2010 Nisan Anneleri

Hımm.Teşekkürler canım..
Ben daha hiç gitmedim de sağlık ocağına...
geç kalmışsın canım yaa ben 13 haftalıktım gittim aile hekimi neden daha erken gelmedin dedi hemen kaydımı aldı
hemde nasıl bide bu domuz gribi biz doğum yapana kadar dvam eiyor nisanda yok olurmuş diyolar kendimizi korumalıyız

bizde iyiyiz şükürler olsun canım biz son kararı verdik canım kente gideceğiz sanırım o riskle gidemeyiz bir daha sanırım bakalım olmazsa pazartesi gideriz inşallah canımcım

ayy evet ne günlerdi yaa...bi günde 3 tane test yapmıştımkaydirigubbakcemile3
2 si silik çizgi biri negatif çıkmıştı...kaydirigubbakcemile3
ertesi günü kan testine gitmiştik akşam işten çıkınca...
ayy kocam çok komikti yaaa test sonucunu evde bekledik oda bu arada 1 kilo fasülye ayıkladı eline fasülye almayan adam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyeline fasülye almayan adam

selam kızlar. karnım taş gibi resmen. perşembe 3 lü sonucumu almaya gidince sorcam bi. eşimle aramız soğuk şu aralar. eee paylaşım azaldı aramızda kardeş olduk. o da soğukluk yaptı. napcam 5 ay daha?

selam kızlar. karnım taş gibi resmen. perşembe 3 lü sonucumu almaya gidince sorcam bi. eşimle aramız soğuk şu aralar. eee paylaşım azaldı aramızda kardeş olduk. o da soğukluk yaptı. napcam 5 ay daha?

canım düzelir bitanem merak etme o beş ayın sonunda o güzel tatlı mucizeyi kucağına aldımı bişeyciği kalmaz bitanem benim

budebeciğim kenti aradım bayramdan sonraya yer var ancak yaaa ne yapıcam ben yaa offf offf yaaa:bbo:

zeyracım hayırlısı olsun canım.kent te iyi...hem doğum hastanesinden daha çok rahat edersin orada....çünkü kent baya temiz ve düzenli......

selam canım tahmin edebiliyorum geçen bende ufak bişeye sinirlendim karnım anında taş gibi oldu eğilip doğrulamıyodum hiç sinir sitres hemen karnın taş gibi olmasına neden oluyor bebecikler hemen etkileniyor allah yardımcımız olsun valla 5 y hiç geçmez diyorum ama 4 ay çok çabuk geçti bi bakacaz ki 5 ayda geçmiş

anaaaaaaaa niye o kadar dolu ki canım kent hastanesi anlamadım ya........sen gel bizim doktora git

ademir eşini çok fazla kafaya takıpta hamileliğini kendine zehir etme.bak bu günler o kadar güzelki.......eşinde bi süre sonra sana alayışlı davranmaya başlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…