ay özgecim sorma çocuk ben gel dedikçe inat yapıyo sancı hiç yok bacım. ama eşim az önce göbeğin indi aşağı dedi bende güvenmiyom ben bu sıpaya oyuncu 2 hafta öncede inmişti dedim. olmaz canım illede önce ben siz sıranızı bekleyin sizin SAT lar benden hep geride yaaaakaydirigubbakcemile3tuğbacım kız okadar senle konuşuyoruz geceleri falan etkilenmemişmi kaan bey,azcık da olsa sancı çıkmadımı yani....
eee sancında cıkmamış,biz artık yavastan öne gecelim anacım....
send emırın kırın etme önce ben diye....
ben önceliği vermiştim kaan paşa gelmek istemiyormuş....
keyfine düşkün bi bebek olcak valla seninki ,rahatı yerinde tabi,ohhh çıkmak istemiyo....
biz yerın gene sancıları tavan yapcaz gelcez....
bu arada nst de sancım çıksın diyenlere duyurulur...size görümcemi bir geceliğine yollayabilirim hatda onu az zorlarsanız sizi doğurtabilir bile:))))))))))))))
canımm valla bir de tiroit hapı kullanıyom yaaa acayip gerginim, buralarda dişime göre kimse yok, herkes mülayim, kavga edemiyom. sen yolla görümceni bak bırak doğurtmayı mum gibi geri döner sana:roflol: :roflol:
canım yaa madem yasak boşver yürüme canımcım senin yerine de yarın yürürüm bugün çok yoruldum. çok fena sersemliyom ama yürüyüşten sonra 2-3 gündür yürürken farketmiyom ama sonra acısı çıkıyo
tugbacim yürüyüs yapmayi bende cok istiyorum ama yasak :çok üzgünüm:,bol bol yürü valla doguma cok faydasi oluyormus benim yerimede yürü kizz :gitme:
ay şekerim sana iyi yürüyüşler ben gelemicem öldüm yorgunluktan yürüdüm bugünkaydirigubbakcemile3ben yürüyüse gider hadi sizde arkamdan kaydirigubbakcemile
ayyyy ben hepinizden önceyimmm şekerimmm durun ben yarın doğurmak istiyomay tuğba harikasın. demek başladı da ben mi durdurdum derse diyosun. sen de haklısın. neyse krem mrem artık sen daha iyisini bilirsin. bak gün belirliyoruz doğurmak için. ctesi nazlı çrş funda kendine birgün seç şekerim beyin gücüyle doğurtucaz
ya da olmadı salı günü.
çünkü pazartesi kadın gelip evi temizlicek tam hazır olacazkaydirigubbakcemile3
canımmm sen kendine dikkat et biz hep burdayız yine görüşürüz kocaman öpüyorum göktuşu ve seniopuyorumnanaktankızlar çok kaldım ya yatayım biraz gelirim yine çok özlemişim burayı ama yatmam lazım hoş
çakalın şimdilik