2010 Nisan Anneleri

kızlarr ben hastalandım ......
haber vermek istedim......
saolun herşey için

hiç moralini bozma tatlım...sen stres yapma bak nasıl gelicek...hatta benim hamile kaldığım ayda tatile gidecektim tatil dönüşü doktora gidip tedaviye başlamaya karar verdiğim bi aydı...tatil dönüşü hamile olduğumu öğrendim...inşallah hayırlısıyla seninde bebişinin hayırlı haberlerini alıcaz tatlımopuyorumnanaktan

canlarım yazdıklarınızı okudum anladıgım kadarıyla cogunuz 3 lu test yaptırmamıssınız ben yaptırdıgımı bugun tekrar doktora gosterdım oda yıne amnıosentez dedı yarın nasıpse yaptıracagım baska carem kalmadı ınsallah amnıo sentez sonucum temız cıkar benım yaptırdıgım test yanılmıstır bana dua edın lutfen şimdi kızımın yanına gıdıyorum annemelrdeydı k.i.b optum sızlerı gorusuruz allah kımseye boyle bıseyde yastmasın

canım sen moralini yüksek tut..3 lü testi pozitif çıkıpta amniyosentezi iyi çıkan çok kişi var...Dualarımız seninle canım...

..

canım yenı öğrendım ben inşallah bır sorun yoktur ( temız cıkar. ben hıc okumadım görmedım burada amniosentez yaptırıpta sonucunun kotu cıkanını..
benım doktorumda 3 lü istemedı.. ama baska bır test ıstedı onun ıcın bugun kan verdım.. omur iliğinde açıklık var mı yok mu dıye bakılıyormus sanırım bende tam anlamadım ne testı oldugunu..

hayırlı ve guzel haberlerını beklıyoruz canım..

saolun herşey için

canım rabbim inşallah en kısa zamanda sana da isteyen herkese de bu güzel duyguyu tattırsın. canını sıkma olurmu herşeyin başı sağlık ama bu olayda pozitiflik çok önemli unutma

Merhaba nisan anneleri, nasılsınız?a.s.

Alminacım, yanlış hatırlamıyorsam sen ikili testi kaçırmışmıydın. Canım, üçlü testlerde yanılma payı çok yüksekmiş. Moralini bozma, aminosentez ins temiz çıkacaktır. :Saruboceq: İyi haberlerini bekliyoruz.

Bende hastanedeydim kan verdim. Birazdan sonuçları almaya gideceğim. Oradada üçlünün çok yanıltıcı olduğunu konuşuyordu hamişler. Benim hamile olmam bayanları bayağı şaşırttı. :1shok:

arkadaşım allah hakkınızda önce hayırlısını versin ve inşallah duymak istediğin güzel şeyleri duyarsın mutlaka haber ver ve moralini yüksek tut

hoşgeldın canımm.. inşallah sonucun temız cıkar.. neden şaşırdılar.. senınde göbek benimkı gıbı sadece kılo izlenımı mı varıyor yoksa ? :CüvCüv:

alminacım dualarımız seninle içini ferah tut.yengem,ablam ve arkadaşımda yaptırmak zorunda kalmıştı ama çok şükür temiz çıktı.sağlıklı bebişleri oldu.yengemin hemde ikizdi.
üzülürsen bebeğinde etkilenir o yüzden sakın moralini bozma.Sonuçlardan bizi de haberdar et lütfen.kendine ii bak cnm :1hug:

saolun herşey için

Hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallahopuyorumnanaktan

ya bende kocaelideki arkadaşlarla görüşmek istiyorumm :1hug:

ben gebzedeyim canımm valla bende çok isterim. gerçi çalışınca üstüne birde hamilelik bir yerlere gidip gelmek çok zor oluyor ama buluşalım valla bir günopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alminacım umarım amniyosentez sonucun iyi çıkar, için rahatlar canım. kalan günleriniz de huzurla geçer böyleceopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…