2010 Nisan Anneleri

tuğbacım kız okadar senle konuşuyoruz geceleri falan etkilenmemişmi kaan bey,azcık da olsa sancı çıkmadımı yani....
eee sancında cıkmamış,biz artık yavastan öne gecelim anacım....
send emırın kırın etme önce ben diye....
ben önceliği vermiştim kaan paşa gelmek istemiyormuş....
keyfine düşkün bi bebek olcak valla seninki ,rahatı yerinde tabi,ohhh çıkmak istemiyo....
biz yerın gene sancıları tavan yapcaz gelcez....

bu arada nst de sancım çıksın diyenlere duyurulur...size görümcemi bir geceliğine yollayabilirim hatda onu az zorlarsanız sizi doğurtabilir bile:))))))))))))))
ay özgecim sorma çocuk ben gel dedikçe inat yapıyo sancı hiç yok bacım. ama eşim az önce göbeğin indi aşağı dedi bende güvenmiyom ben bu sıpaya oyuncu 2 hafta öncede inmişti dedim. olmaz canım illede önce ben siz sıranızı bekleyin sizin SAT lar benden hep geride yaaaakaydirigubbakcemile3
canımm valla bir de tiroit hapı kullanıyom yaaa acayip gerginim, buralarda dişime göre kimse yok, herkes mülayim, kavga edemiyom. sen yolla görümceni bak bırak doğurtmayı mum gibi geri döner sana:roflol: :roflol:

tugbacim yürüyüs yapmayi bende cok istiyorum ama yasak :çok üzgünüm:,bol bol yürü valla doguma cok faydasi oluyormus benim yerimede yürü kizz :gitme:
canım yaa madem yasak boşver yürüme canımcım senin yerine de yarın yürürüm bugün çok yoruldum. çok fena sersemliyom ama yürüyüşten sonra 2-3 gündür yürürken farketmiyom ama sonra acısı çıkıyo

ben yürüyüse gider hadi sizde arkamdan kaydirigubbakcemile
ay şekerim sana iyi yürüyüşler ben gelemicem öldüm yorgunluktan yürüdüm bugünkaydirigubbakcemile3

ay tuğba harikasın. demek başladı da ben mi durdurdum derse diyosun. sen de haklısın. neyse krem mrem artık sen daha iyisini bilirsin. bak gün belirliyoruz doğurmak için. ctesi nazlı çrş funda kendine birgün seç şekerim beyin gücüyle doğurtucaz
ayyyy ben hepinizden önceyimmm şekerimmm durun ben yarın doğurmak istiyom
ya da olmadı salı günü.
çünkü pazartesi kadın gelip evi temizlicek tam hazır olacazkaydirigubbakcemile3

kızlar çok kaldım ya yatayım biraz gelirim yine çok özlemişim burayı ama yatmam lazım hoş
çakalın şimdilik
canımmm sen kendine dikkat et biz hep burdayız yine görüşürüz kocaman öpüyorum göktuşu ve seniopuyorumnanaktan

benimkide oglunu cok kıskanıo bana ilgisini her istedıgımı yapısını laf arasında dıorum ztn kıskanıon dıe ama bıse yapamıosun ıste off cok yaslı deıl 58 yasında ama şöyle baksan benden dinç genç duruo

Tarhan bu arada ben senın sabahlık takımıydı sanırım onu aradım bulamadım bilmiyorumkismile

bizde yemeğimizi yedik geldik...
okadar kısa sürede acıkıyoruz ki artık....
aman aman bebişimin karnı doysunda ben 100 kilo olmayada razıyım valla doğurana kadar da baya şişicem biliyorum annemde kalıyorum çünkü gayet rahatım...
offf kızlar neden eşlerimizin ailesi böle...
benimkide aynısı...
dün annem temizlik yapıyo,görümcem kaynanam seyre geldi,birde cadı kızını çıkarken bizde bıraktı ,o kızda varya düşman basına pis inadı var gitmem diye yapıştı kapı koluna...
ama allahtan annem öle dişliki...
4 yılda yasadıklarmı biliyo,kimseye laf bırakmıyo valla....ben gelemem temizlik yaparken ayağımın altında cocuk dolanmasına dedi postaldı,ikinci kez kapıyı çaldı kapıdanda kovaladı...
sanırım annem beni 40 gun rajat ettircek...
valla eserse kafama evimde bakarım diyo...
annemde beni savunmasa ben çok yalnız kalırdım,çünkü eşim ailesine cok düşkün....

aman işte en kötüsü de o. benimki de çok düşkündür ama allaha şükür şahit olduğu bişey varsa özellikle yada ona aksettirilen şekilde olmadığını düşünürse çok da adildir. allah var birkaç kez denemiş kaynanam bişeyler fitlemek ister gibi eşim de benim tarafımda olmuş benim haklı olduğumu bildiği bişeydi çünkü kendisinin yanlış anladığını falan anlatmış ve bunu bana anlatan da yine kendisi ben böyle böyle söyledim o da bana bunu dedi diye. ya bi insan yalnız başına görüp gelinini nasıl böyle fitlerki. hayır sonra ben kocamla tartışsam veya bana laf söylese hoşunamı gidecekti acaba çok merak ediyorum kötükedihüso böyle zamanlarda Allahın adaletine sonsuz güvenirim. Rabbim benim ve ailem hakkında kötü düşünen kötülük düşünen kim varsa hepsinin eline ayağına dolaştırsın, ağzını dilini bağlasın inşallah derim siz de öyle dua edin kızlar hatta kendine döndürsün neticede bu beddua değil bence benim hakkımda kötülük düşünüyo düşündüğü başına gelsin yani.

benim kayınvalidem iyidir hoştur da.oğlunu çok kıskanıyor işte.
annemlere gidip kalmamızı onlarda yatmamızı hiç istemez.
kendi kızları uzakta ama.
dört gözle bekler yollarını.
gelin olunca anasına gitmesin.
cahillik işte ya.
ben takmıyorum çünkü eşim hep yanımda sağolsun.öle kabul etmek lazım.
ben mutluyum gerisi boş.

allah daim etsin canım

ay özgecim sorma çocuk ben gel dedikçe inat yapıyo sancı hiç yok bacım. ama eşim az önce göbeğin indi aşağı dedi bende güvenmiyom ben bu sıpaya oyuncu 2 hafta öncede inmişti dedim. olmaz canım illede önce ben siz sıranızı bekleyin sizin SAT lar benden hep geride yaaaakaydirigubbakcemile3
canımm valla bir de tiroit hapı kullanıyom yaaa acayip gerginim, buralarda dişime göre kimse yok, herkes mülayim, kavga edemiyom. sen yolla görümceni bak bırak doğurtmayı mum gibi geri döner sana:roflol: :roflol:

ayyyy ben hepinizden önceyimmm şekerimmm durun ben yarın doğurmak istiyom
ya da olmadı salı günü.
çünkü pazartesi kadın gelip evi temizlicek tam hazır olacazkaydirigubbakcemile3

şekerim ben de kullanıyorum tiroid ilacı hem de 21 senedir ama başkalarının gerginliğinden bana sağa sola çatmaya zaman kalmıyo inanki. ama eğer böyle bir imkan varsa ben de sana göndereyim mum olmasa bile yumuşatıcıya batırıp çıkartsan o da yeter. bu arada yarına istesen de olmaz çünkü yarın butterfly doğum yapacak her güne bi kişi olsun ki heyecanı doyasıya yaşayalım. ok p.tesiye birini bulalım salı da senin. anlaştık vereliniortak

benimkide oglunu cok kıskanıo bana ilgisini her istedıgımı yapısını laf arasında dıorum ztn kıskanıon dıe ama bıse yapamıosun ıste off cok yaslı deıl 58 yasında ama şöyle baksan benden dinç genç duruo

ya ben de bunu anlamıyorum benim annem de kayınvalide oldu hiç de kıskanmadı yani abimi pardon da bunda biraz ilgi arsızlığı yatıyo benimki de bazen öyle oluyo o zamanlar çeşit şeyler çıkarıyo işte ilgiyi çekmek için üstüne :) amaaaaaaaaaaaaaaaaaan boşver. ben genelde iyiyim aslında çoktandır kendisiyle ama bazen o damara basıldımı olanlar oluyo işte. boşver tuğbacım bizler ve bebişler iyi olalaım da hayırlısıyla doğumlarımızı bi yapalım sonrasında o minik aile olmanın tadını çıkartalım. hepimiz bunları düşünürsek rahat olacaz eminimopuyorumnanaktan

Tarhan bu arada ben senın sabahlık takımıydı sanırım onu aradım bulamadım bilmiyorumkismile
canım sabahlık takımını YKM den aldım ben indirimdeydi KOM markası bulunduğun yerde Kom satan yer varsa bir bak istersen.opuyorumnanaktan

Zehirr beni yalnız sanıo sanırım ama Allahtan haftaya annem gelıo rahata erecem azcık gerci kocam bıse dedırtmıo Allah razı olsun ama oglu olunca herseyı kendı yapıoo oglu ıse gıdınce kılı kıpırdamıo anca cay koysaydık ıcerdık bılmem ne zorsunmuyorum ama herseyı bana kullanıo bunlar benı mahvedıo hala dogumm oyle yapsaydın boyle yapsaydın benı dusundugunden deıl

ayy ne güzel canim annende geliyormus bosver takma kafana valla bebegini yipratiyorsun böyle kaydirigubbakcemile
kocan calismiyormu canim ? ona ne oluyor ki kac para öderseniz ödeyin derdi onu mu germis hayret bisey alsanaalsanasmile

canım benim tarih belli olmadı yarın belki belli olur yada direkt doğurtur belli olmaz.canım benim anestezi hazırlıklarım yapıldı çantamda gezdiriyorum ne olur ne olmaz diye*çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek yarın dr um.senin dr un ne dedi*

canım ya az önce özgeyede söyledim çok germe kendini inan ne oluyosa bebeğe oluyo nasıl sancı çıkıyo nst de.bak 18 gün hastanede yattım kaynanam gerçi anneminde etkisi var benim yanımda refakatçi olmadı.kendi anneside yanındaydı ve hastaydı falan.ben istiyorumki hep kendi ailem değilde eşimin aileside kalsın şimdi kaç gündür birlikteyiz pazardan beri yanımda elimi hiçbişeye sürdürmüyo Allah razı olsun.ama benimde bu kayınvalidemin yanımda kalmamasından kaynaklı annemle tartıştım bana dediki sevselerdi seni sevdirseydin kendini anında kalırlardı falan.ya ben daha ne diyeyim ben oğlum doğmasın diye üzülüyorum bi bi tarftan annemde öyle diyo daha bir sürü olay olduda buraya yaz yaz bitmez boşver.ben hep şunu derim.Allahım eşime güç versin kimse bakmasın ben seni bakarım funda dedi.eşimin tepkisinden birazda şu anda kayınvalidem yanımda.nerdeyse 18 gün hastanede yattım eşimde ailesine gitmeyerek tepkisini belli etti.o yüzden hiçbişeye üzülmeye gelmiyo Allah bize ve göbüşümüzdeki meleklerimize can sağlığı versin

fundacimmm inanamiyorum annen mi sana bu laflari eden :1shok: ,ya senin ne kadar hassas bir zamanda oldugunun farkinda degil mi bunlar yha alsanaalsanasmile
kaynanadan beklerimde insanin anneside bunu yapiyorsa pesssss alsanaalsanasmile

bu arada canimcim benim doktorum 1 cm acilma var dedi yaticaksin dedi ama ben yatarmiyim hic kaydirigubbakcemile3
erken gelebilir bile dedi ama ben kendimi hamile gibi dahi hissetmiyorum ,gelmesine var daha yha boshayallersmile ,saglikla gelsinler fundacim baska bisey istemiyorum

valla bilmiyorum ki şekeim hakkımızda hayırlısı olsun. gerçi dünden beri belimde garip bi ağrı var ama sancı değil içten içe ağrıyo sanki belki de psikolojik bilemiyorum bakalım görecez bilmiyorumkismile

canim benim yha sende kendini cok mu kasiyorsun ne yapiyorsun CADIARZU
masaj yaptir esine belki gecer ama masaj gebeligin son ayinda iyi mi bilemicem benneyaptımki

kızlar sa. maşallah yine derin konulara girilmiş.aman hep diyorum cahillik kıskançlık kimse duygularını kontrol edemiyor.hadi diyorum ben hamileyim.
benim kaynanada şehir dışına gitti.gerçi doğuma kadar çoktan gelmiş olurda.rüyasında görmüş bizim bebişi bize hiçş anlatmak yok.telefonda birine anlatıyor bizden saklıyor bizim bebeğimizin üzerine hayal kurmayı biliyor ama.
ne diyim şekerler Allah (c.c.) vicdan merhamet versin ıslah etsin insanları.kendinizi üzmeyin.bebeişler doğunca valla gergin gazlı ve ağlak olurlar sonra.

hosgeldin canim ,dedigin gibi dis etkenlerden kendimizi soyutlamamiz lazim yoksa bebekler dogduklarinda cok gergin oluyorlarmis

sarimelekcim hosgeldin canim nasilsin :1hug:

tugbisimm her gün ayni saatlerde yaparsan cok yormaz vucudun alisir diye umuyorum

ama son ay bebisler asagiya indiginden yürümek cok zorlasabilirmis ,erken baslansaydi belki bayagi etki ederdi diye dusunuyorum yürüyüs ama iste dedigim gibi 4.5 ayliktan bu yana yasak her defasinda yüzüme Şak diye söylüyor doktuuurrr beyykaydirigubbakcemile

bizde yemeğimizi yedik geldik...
okadar kısa sürede acıkıyoruz ki artık....
aman aman bebişimin karnı doysunda ben 100 kilo olmayada razıyım valla doğurana kadar da baya şişicem biliyorum annemde kalıyorum çünkü gayet rahatım...
offf kızlar neden eşlerimizin ailesi böle...
benimkide aynısı...
dün annem temizlik yapıyo,görümcem kaynanam seyre geldi,birde cadı kızını çıkarken bizde bıraktı ,o kızda varya düşman basına pis inadı var gitmem diye yapıştı kapı koluna...
ama allahtan annem öle dişliki...
4 yılda yasadıklarmı biliyo,kimseye laf bırakmıyo valla....ben gelemem temizlik yaparken ayağımın altında cocuk dolanmasına dedi postaldı,ikinci kez kapıyı çaldı kapıdanda kovaladı...
sanırım annem beni 40 gun rajat ettircek...
valla eserse kafama evimde bakarım diyo...
annemde beni savunmasa ben çok yalnız kalırdım,çünkü eşim ailesine cok düşkün....

özgecimm helal valla anneciginee :nazar:
ayyy görümcenin surat ifadesini merak ettim :icecream: :roflol:
hayir bi naneye faydasi olmadiklari gibi veletlerinide birakmaaya calismalarina gelde uuyuz olmaa :mymeka:

şekerim ben de kullanıyorum tiroid ilacı hem de 21 senedir ama başkalarının gerginliğinden bana sağa sola çatmaya zaman kalmıyo inanki. ama eğer böyle bir imkan varsa ben de sana göndereyim mum olmasa bile yumuşatıcıya batırıp çıkartsan o da yeter. bu arada yarına istesen de olmaz çünkü yarın butterfly doğum yapacak her güne bi kişi olsun ki heyecanı doyasıya yaşayalım. ok p.tesiye birini bulalım salı da senin. anlaştık vereliniortak
aaa öylemi canım hangi ilacı kullanıyosun hastalığın neydi ameliyat oldun mu? kaydirigubbakcemile3amma soru sordum dimi. benim hipertiroidim vardı ameliyat olacakken vazgeçti doktorum atom tedavvisi yaptı. tedaviden sonra hormonlarım normale döndü ama alt sınrıdaydı hep doktorlara yalvarıyodum tiroit ilacı vermyolardı. tabii zayıflamak için istiyodum ben. sonra hamile kaldım 6. ayımda benim ısrarımla ortaya çıktı ki hipotiroidi olmuşum. ne kadar ironik o hep istediğim ilacı verdiler bana ama ben bebeğim o güne kadar etkilenmişmidir diye üzülmekten sevinemedim bile.
ama ilaca başladığımdan beri iştahım iyi olmasına rağmen kilo alımım yavaşladı
ayy ne kadar uzattım uzun lafın kısası sen yolla kimi ehlileştirmek istiyosan ben parçalıyıvereyimkaydirigubbakcemile3
bu arada salı benim anlaştık kimseye kaptırmam ona görekaydirigubbakcemile3

canim benim yha sende kendini cok mu kasiyorsun ne yapiyorsun CADIARZU
masaj yaptir esine belki gecer ama masaj gebeligin son ayinda iyi mi bilemicem benneyaptımki

bilmiyorum ki tatlım ya kasıyomuyum. eşim yanımda değilki kuzum p.tesi gelecek inşallah gelince yaptırırım inşallah

kızlaaar bööle atıp tutuyoz da sakın 2040 nisan anaları topiğinde bizim gelinlerde bizim için atıp tutmasın. Allah bilir biz nasıl olcaz yav?

bilmiyorum ki tatlım ya kasıyomuyum. eşim yanımda değilki kuzum p.tesi gelecek inşallah gelince yaptırırım inşallah

dedigin ilac ne icin canim bilemedigimden gecmis olsun diyim simdiden :teselli:
esin o kadar gün neden uzakta sana canimcim :uhm: ,kim var yaninda yalnizmisin
ben geliyim mi yanina kaydirigubbakcemile3 iki tavla oynariz ,cay demleriz sırnaşık şey

kızlaaar bööle atıp tutuyoz da sakın 2040 nisan anaları topiğinde bizim gelinlerde bizim için atıp tutmasın. Allah bilir biz nasıl olcaz yav?

:roflol: :roflol: hakkaten yha

ama en kötü kaynana adayi benim ona göre -tatlicadiarzu- kötükedihüso

:roflol: :roflol: :roflol: ahahaha doğru valla ben kendi adıma söz veremiyom sevdiklerimi acayip kıskanırım gelinimi seversem alıp ciğerime sokarım ama sevemezsem de kızcağıza allah sabır versinhihoyyyt hihoyyyt
gerçi kaanımı mutlu etcek kızı sevmeme ihtimalim var mı onu da bilmiyom:asigim:

aaa öylemi canım hangi ilacı kullanıyosun hastalığın neydi ameliyat oldun mu? kaydirigubbakcemile3amma soru sordum dimi. benim hipertiroidim vardı ameliyat olacakken vazgeçti doktorum atom tedavvisi yaptı. tedaviden sonra hormonlarım normale döndü ama alt sınrıdaydı hep doktorlara yalvarıyodum tiroit ilacı vermyolardı. tabii zayıflamak için istiyodum ben. sonra hamile kaldım 6. ayımda benim ısrarımla ortaya çıktı ki hipotiroidi olmuşum. ne kadar ironik o hep istediğim ilacı verdiler bana ama ben bebeğim o güne kadar etkilenmişmidir diye üzülmekten sevinemedim bile.
ama ilaca başladığımdan beri iştahım iyi olmasına rağmen kilo alımım yavaşladı
ayy ne kadar uzattım uzun lafın kısası sen yolla kimi ehlileştirmek istiyosan ben parçalıyıvereyimkaydirigubbakcemile3
bu arada salı benim anlaştık kimseye kaptırmam ona görekaydirigubbakcemile3

benim tek nodülüm vardı allah korusun kötüye döndürme ihtimali fazla oluyomuş tek nodüllerin bir de 6 ayda baya büyüdü ben de en sonunda kabul ettim ameliyat oldum. 2007 eylüldü. o günden beridir de tefor kullanıyodum hamileliğim esnasında çok çıktı hormonlar tavan yaptı 6 aydır falan eutrox diye bişey kullanıyorum günde 175 mg allaha şükür normalleşti. ama bende kilo alımına yardımcı bir faktör yaptı şekerim zaten öncesinde yumurtalık kistlerim için 4 sene kadar d.kontrol hapı kullanıyodum o zaten beni işirmeye başlamıştı ameliyatla onu bıraktım buna başladım.
ya bu arada atom tedavisinden sonra gebe kalma riske giriyo diye duymuştum. hatta almak zorunda kalıcam diye çok korkmuştum. çok şükür sen o kesme girmemişsin

Back
X