ne güzel sisi bizde 37+3 olduk bak yenice :)
ummacım seninle aynıyız ya ...sen normal mi bekliyosun?
bizim pazartesi yada salı belli olucak
heyecanla bekliyozzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel sisi bizde 37+3 olduk bak yenice :)
biz normal bekliyoruz canım bebeqim gününü beklerse 4 kg ı bulurmuş nasıl olcak bilmiyorum işallah bir an önce gelir.. hayırlısı olsun işallah sende normal doğum yaparsın en iyisi normal çünki..
ohh maşallah sen iyi baksın kuzucunaişallah canım 36+3teydik son kontrolde 3200 gr olmuş kuzum .. hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..
ay bugün tüm gün hastanedeydim
dün gece sabahı sabah ettim
sancılarım var.. nst'de de bayaa çıktı.
doktor "çarşambayı bulabilecek miyiz bakalım"dedi..
heyecanla bekliyorum..
bu arada gelir gelmez yeni bebişlerimizi listeye ekleyeyim dedim geçmişi okumaya anca fırsat buldum..
güzel annelerimiz gelmiş gitmiş :)
fundacım, zeynepcim , jalecim iyi olmanıza, bebişlerin sağlık haberlerine çok sevindim canlarım..
alışma sorunları yaşıyormuşsunuz, ama çok normal bunlar, ilk haftalar en zoru diyor herkes.
Allah'ın izniyle gittikçe kolaylaşacak her şey..
yeni doğum yapan arkadaşlarımızın da gözleri aydın...
kızlarrr biz geldik:)
sonunda doğurdum:)
7 nisan 40+4 de suni sancıyla doğumu başlattı doktor. 4-5 cm açılma olunca suyumu patlattılar doğum hızlansın diye. oğluşum yine aşağı inmedi başı kanala girmedi. suyumu patlatınca bebk kakasını yapmış dediler. o an akli dengemi kaybettim zaten:) sezeryana aldı doktor.
şimdi içerde uyuyo kaancık. çok şükür kaptan kaan çıktı kabından:)
ben 5-10 dak kimler doğurmuş kimler nasılmış bir bakayım arkadaşım pamfilya bebişin resmini koyacaktı ama ben de koyarım şimdi.
oğlum çok fena mememe yapışıyo uçlar çok acıyo sürekli lansinoh sürüyom.
çok gerginim oğlumu 24 saat gözümün önünden ayırmak istemiyom ama çok da mutluyum:asigim:
görüşürüz ilk fırsatta:)
saol zeynepcim çok haklısın:)
çok özledim merak ettim sizleri ama fırsatım olmadı:)
çok farklı bir duygu.
herkes gibi iyi uyuyun diyemicem ben çünkü hamileyken gün sayarken de uyumak mümkün değildi.
şimdi zaten mümkün değil. en sonunda 3 günlük uykusuzluktan sonra annemler beni döve döve yatağa yolladılar:)
gülsemincim hoşgeldin canım
sorma valla, artık pek sessiz buralar..
ben iyiyim çok şükür, çarşambaya gün sayıyorum :)
sen ne alemdesin?
kafam çok gidik bu ara, nolur kusuruma bakma, unutuyorum her şeyi, sen normal mi bekliyordun, sezaryene mi gün sayıyordun??
hosbulduk canimcim
normal dogumu bekliyorum canim esim sezaryen olmam taraftari degil zaten
gerci bende hep normal dogum olsun istiyorum Allahinda izniyle insallah
valla regl agrisi gibi agri disinda bende tik yok canimcim
doktorum tatilde 2 hafta olucak daha bebegimi göremedim, agri olsada hastaneyi boylasam diye bakiyorum düsünebiliyormusun :roflol:
ne güzel yha senin carsamba günü büyük günün ,ayy hadi hayirlisi canimcim yha