Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun. ameliyat fikri beni de çok korkutuyodu. atom tedavisinden sonra 6 ay gebe kalmamak gerekiyo vücutta radyoaktif iyot olduğu için. ama ben zaten 4-5 yıl önce olmuştum tedavi daha evli bile değildim. tedavi çok kolaydı aslında ben memnun kaldım ama sonrasında takipte doktorlara çok kızdım normal insanlarla aynı kefeye koydular normal dediler ilaç vermediler bebeğimi riske attılar.benim tek nodülüm vardı allah korusun kötüye döndürme ihtimali fazla oluyomuş tek nodüllerin bir de 6 ayda baya büyüdü ben de en sonunda kabul ettim ameliyat oldum. 2007 eylüldü. o günden beridir de tefor kullanıyodum hamileliğim esnasında çok çıktı hormonlar tavan yaptı 6 aydır falan eutrox diye bişey kullanıyorum günde 175 mg allaha şükür normalleşti. ama bende kilo alımına yardımcı bir faktör yaptı şekerim zaten öncesinde yumurtalık kistlerim için 4 sene kadar d.kontrol hapı kullanıyodum o zaten beni işirmeye başlamıştı ameliyatla onu bıraktım buna başladım.
ya bu arada atom tedavisinden sonra gebe kalma riske giriyo diye duymuştum. hatta almak zorunda kalıcam diye çok korkmuştum. çok şükür sen o kesme girmemişsin
kızlaaar bööle atıp tutuyoz da sakın 2040 nisan anaları topiğinde bizim gelinlerde bizim için atıp tutmasın. Allah bilir biz nasıl olcaz yav?
dedigin ilac ne icin canim bilemedigimden gecmis olsun diyim simdiden :teselli:
esin o kadar gün neden uzakta sana canimcim :uhm: ,kim var yaninda yalnizmisin
ben geliyim mi yanina kaydirigubbakcemile3 iki tavla oynariz ,cay demleriz sırnaşık şey
teşekkür ederim canımm adaşımmm:kedi:.tarhan Cok guzel cnm gule gule kullan zemuszemus . eşim bana dıo zaten sen cok cadı bı kaynana olursun dıo annesının yanında laf carpıo
canım geçmiş olsun. ameliyat fikri beni de çok korkutuyodu. atom tedavisinden sonra 6 ay gebe kalmamak gerekiyo vücutta radyoaktif iyot olduğu için. ama ben zaten 4-5 yıl önce olmuştum tedavi daha evli bile değildim. tedavi çok kolaydı aslında ben memnun kaldım ama sonrasında takipte doktorlara çok kızdım normal insanlarla aynı kefeye koydular normal dediler ilaç vermediler bebeğimi riske attılar.
bu arada bende 6. aydan beri levatiron kullanıyom günde 1 tane
tiroit hormonları az da olsa çok da olsa gebe kalmaya engel oluyomuş benimkiler normal seviyede olunca problem olmadı zaten korunmayı bıraktıktann sonra 3. ay hamile kaldım
valla ben kendi adıma kesinlikle bu şekilde olmayacağıma garanti verebilirim. tabi karşı taraf su kurnazlığı yapıp iyi niyetimi kullanmazsa. kötükedihüso
şekerim tiroid ilacı tiroid bezim alındığı için dışarıdan bana hormon sağlıyor. teşekkür ederim.
eşim işi gereği sık sık şehir dışında hatta bazen ülke dışında oluyo. şekerim sağolsun bizim için çalışıyo napalım. ben kendi ailem burda olmadığından annem de hayatta olmadığından kayınvalidemle kalıyorum canım.ama gelsene hakkaten bayılırım tavla oynamaya. hem laflarız çay çorba kendimiz yapar kendimiz yeriz. süper olur valla.
anladim canimcim cok cok gecmis olsun
Istanbulda olsan neyse izine geldigimde gelirdim yanina :asigim: ama Ankara :1no2:
bende cok severim tavlayi ,hele yenilince kacmaya bayilirim :roflol:
kizlar hepiniizii seviyoreeee ve öpüyoreeee kaydirigubbakcemile3
benim cumartesi pazar sinavlarim var ,simdi azicikta ders calisiyim bebis rahat koymuyor zaten
pazarteside doktorda randevum var cok heyecanliyimmm sinav var diyede bir o kadar stresliyimm
insallahh sinavda dogurmam kaydirigubbakcemile3
hadi hoscakalin fistiklarrr Şeniz
ahh ahhh canım bak bizler hastayız bu konunun önemini biliyoruz ama benim doktorlarım ihmal ettiler. ben tam 4 doktor değiştirdim hepsinede dedim benim dahiliyeciye gitmem gerekirmi ya da tahlil yapmıcakmıyız ben eski tiroit hastasıyım dedim. hamile kalmadan 15 gün önceki tiroit testlerime baktılar normal gerek yok dediler.hmmm sana da geçmiş olsun canım. neyse baya geçmiş senin tedavinin üzerinden de. Rabbim dermansız dert vermesin çok şükür ilacı var tedavisi var olup geçiriyoruz. ama 6. ayına kadar acaba hormonların normal olduğu için mi vermediler ilaç. ama hakkaten çok önemliymiş. benim hormonlarım normal seviyedeydi zaten planlı bi gebelik oldu benim de 3. ayda tuttu. 9. haftaya kadar da gayet iyiydi seviyesi sonra ne oldusa 16ya çıktı. şükür sonradan toparladık ama allah korusun bebeğin zeka gelişimi için herşeyden önce tiroid hormonları normal seviyede olmalıymış. normal sağlıktaki bayanlarda bile dengesi değişirken bizim gibi bu konuda tedavi görmüş kişilerin hepten dikkatli olması gerekiyor.
ahh ahhh canım bak bizler hastayız bu konunun önemini biliyoruz ama benim doktorlarım ihmal ettiler. ben tam 4 doktor değiştirdim hepsinede dedim benim dahiliyeciye gitmem gerekirmi ya da tahlil yapmıcakmıyız ben eski tiroit hastasıyım dedim. hamile kalmadan 15 gün önceki tiroit testlerime baktılar normal gerek yok dediler.
6. ayda artık dedim doktora şu tahlili yapalım içim rahat etsin TSH 8 çıktı hemen dahiliyeciye yolladı. ne zaman o kadar yükseldi bebeğim etkilendi mi bilmiyoruz. hemen ilaç başladık. çok üzüldüm çok ağladım ama artık yapacak bişey yok hiç etkilenmemiş de olabilir daha kötüsüde olmuş olabilir bekleyip görcez artık.. o yüzden tiroit deyince gözlerim dört açılıyo
şekerim dün gece 4 e kadar bilgisayar başındaydım kimse yoktu ama bu gece zor be güzelim uyuduğumda saatt 5 falandı sabahta doktora gittik erken kalktım uykusuzum canım garanti veremiyom kalacağımatuğbaaaaa dün akşam çok kulaklarını çınlattım varya...
tam altı saat ayaktaydım ve delirdim...
evde net yok ya...
bu akşam bekle beni anacım sohbet koyu olcak....
katılmak isteyenlere duyurulur....
saol bitanem ilk 6 ay da az değil ama bizde iyi düşünmeye çalıştık inşallah cin gibi olacak oğluşum buna da şükür doktorlara kalsa hiç niyetleri yoktu tahlil yapmayayok canım iyi düşün iyi olsun benim ayda 1 kontrolüm yapılıyordu ve en son 2 hafta önce yapılmıştı gayet iyiydi sonra ogün hafif kanamam var diye hastaneye gittik orda tahlilde yüksek çıktı hiç belli olmuyo tatlım. sen içini ferah tut kaan paşa turp gibidir annesi benim bahsettiğim tüm hamilelik süresi boyunca ihmal edilmesi.
teşekkür ederim canımm adaşımmm:kedi:.
sen söyle o eşine kaynanamdan ne gördüysem onu uygulıcam de:lepi:
bu arada sen o aşerme topiğine yazdıklarını yapıp yersen bu gece de uyku yok sana haberin olsunkaydirigubbakcemile3tuğbaaaaa dün akşam çok kulaklarını çınlattım varya...
tam altı saat ayaktaydım ve delirdim...
evde net yok ya...
bu akşam bekle beni anacım sohbet koyu olcak....
katılmak isteyenlere duyurulur....
ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..