2010 Nisan Anneleri

biz normal bekliyoruz canım bebeqim gününü beklerse 4 kg ı bulurmuş nasıl olcak bilmiyorum işallah bir an önce gelir.. hayırlısı olsun işallah sende normal doğum yaparsın en iyisi normal çünki..

biz normal bekliyoruz canım bebeqim gününü beklerse 4 kg ı bulurmuş nasıl olcak bilmiyorum işallah bir an önce gelir.. hayırlısı olsun işallah sende normal doğum yaparsın en iyisi normal çünki..

İnşallah normal olur canım bende normal olması taraftarıyım.akşamüstü yürüyüşlerimizi yapıyoruzz. benim kızım minik 34 haftalıkken 2.300kg dı doguma kadar 3.100 anca olur dedi dr um

işallah canım 36+3teydik son kontrolde 3200 gr olmuş kuzum .. hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..

neyse canım biz çıkıyoruz kuzumla belim ağrıdı kıynaşıp duruyor azcık uzanalım sonrada uyuruz zaten kib aeo görüşürüz işallah..

ay bugün tüm gün hastanedeydim
dün gece sabahı sabah ettim
sancılarım var.. nst'de de bayaa çıktı.
doktor "çarşambayı bulabilecek miyiz bakalım"dedi..
heyecanla bekliyorum..

bu arada gelir gelmez yeni bebişlerimizi listeye ekleyeyim dedim geçmişi okumaya anca fırsat buldum..

güzel annelerimiz gelmiş gitmiş :)
fundacım, zeynepcim , jalecim iyi olmanıza, bebişlerin sağlık haberlerine çok sevindim canlarım..
alışma sorunları yaşıyormuşsunuz, ama çok normal bunlar, ilk haftalar en zoru diyor herkes.
Allah'ın izniyle gittikçe kolaylaşacak her şey..

yeni doğum yapan arkadaşlarımızın da gözleri aydın...

zeynepcim senin kız utkuyu kaçırıcam sandı elinden heralde. aman aman neyse artık sıkıntılı dönem falan bitti gelse de bişey olmaz. hem sancının olması sütün gelmesini kolaylaştırıyormuş sezeryanlılar için. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bitanem.

bu arada doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun.sağlıkla büyütdünler bebişleri

slm annişler.
güzel haftasonları.
3 gün kaldı ya 4.gün mis kokulum kollarımda olacak inşallah.
zaman geçmek bilmiyor .
geceleri kalp atışlarını dinliyorum steteskopla.artık bi daha karnımdan dinleyemeyeceğim.
eşim de kulağını dayadığı zaman da duyuyorum diyor.
harika bi duygu kızlar.
deneyin siz de.

kızlarrr biz geldik:)
sonunda doğurdum:)
7 nisan 40+4 de suni sancıyla doğumu başlattı doktor. 4-5 cm açılma olunca suyumu patlattılar doğum hızlansın diye. oğluşum yine aşağı inmedi başı kanala girmedi. suyumu patlatınca bebk kakasını yapmış dediler. o an akli dengemi kaybettim zaten:) sezeryana aldı doktor.
şimdi içerde uyuyo kaancık. çok şükür kaptan kaan çıktı kabından:)
ben 5-10 dak kimler doğurmuş kimler nasılmış bir bakayım arkadaşım nisanurum bebişin resmini koyacaktı ama ben de koyarım şimdi.
oğlum çok fena mememe yapışıyo uçlar çok acıyo sürekli lansinoh sürüyom.
çok gerginim oğlumu 24 saat gözümün önünden ayırmak istemiyom ama çok da mutluyum:asigim:
görüşürüz ilk fırsatta:)

Son düzenleme:
kızlarrr biz geldik:)
sonunda doğurdum:)
7 nisan 40+4 de suni sancıyla doğumu başlattı doktor. 4-5 cm açılma olunca suyumu patlattılar doğum hızlansın diye. oğluşum yine aşağı inmedi başı kanala girmedi. suyumu patlatınca bebk kakasını yapmış dediler. o an akli dengemi kaybettim zaten:) sezeryana aldı doktor.
şimdi içerde uyuyo kaancık. çok şükür kaptan kaan çıktı kabından:)
ben 5-10 dak kimler doğurmuş kimler nasılmış bir bakayım arkadaşım pamfilya bebişin resmini koyacaktı ama ben de koyarım şimdi.
oğlum çok fena mememe yapışıyo uçlar çok acıyo sürekli lansinoh sürüyom.
çok gerginim oğlumu 24 saat gözümün önünden ayırmak istemiyom ama çok da mutluyum:asigim:
görüşürüz ilk fırsatta:)

canım benim :)
seni online görünce geçmişe meçmişe bakmayıp hemen yazayım dedim

oğlanın seni bekletişi de, gelişi de maceralı oldu bayaa
ama gözün aydın:) sonunda kavuştunuz
Allah bozmasın mutluluğunuzu..

kaan'ı 24 saat dibinde tutmak istemen de çok normal be tatlım :)
yeni anne olan her kadının içgüdüsüdür o, bi de bu ara gelen giden, akıl veren de eksik olmaz, gerilmek kaçınılmaz ama sen takılmamaya bak.. tadını çıkart anneliğin :)

saol zeynepcim çok haklısın:)
çok özledim merak ettim sizleri ama fırsatım olmadı:)
çok farklı bir duygu.
herkes gibi iyi uyuyun diyemicem ben çünkü hamileyken gün sayarken de uyumak mümkün değildi.
şimdi zaten mümkün değil. en sonunda 3 günlük uykusuzluktan sonra annemler beni döve döve yatağa yolladılar:)

saol zeynepcim çok haklısın:)
çok özledim merak ettim sizleri ama fırsatım olmadı:)
çok farklı bir duygu.
herkes gibi iyi uyuyun diyemicem ben çünkü hamileyken gün sayarken de uyumak mümkün değildi.
şimdi zaten mümkün değil. en sonunda 3 günlük uykusuzluktan sonra annemler beni döve döve yatağa yolladılar:)

ay ben de burda doğuranlardan kiminle konuşsam hepsi uyu diyo :)
bu meret de stoklanan bir şey değil ama işte ne olsa son keyiflerimi yapıyorum ben de :)

cidden o kadar uykusuz kalıyor musun sen de ?
vay kaptan kaan'a da bakınız yaa..
Allah yardımcın olsun güzelim.
ilk 40 gün çok zormuş, herkes öyle diyor.. zamanla düzeniniz de oturacaktır, birbirinize de alışacaksınızdır, çok daha kolaylaşacaktır inşallah...

tugbisim hosgeldin bitanesii hadi bakalim sende atlattin canim ,dogumu atlatmissin gerisi viz gelir canim,oglusunda yaninda daha ne istersin ki baska :))
iyi bak kaanimiza ,yüz bin kere masallahh kuzumuza :nazar::asigim:

zeynepcim sen nasilsin canim kimsecikler yok buralarda senle ben gün sayiyoruz valla pespese

fulyancim hayirlisi olsun hakkinda canim ,insallah sag saglim alirsin melegini kucagina :Saruboceq:

ummuhancim masallah seninde kuzuna kilosu gayet iyiymis,sende mi normal dogum bekliyorsun canim ?

sisicim seninde hakkinda hayirlisi insallah canim bakalim hangi güne vericekler dogum randevunu

gülsemincim hoşgeldin canım

sorma valla, artık pek sessiz buralar..

ben iyiyim çok şükür, çarşambaya gün sayıyorum :)
sen ne alemdesin?
kafam çok gidik bu ara, nolur kusuruma bakma, unutuyorum her şeyi, sen normal mi bekliyordun, sezaryene mi gün sayıyordun??

gülsemincim hoşgeldin canım

sorma valla, artık pek sessiz buralar..

ben iyiyim çok şükür, çarşambaya gün sayıyorum :)
sen ne alemdesin?
kafam çok gidik bu ara, nolur kusuruma bakma, unutuyorum her şeyi, sen normal mi bekliyordun, sezaryene mi gün sayıyordun??

hosbulduk canimcim
normal dogumu bekliyorum canim esim sezaryen olmam taraftari degil zaten
gerci bende hep normal dogum olsun istiyorum Allahinda izniyle insallah
valla regl agrisi gibi agri disinda bende tik yok canimcim
doktorum tatilde 2 hafta olucak daha bebegimi göremedim, agri olsada hastaneyi boylasam diye bakiyorum düsünebiliyormusun :roflol:
ne güzel yha senin carsamba günü büyük günün ,ayy hadi hayirlisi canimcim yha

hosbulduk canimcim
normal dogumu bekliyorum canim esim sezaryen olmam taraftari degil zaten
gerci bende hep normal dogum olsun istiyorum Allahinda izniyle insallah
valla regl agrisi gibi agri disinda bende tik yok canimcim
doktorum tatilde 2 hafta olucak daha bebegimi göremedim, agri olsada hastaneyi boylasam diye bakiyorum düsünebiliyormusun :roflol:
ne güzel yha senin carsamba günü büyük günün ,ayy hadi hayirlisi canimcim yha

ya sezaryenin en güzel yanı zamanını bilmek gerçekten.
normal doğumdaki belirsizlik insanı geriyordur..

ama sen de olumlu düşün, yakında olacak de :) inşallah çok bekletmez kuzun..

doğumu hızlandıran şeyleri biliyorsun di mi?
yürüyüş yapmak, 20 dk'dan fazla ayakta durmak, merdiven çıkmak, acı yemek..
ehemm bi de cinsel ilişki:kedi:

hayırlısı neyse o olsun tatlım ya.
normal doğumun niyetine girmiş olman, kendini beyin olarak hazırlamış olman şahane bir şey.. inşallah gönlüne göre olur her şey..

hafif hafif sancıların da varmış, kendini dinle e mi
artarsa, sıklaşırsa, normalin dışında bir şey hissedersen, akıntın fazlalaşırsa falan hemen ara doktorunu.. ya da hastaneye git yani..

bize geliceee
çarşambayı bekliyorum valla gülsemin :)
uyuşmuş bir haldeyim, inanamıyorum hamileliğin bittiğine, artık anne olma zamanının geldiğine....

salak salak oturup duvarlara bakasım, ya da hababa ağlayasım var..............

kızlar hepinizi Allah kurtarsın hayırlı doğumlar diliyorum.
bizler atlattık çok şükür şubat anneleri olarak. darısı sizin başınıza.
bi tavsiye de bulunmadan geçemicem, bollboollll uyuyun ve havalar ısınmışken doğuma kadar çıkın dolaşın. sonra bu dediklerimi hatırlarsınız..
Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtulun inşallahh..

Back
X