kızlar selam hepinize en kalabalık anne topiği ve aradığımı buldum sanırım
size sorularım var önce ov.testinde 13.gün yumurtladım ve 27 de adet olmam lazımdı 2 gün geçti gelen yok testte pozitifte yok ama
göğüslerim çok şişti ve acıyodu ama acısı falan kalmadı bugün bitti gitti adet olck gibi oluyorum ama gelmiyo falan filan yaa nolur bi yorum yapın yedim kafayı .....
peki göğüslerimin inmesi normalmi arkadaşım indi söndü yani sizlerdede böle belirti oldumu
kana gitmeye bi cesaret edebilsem öle korkuyorum ki sonuçtan....yok dicekler diye.....
geçen hafta vardı akındım iki gün galan bembeyaz süt gibi geldi gitti şimdi öle aman aman bi akıntım yok normal herzamanki gibi
katılıyorum sana canıımmmmmm... bende oğluşumla yatak keyfı yapmayı ıstıyorum ama nerdeeeeeee(( inşallah son aylar yaparız :))))))))
peki göğüslerimin inmesi normalmi arkadaşım indi söndü yani sizlerdede böle belirti oldumu
kana gitmeye bi cesaret edebilsem öle korkuyorum ki sonuçtan....yok dicekler diye.....
hepinize teşekkür ederim kızlar allah yavrularınızı sağlıkla görmenizi nasip etsin
inşallah bana da versin tez zamanda.....
sonucu yazıcam buraya hepiniz karnınızdan öpüyorummm......
hepinize teşekkür ederim kızlar allah yavrularınızı sağlıkla görmenizi nasip etsin
normal canım...benimde inmişti ama daha önceki aylardada böyle olurdu...bunlar adet belirtileriyle aynı olduğu için ben kan testi sonucuna kadar hamile değilim zannetmiştim...
bebek için nekadar zamandır uğraşıyorsunuz?
benim akıntım hamile kaldığımdan beri kesilmedi. azaldı arttı ama hiç kesilmedi.
baktınmı tatlım göbüş topicine ekledim oldu heralde,biraz çözünürlüğü kötü ama oğluşum yine de görünüyo sağol teyzoş opuyorumnanaktan oğluşumla öptk
benimde aynen bundan önceki aylardada böle olurdu diye panik yaptım ama karada hala umut var demek ayyy içime su serptin yaaaaa canım benim...
arkadaşlar 15 aydır uğraşıyorum ama 10 ayında vajiliydim sayılır yenmeye çalışıyodum o lanet hastalığı gerçek cinsellik 5 aydır var yani nasıl desen 15 aydır istiyorum ama 5 aydır olabilme ihtimali var:)))))
benimde aynen bundan önceki aylardada böle olurdu diye panik yaptım ama karada hala umut var demek ayyy içime su serptin yaaaaa canım benim...
arkadaşlar 15 aydır uğraşıyorum ama 10 ayında vajiliydim sayılır yenmeye çalışıyodum o lanet hastalığı gerçek cinsellik 5 aydır var yani nasıl desen 15 aydır istiyorum ama 5 aydır olabilme ihtimali var:)))))
uykum var evdekiler uyuyun bol bol:((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?