yedim kafayı .....
ne keyifi yaa ben en azından hastalıkla uğraşıyuom kııız zaten hamiş kaldığımdan bu yana hiç keyif yapamadım hep hastayım nedense off bi doğsaydı bebeişim bende rahatlasaydımayyy soorm canım valla ev hanımları huu huuu keyif yapın emi bol bol.....
kıymetini bilin evinizin de....
bizde oğluşumla inşlh keyif yapcaz yataktan çıkmıycaz.....
hepinize teşekkür ederim kızlar allah yavrularınızı sağlıkla görmenizi nasip etsin
inşallah bana da versin tez zamanda.....
sonucu yazıcam buraya hepiniz karnınızdan öpüyorummm......
ayy ne güzel dedin öyle yaa bebeişlerimizde seni öpüyor inşallah hamilesindir
dünürcüğüm biz oğlumla iyiyiz .siz nasılsınız gelinimle...bugün yle bir keyif yapdıkki hamile kaldığımdan beri ilk kez böyle bişey oldu ay çok mutlu oldum.çalışanların yerinede uyurum ohhhh uyku çok tatlı ya
canım benımde göğüslerım inmişti adet tarıhıne bı hafta kala şişlik ve acı olmustu ama o tarıh gelınce hıcbısey kalmamıstı...yaptıgın test belkı bozuktu bellı olmaz ozaman.ıstersen 2 gun daha bekle dıycem ama dayanamazsan tabı en kesın çözum kanda baktırman.ama gönllünü ferah tut sakın ölemı bölemı diye düşünme..ınsallah bebişin senınledır guzelım..ayy şimdi o gunlerı hatırladımda ne stres olmustum ben ya..bıde benım lekelenme ıle baslamıstı.. adet oldum sanmıstım.. evde terör estırmıstım..kocamı üzmüştüm.(ne ayıp halbukı )
selam kızlar. karnım taş gibi resmen. perşembe 3 lü sonucumu almaya gidince sorcam bi. eşimle aramız soğuk şu aralar. eee paylaşım azaldı aramızda kardeş olduk. o da soğukluk yaptı. napcam 5 ay daha?
selam kızlar. karnım taş gibi resmen. perşembe 3 lü sonucumu almaya gidince sorcam bi. eşimle aramız soğuk şu aralar. eee paylaşım azaldı aramızda kardeş olduk. o da soğukluk yaptı. napcam 5 ay daha?
selam kızlar. karnım taş gibi resmen. perşembe 3 lü sonucumu almaya gidince sorcam bi. eşimle aramız soğuk şu aralar. eee paylaşım azaldı aramızda kardeş olduk. o da soğukluk yaptı. napcam 5 ay daha?[/QUOTE
canım ya zor bi durum gercekten şuan en fazla eşlerımızın ılgısıne alakasına ıhtıyacımız var halbukı. bizde kardes gıbıyız şu aralar düşük tehlıkesını atlattıkdan sonra bende bu korkuyu atlatamadım henüz.o yüzden tedırgınım hep. ama sagolsun eşim bu konuda hiiçç üstüme gelmedı ve öle sogukluk falanda yapmadı..anlayısla karsılıyor..(maşallah allah bozmasın tabı bu arada) ama ne kadar daha devam eder bılmıyorum...
kızlar yaa sizler ne alemdesınız yersız bu korkular endışeler acaba ya doktor herne kadar normal hayata devam desede ne bıleyım yaa
selam kızlar. karnım taş gibi resmen. perşembe 3 lü sonucumu almaya gidince sorcam bi. eşimle aramız soğuk şu aralar. eee paylaşım azaldı aramızda kardeş olduk. o da soğukluk yaptı. napcam 5 ay daha?[/QUOTE
canım ya zor bi durum gercekten şuan en fazla eşlerımızın ılgısıne alakasına ıhtıyacımız var halbukı. bizde kardes gıbıyız şu aralar düşük tehlıkesını atlattıkdan sonra bende bu korkuyu atlatamadım henüz.o yüzden tedırgınım hep. ama sagolsun eşim bu konuda hiiçç üstüme gelmedı ve öle sogukluk falanda yapmadı..anlayısla karsılıyor..(maşallah allah bozmasın tabı bu arada) ama ne kadar daha devam eder bılmıyorum...
kızlar yaa sizler ne alemdesınız yersız bu korkular endışeler acaba ya doktor herne kadar normal hayata devam desede ne bıleyım yaa
ya ben de 9 haftalıkken kanama geçirdim o günden itibaren çok korkuyodum ama eşim bir süreliğine görevli olarak dışarda olduğu için otomatik olarak benim korkum yerini rahatlığa bıraktı . ama hakkaten insan tedirgin oluyo ama babamız bir süre sonra dönecek bakalım o zaman nolacak :)
biz devam ediyoruz normal hayatımızaa :asigim: yanii çok yenı evllıyız balayı gunlerımız sayılır .. tabı ılk zamanlardakı gıbı sık degıl ama edıyoruz işte yaramazlığa :asigim: doktorumuza sormustuk sorun olmadıgını soylemıstı..
kızlar yaa mersinden kimse yok mu yaaa
yine kimsecikler kalmadı galiba
biz devam ediyoruz normal hayatımızaa :asigim: yanii çok yenı evllıyız balayı gunlerımız sayılır .. tabı ılk zamanlardakı gıbı sık degıl ama edıyoruz işte yaramazlığa :asigim: doktorumuza sormustuk sorun olmadıgını soylemıstı..
kaydirigubbakcemile3:kedi:
kaydirigubbakcemile3:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?