2010 Nisan Anneleri

ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..

refişşş tatlım çok gecmiş olsun....
rabbim korumuş aman ya rabbi verilmiş sadakan varmış...
allaha sukur bebişinde iyiymiş...
ayy canım ya kıyamam ,korkmazmı insan...
şimdi nasılsın canım ....

cnm hatirliyosan daha dün temizlik yaparken nazard degdircem kendi kendime demistin yat uzan bitanem,ben artik günde 2 kez yürüyom az sonra komsumla cikicam yürüyüse,aksmada esimle sizde yürüyün kizlar bacilar kendinizi dinlemeyin cok rahat dogum yapmak icin hadi yürüyüseeeeeeeeekaydirigubbakcemile

heee hareket önemliymiş. benim dr da ööle dedi. günde 2 kez yarımşar saat yürü dedi. benim evlere şenlik kocamda dün akşam itibariyle hareket etmem için kendi çözümünü üretti. kalkıp ona poğaça kek yapcamışım, dr. bana hareket et demişmiş. ay ben bu adamın derdinden doğurmadım ya sezeryanla bile doğurmam ben...

tuğba nst yine mi fazlasıyla iyi yaaaaa kardeş sancıya sahip olmanın yollarını sorsaydın çıkmadan hemşirelere falan artık hangi şartlarda sancıya sahip olabilirim mümkünse diy? bu arada dr unda neredeyse siz böyle iyisiniz askere giderken bi ara doğurursun dice ne 3 haftası yaaaaa. nasıl şeysin sen demedinmi :oklava:
ay bacım sorma göğüs kremini sırf onun için istedim biraz krem ayağına kurcalıyacam memişleri biraz belki sancı başlatırkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız doktora da bişi diyemiyom nst öyle çıkınca göbek de inmedi aşağıya adam demez mi doğumun başladı da ben mi durdurdum diyekaydirigubbakcemile3

ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..
refişim naptın öyle dikkat et kendine boşuna son haftalar yalnız dışarı çıkmayın demiyolar hayatım merdivenler hele tehlikeli benim de çok başım dönüyo merdivenlerde ağırlık merkezimiz de değişti geçmiş olsun bitanemopuyorumnanaktan

cnm hatirliyosan daha dün temizlik yaparken nazard degdircem kendi kendime demistin yat uzan bitanem,ben artik günde 2 kez yürüyom az sonra komsumla cikicam yürüyüse,aksmada esimle sizde yürüyün kizlar bacilar kendinizi dinlemeyin cok rahat dogum yapmak icin hadi yürüyüseeeeeeeeekaydirigubbakcemile
meraba canımcım valla ben 4 gündür yürümenin suyunu çıkardım artık bugün bünyem isyan etti heryerim ağrıyo aşağıya bir baskı var ki sorma gitsin. eşim bile öldü yorgunluktankaydirigubbakcemile3

ademircim kocami bende zor alistirdim cnm simdik kendi isten sonra yemegini yiyor az dinlenip hadi yürüyüse diyor aliskanlik oldu anliycan cnm,benim 3cü dogumum öncekiler normaldi buda normal gözüküyo ölede olsun istiyorum

ademircim kocami bende zor alistirdim cnm simdik kendi isten sonra yemegini yiyor az dinlenip hadi yürüyüse diyor aliskanlik oldu anliycan cnm,benim 3cü dogumum öncekiler normaldi buda normal gözüküyo ölede olsun istiyorum

yok anaaam. kendi bi santim ayrılmasın koltuktan. geçen eve akşam 9 da geldim. evde bi ton yemek var baktım yumurta kırmış. ay dedim yemek dolu dolap, gelip ısıtsaydın diyooo. ööle tembel valla...

canım benim geçiş olsun ya bilmiyordum baya korkutmuş seni kuzeyde.canım hiçbişeye sinirlenmemek lazım o kadar etkileniyoki bebekler.kendini sıktıkça rahim kaslarıda kasılıyo ve bebek çıkmak istiyo.Allah bebeklerimizi korusun canım.yani o bolca gelen akıntı amniyon sıvısımıymış*bu rahim ağzı yumuşamaya başlıyormuş önce sonradan açılıyomuş benimkinde de yumuşama vardı ama dr çok yakın değil doğum dedi ve zaten sezaryan yapcaz dedi.şimdi sen sezaryan olcaksın öyleyse dimi*

canım;fundacım....
valla baya korkuttu bizi,sorma canım kimse bu kadın hamile demedi ,çok üstüme geldiler,baya bir gerginlik yaşadım ama bebeğim şükür benimle hamdolsun...
elde değil tatlım elde değil,görmezden de gelemedim ki birebir yasadım oalyın ortasında kaldım resmen...
aynen bebeğim çok gerilmişti ve baya tepki verdi bize....
o gelen akıntıyı çözemedik ama akıntı değildi,baktık suyumda iyiydi azalma yoktu...
canım çatım çok dar benim,herkes sunu sölüyo,benim kalçalrım çok geniş,sen rahat normal yaparsın diylar,hatda doktoru sanki ben kafaya aldım ben sezeryan olcam diye,yok yok yaparsın sen normal diyolar aman kimse anlamıyo işte....
valla beyin olarak normal doğumdan vazgectim yarın konuşucam ....ben sezeryan istyrm....

selam kizlar nasilsiniz bugünn opuyorumnanaktan

jalecim dogurdu demek hadi hayirlisi siramiz yaklasiyor :dance:

derindenizcim ,tatlimmm senin dogurmaya niyetin yokmu daha kaydirigubbakcemile3

gecmise bir göz atiyim herkesler iyi mi diye

canım refişimmm teşekkür ederizkaydirigubbakcemile3 ah canım yaa nst süper de sıpa her geçen gün büyüyo kokruyom taşıayamıcam bir gün bir yerde çakılıp kalcam diyekaydirigubbakcemile3 seninde miden yanıyomuş galiba çok geçmiş olsun bitanemopuyorumnanaktan

hoşbulduk selencim teşekkür ederiz hem de nasıl bekletiyo hiçbir doğum belirtimiz yok.

canım benim hoşgeldin valla aramızdan seç beğen birimizi yaz telefonunu ben de alabilirim seve seveopuyorumnanaktan çatır çatır doğuracam inşallah da zaman geçtikçe ümidim kırılıyo bizim sıpa 4 kg ı geçerse hiç şansım kalmıcak doktor çatır çatır kesecek beni:roflol:

canım saol bitanem yarın senin için de güzel haberler çıkar inşallah hastaneden:) valla çok özledim canım seni toparlanmanı bekliyom gece sohbetleri içinopuyorumnanaktan ben iyiyim canım zeynocumdan senin güzel haberlerini aldıkça daha iyi oldum çok şükür opuyorumnanaktan

canım benim çok sağol.hepiniz çok sağolun dün biraz geriye baktımda atlaya atlaya tabi ya ne güzel gerçekten burası ne kadar soran olmuş ne kadar dua eden olmuş.seviliyomuşum be dedim kendi kendime yine duygusallaştımsenağlama

zehircim hoşgeldin nasılsın canım?ay doğurmaya başladı arkadaşlar bi bakıyomuşsunuz yarın bende doğuruyomuşum.diye diye doğurcam zaten:emir_bebek:

tuğbacım kız okadar senle konuşuyoruz geceleri falan etkilenmemişmi kaan bey,azcık da olsa sancı çıkmadımı yani....
eee sancında cıkmamış,biz artık yavastan öne gecelim anacım....
send emırın kırın etme önce ben diye....
ben önceliği vermiştim kaan paşa gelmek istemiyormuş....
keyfine düşkün bi bebek olcak valla seninki ,rahatı yerinde tabi,ohhh çıkmak istemiyo....
biz yerın gene sancıları tavan yapcaz gelcez....

bu arada nst de sancım çıksın diyenlere duyurulur...size görümcemi bir geceliğine yollayabilirim hatda onu az zorlarsanız sizi doğurtabilir bile:))))))))))))))

valla ben normal istiyom diye yırttım kendimi ama şimdi sezeryan olacam nasılsa diye bi rahatım ki. tek geren sonda ve lavman. dr. bazen takmıyoruz bile sondayı dedi. çantama koydum kamerayı, foto makinasını yedek pilleri, olurda kocam bayılırsa ben çekcem bebişimi artık rahat rahat. ağrısız sızısız.

refisimmm canim benim gecmis olsun yha :teselli:
dikkat et canim yha ,Allahtan daha kötüsü olmamis ,iyimisin canim peki o korkuyla falan insallah sancin biseyin olmamistir

özgecim sen nasilsin canim ,kuzey bebemiz nasil tam tarihi belli oldu mu ?üzülme canim bir de elalemin ne dedigine bakma biz düsünce elalem olmuyor malesef yanimizda

tugbacim yürüyüs yapmayi bende cok istiyorum ama yasak :çok üzgünüm:,bol bol yürü valla doguma cok faydasi oluyormus benim yerimede yürü kizz :gitme:

fundacim
senin tarih belli oldu mu ? nasipse ne zaman kavusuyorsun göktuŞumuzla :Saruboceq:

anneee,canim benim yha cok yoruyorsun kendini ama seninde mi erken dogum riskin var ? kaydirigubbakcemile

Slm nisan annecikleri dünden beri içim içimi yiyo sıkıntı sıkıntı sıkıntı artık hepten psikoloji bozuldu ben nasıl dogurcam bilmiyorum ya kaynanamın lafları beni dogurtcak rahatlıkla yada sinirimden doguramıcam sayesınde :gitme:

ayşegülcüm hg canım. jnaz (jale) doğum yaptı şekerim Ahmetimiz doğdu

ay ne güzel yaa.... Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. nasıllarmış? annede bebekte iidir umaraım..[/QUOTE]

iyilermiş çok şükür ilk haberler zeyradan geldi o konuşmuş. sonrasında başka ayrıntılı bilgi alamadık

serap.. sağol güzelim.. ay ne bilim canım yaa.. dinleneyim azıcık en iyisi....

sinem.. sağol cnım ... dinlenicem evet uzanayım ben en iyisi.. bişyim yok ama feci kasıldı karnım kendimi sıktım ya çarpmasın diye sanırım ondan... oy maşallah oğlumda içimde dans ediyo sanki :) anne ben iyiyim diyo bana..

kızlarr ben biraz uzanayım.. sonra yine gelirim belki.. öpüyorum hepinizii..

aman iyi olsun da dans mı eder parenda mı atar bırak yapsın. kendini sıktın diye kasılmıştır. hadi dinlen canım.

heee hareket önemliymiş. benim dr da ööle dedi. günde 2 kez yarımşar saat yürü dedi. benim evlere şenlik kocamda dün akşam itibariyle hareket etmem için kendi çözümünü üretti. kalkıp ona poğaça kek yapcamışım, dr. bana hareket et demişmiş. ay ben bu adamın derdinden doğurmadım ya sezeryanla bile doğurmam ben...

alsanaalsanasmile o da güzelmiş kasap et derdinde koyun can derdinde olmuş tam

ay bacım sorma göğüs kremini sırf onun için istedim biraz krem ayağına kurcalıyacam memişleri biraz belki sancı başlatırkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız doktora da bişi diyemiyom nst öyle çıkınca göbek de inmedi aşağıya adam demez mi doğumun başladı da ben mi durdurdum diyekaydirigubbakcemile3

ay tuğba harikasın. demek başladı da ben mi durdurdum derse diyosun. sen de haklısın. neyse krem mrem artık sen daha iyisini bilirsin. bak gün belirliyoruz doğurmak için. ctesi nazlı çrş funda kendine birgün seç şekerim beyin gücüyle doğurtucaz

neeeeeeeeee. 3. doğummu? sen ciddi misin? e sen ondan bu kadar rahatsın ve doğurasın yok öyle hemen jaleyle aynıydı sizin satlar demi? bi de sen aydınlı mısın canım? 09 dan dolayı dedim.
ya ben biraz yürüyünce hemen aşağıya baskı oluyo bişeyler düşüvericek gibi oluyo yada hani küçük wc gelir de tutamıcak gibi hissedersin ya öyle oluyo madem tecrübelisin bunlar normal mi ve sence doğumum yakınmı?

Slm nisan annecikleri dünden beri içim içimi yiyo sıkıntı sıkıntı sıkıntı artık hepten psikoloji bozuldu ben nasıl dogurcam bilmiyorum ya kaynanamın lafları beni dogurtcak rahatlıkla yada sinirimden doguramıcam sayesınde :gitme:

kıııızz benimki aramıyo sormuyo hiç ilgilenmiyo diye kızıyom ama sizi de okuyunca iiki ayak altında dolaşmıyo diye seviniyom valla. gene ne oldu?

derindenizcimm yolda dogurma bi de bebisimizi bu kadar yürüyüse kaydirigubbakcemile3

fundacimm hosbulduk canimcim ,siz dogurcam derken ben dokuz doguruyorum anacim cikarin artik yavrucuklari kaydirigubbakcemile3
sizden önce ben dogurcam bak :lepi:

özgecim ayin yirmisine dogurtcaksa beni bana yolla görümceni :roflol: ,oglum bari esimin dogum gununde dogsunn :utangac:

ay yok dogmasin o gün sinavim var benimm stresten dogurmazsam iyidir :1shok:

ademircim lavman ve sonda acitmiyormus sanirim artik ben acimasinida gectim üfff basimiza neler gelcek diye düsünüyorum neyse jalecim anlatir detaylica :icecream:

canım ya tuğbacım,ne olcak kız senin halin....
gene ne yaptılar sana...
ayy neden hep senin sinirlerini bozuyolar ya...
bak tatlım kendini germe beni düşün nst tavan yapmıştı bende...
ben takmıyourm desen bile bebişimiz çok etkileniyo...
onları düşünelim son zamanımız artık...

valla nisan anneleri olarak kaynana - görümce - eltilere savaş açalım....
ya ne yapmaya calışıyo bu dengesiz insanlar böle.....

canım;fundacım....
valla baya korkuttu bizi,sorma canım kimse bu kadın hamile demedi ,çok üstüme geldiler,baya bir gerginlik yaşadım ama bebeğim şükür benimle hamdolsun...
elde değil tatlım elde değil,görmezden de gelemedim ki birebir yasadım oalyın ortasında kaldım resmen...
aynen bebeğim çok gerilmişti ve baya tepki verdi bize....
o gelen akıntıyı çözemedik ama akıntı değildi,baktık suyumda iyiydi azalma yoktu...
canım çatım çok dar benim,herkes sunu sölüyo,benim kalçalrım çok geniş,sen rahat normal yaparsın diylar,hatda doktoru sanki ben kafaya aldım ben sezeryan olcam diye,yok yok yaparsın sen normal diyolar aman kimse anlamıyo işte....
valla beyin olarak normal doğumdan vazgectim yarın konuşucam ....ben sezeryan istyrm....

canımsın ya neden hamile bi kadının üzerine bu kadar giderler hastanede yattığım zamanlarda bende bu tarz sorunlar yaşadım canım ya gerçekten şu sorunlar olmasa mutlu bi şekilde hamilelik geçirsek herkes özen gösterse karşısındakinin hayatına ama yok sinir etcekler illa.üzülme diycem geçmiş gitmiş bak biz oğlanlara konsantre olalım biz üzüldükçe bak yavrularımız nasılda huzursuz oluyolar.bi örnek sana benim oğlan ben üzülünce o kadar vuruyor o kadar tekmeliyorki beni yavrlarımız etkileniyor.boşver bizim miniciklerimiz iyi olsun
canım çatı konusuna gelince nice kalçası geniş olan insan var ama normal olmuyor.illa kalçam geniş diyede normal yapılırmı bunun onunla bi alakası varmı bilmiyorum ben.ama dr una söylersen sezaryan yapar diyede düşünüyorum ben.Allahtan tek dileğim inşallah nisan annelerinin bebeklerinde ve tüm bebeklerde hiçbir problem olmadan dünyaya gelmesi sağlıklı olması:Saruboceq:

Back
X