sisi07 bi sen varsın.iyi geceler sana.
uykumuz geldi kızımla...
ve herkese iyi gecelerrrrrrrrr.
iyi geceler canım bende m sn de arkadaşla görüşüyodum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sisi07 bi sen varsın.iyi geceler sana.
uykumuz geldi kızımla...
ve herkese iyi gecelerrrrrrrrr.
canım şimdi gördğm kusura bakma çok nazlı kızım çok gelmedi bakalım hayırlısı zaten çatımda müsait değilmiş hayırlısı artık aslında sakin gibiyim ama yarın nasıl olcam bilmiyorum heyecanımı daha fazla bastıramam heralde allahım hepimize yardım etsin inşallahcanım, gördüm şimdi topice yazdıklarını.
demek 40 haftan doluyor ha..
plasenta yaşlanması diye de bir şey varmış, su azalması falan da görülebiliyormuş ilerleyen haftalarda... doktorun isabetli bir karar vermiş hal böyle olunca.
demek senin kuzu nazlı çıktı, yeri rahat bulunca gelmedi :) eh biz de zorla çıkartırız napalım :)
normal doğumun da niyetine girmişsin ama olmayınca olmuyor işte.
sağlıkla, sıhhatle gelsinler de ne şekilde, nereden gelirlerse gelsinler valla..
sen nasılsın peki ? heyecan var mı heyecan :)
iyiyim canımcım uğraşıyoruz gizem hanımla bizde canım gündüzleri uyuyo kızım geceleri cık yaramazlık yapmaya başladı teyzoşumuz ama dünyanın en güzel mucizesini yaşıyorum durup durup bu benim göbişimdemi büyüdü şimdi diyorum kendime rabbim inşallah bu güzel mutluluğu herkese yaşatsın canım senin doğum belli oldumu canım kusura bakma geçmişe pek bakamadımopuyorumnanaktan
ne demek canımcım fundamız bugün evine çıkabilirmiş bu arada canım eşim akşam gidecek damadı görmeye ben gidemeyeceğim ne yazıkkı yakından sadece fotoğrafıyla avunacağım:gitme:
canım hayırlı doğumlar inan o kadar kolay geçecekki doğumun ben güle oynaya sezeryan oldum spinal gibisi yokmuş onu anladım boshayallersmile
gözün aydın canım rabbim sağlıcakla büyümesini nasip eğlesin inşallah:Saruboceq:
maşallah sedacığım gözün aydın canım benim severim ben oğluşumuzu :asigim::1hug:
canım benim hiç moralini bozma bak köveze koymaya gerek kalmamış demekki sağlıklıki neden canını sıkıyosun teyzesi onu görünce kendine geleceğinden em:Saruboceq:
inim
canım hadi gözün aydın olsun sağlıcakla bebişini kucağına alman dileğimle hiç canını sıkma annesi artık sayılı vakit kalmış bebişini kollarına almana canım :asigim:
ymer ve buket_asude hayırlı doğumlar diliyorum kızlar allah yardımcınız olsun..
yeşim83 üzülme canım ya işallah sağsalim görürsün yiğenini çabuk toparlanır o annesini emdikçe takma kafana .. hayırlı olsun yiğenin..
cok sagol canim benim allah razi olsun opuyorumnanaktan
tebrik ederim kizlar allah annali babali büyütsün insallah
gecmis olsun canim insallah sag saglim alirsin yavrunu kucagina
ay cok sevindim adina ya
muhakkak haber ver bizede
ayrica selamimida iletirsin kendisi ile konusursan
tebrik ederim kizlar allah annali babali büyütsün
sag saglim almisiniz kucagina cok sükür
nasip canim insallah normal yaparsin
ay neler vermezdim normal dogum yapmak icin bilmiyorumkismile
günaydın kızlarr... opuyorumnanaktan kızım ve oğlum uyurken bi uğrıyım dedim.. face e yazarken UTKU bey kahvaltı için uyandı .. :dance: inşallah buraya da yazarken yarıda kalmaz :))
inşallah herkes iyidir..yeni olarak kimler doğurdu bilmiyorum geçmişe fırsatım olursa bi bakıcam ama doğuranlara hayırlı olsun.. yavrularınızı sağlıkla büyütün diyorum...
doğum bekleyenleri de Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah.. sağ salim alsınlar meleklerini kucaklarına...
canımmmm
günaydın :)
nasılsın ??
bebişlerin listesini güncelliyordum ben de :)
biiiiii sürü yeni bebişimiz var :)
ben de kızımsız geçen son çarşamba günümü yaşıyorum, bi acayibim...
sen ne alemdesin?
oğluş napıyo? huyu suyu nasıl ?
bu arada denizin nişanı gelmiş ha!! okudum da yorum yazamadım, listeyi bitince bir şey yzarım diyordum..
belki onun kuzusunun haberini de bugün alırız.. Allah gönlüne göre versin de kolay bir doğum olsun inşallah, dualarım onunla..
selam kızlar bende cuma günü kısmetse doğuma giriyorum, 11.30 da doğumum. herkese sağlıklı doğumlar olsun inşallah. bebeklerini kucağına alanlarıda tebrik ediyorum, sağlıkla büyütsünler..![]()
Çok az kalmış:) Hadi bakalım sağlıkcakla inşalah
slm kizlar gecmisi bende okuyamadim nasil doguranlar varmi varsa ömürlü olsun diyorum,bebekler nasil emiyormu benim gögüs uclarim yara oldu emdiremiyorum gögüs pompasi aldim dün sise bile dolmadi sanirim sütüm hala tam olarak gelmedi böle süt dolu dolu da hisettemedim saten dogurduktan sonrada offfff canim cok SIKILDI neden gelmez sütüm diye sizlerde de ayni sorun var rmi????((bol süt iciyorum su desen ölesine rezene cayi denedim ama hala dolu dolu degil yok sütüm yokkkkk delircem(((((
selam kızlar umarım iyisinizdir. benim dogum gerceklesti 4 nisanda normal dogumla oglum oldu. normal dogumdan ck korkuodum ama okadar abartılcak gıbı degıl cok rahat gectı dogum. evde hafıf sancılanıodum usuttum sandım sabah yedide belım agrıdı aksama dogru 4 te gıttım kasılmalar olunca gıttımde sekız santım acılma vardı on dakka sunı sancı yedım masaya yatırdılar dort ıkınmayla dogdu oglum