2010 Nisan Anneleri

selam canım...yumurtlama gününü çok takip etmemiştim ama benim belirtilerim adet belirtileriyle aynıydı...adet tarihimden 2 güngeçince test yaptım 2. silik çizgi çıkmıştı..ilaç falan aldıysan ya da stresli bi durum yaşadıysan gecikebilir...beklemenin nekadar zor olduğunu biliyorum ..eğer dayanamıycam diyorsan kan testi yaptır..kesin çözüm...inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım..

peki göğüslerimin inmesi normalmi arkadaşım indi söndü yani sizlerdede böle belirti oldumu
kana gitmeye bi cesaret edebilsem öle korkuyorum ki sonuçtan....yok dicekler diye.....

ya canım herkeste farklı olur ama benim de öyleydi. benim korkunç bel ağrım olurdu sadece o olmadı onun dışında göğüslerim ağrıdı, karnım ağrıdı midem bulandı. bunlar zaten her ayki belirtilerdi bende o yüzden konduramadım benim de planlı oldu ama birkaç ay denemiştik. dediğim gibi belim ağrımayıp gecikince tamam dedim zaten diğer belirtiler geçmiş sadece mide bulantısı kalmıştı inşallah sağlıklı bir hamilielik içindesindir sen de

geçen hafta vardı akındım iki gün galan bembeyaz süt gibi geldi gitti şimdi öle aman aman bi akıntım yok normal herzamanki gibi

canım adet olmadann önce akıntı kesilir diye duymuştum.. ama bende pek bilgili değilim bu hususta evleneli 7 ay oldu..

hepinize teşekkür ederim kızlar allah yavrularınızı sağlıkla görmenizi nasip etsin
inşallah bana da versin tez zamanda.....
sonucu yazıcam buraya hepiniz karnınızdan öpüyorummm......

katılıyorum sana canıımmmmmm... bende oğluşumla yatak keyfı yapmayı ıstıyorum ama nerdeeeeeee (( inşallah son aylar yaparız :))))))))

inşallah ama emin ol o zaman da heyecandan ve bebeğin hazırlık işlerinden yatamıcaz heralde. allah sırf keyiften yatmayı nasip etsin ama herkese

peki göğüslerimin inmesi normalmi arkadaşım indi söndü yani sizlerdede böle belirti oldumu
kana gitmeye bi cesaret edebilsem öle korkuyorum ki sonuçtan....yok dicekler diye.....

normal canım...benimde inmişti ama daha önceki aylardada böyle olurdu...bunlar adet belirtileriyle aynı olduğu için ben kan testi sonucuna kadar hamile değilim zannetmiştim...
bebek için nekadar zamandır uğraşıyorsunuz?

hepinize teşekkür ederim kızlar allah yavrularınızı sağlıkla görmenizi nasip etsin

amin canım iyi dileklerin için inşallah gönlüne göre olur şekerim. mutlaka haber ver umarım en kısa zamanda aramıza gebe olarak katılırsın opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan:Saruboceq::a015:

aminn canımm.. inşallah mevlam en yakın zamanda bu mucizeyi senın göbişinede kondurur... bekliyoruz güzel haberlerini opuyorumnanaktan

benim akıntım hamile kaldığımdan beri kesilmedi. azaldı arttı ama hiç kesilmedi.

benimde aynen bundan önceki aylardada böle olurdu diye panik yaptım ama karada hala umut var demek ayyy içime su serptin yaaaaa canım benim...
arkadaşlar 15 aydır uğraşıyorum ama 10 ayında vajiliydim sayılır yenmeye çalışıyodum o lanet hastalığı gerçek cinsellik 5 aydır var yani nasıl desen 15 aydır istiyorum ama 5 aydır olabilme ihtimali var:)))))

canım sen en yakın zamnda o güzel haberi bizlere vereceksin inşallah rabbim seninde göbişine kodursun bizim meleklerden inşallah canım :Saruboceq::CüvCüv:

inşallah güzelim çok dua edin ben ve benim gibilere eğer gelmezse bugün yarın sabah kana gidicem ve sonucu yazıcam sizede saolun yiten umudum geri geldi bi anda sayenizde:)))

ben korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım...sana püf noktasını söyleyim canım..moral moral moral...kafana takmıycaksın...mutlu olacaksın...bebiş zaten geliyor...Allah yardımcın olsun canım...umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer:....

canım benımde göğüslerım inmişti adet tarıhıne bı hafta kala şişlik ve acı olmustu ama o tarıh gelınce hıcbısey kalmamıstı...yaptıgın test belkı bozuktu bellı olmaz ozaman.ıstersen 2 gun daha bekle dıycem ama dayanamazsan tabı en kesın çözum kanda baktırman.ama gönllünü ferah tut sakın ölemı bölemı diye düşünme..ınsallah bebişin senınledır guzelım..ayy şimdi o gunlerı hatırladımda ne stres olmustum ben ya..bıde benım lekelenme ıle baslamıstı.. adet oldum sanmıstım.. evde terör estırmıstım..kocamı üzmüştüm.(ne ayıp halbukı )

dünürcüğüm biz oğlumla iyiyiz .siz nasılsınız gelinimle...bugün yle bir keyif yapdıkki hamile kaldığımdan beri ilk kez böyle bişey oldu ay çok mutlu oldum.çalışanların yerinede uyurum ohhhh uyku çok tatlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…