2010 Nisan Anneleri

ben rezeneyi gaz problemi için içiyorum sadece ama sütede etkisini görüyorum önemli olan bol süt değilmiş sütün doyurucu ve kalitesiymiş internette okudum tahinli şeylerde kalitesini artırımış canım birde süt olayı bünye meselesine bağlı sanırım annemin sütü olmamış mesala yengemi emmişim ben küçükken en önemlisi kuzucukların sağlıklı olması ben etkili ne varsa yemeye çalışıyorum kendi adıma dengeli ve düzenlide besleniyorum

özgecim çok haklısın canım zaten sadece su bile yetiyor sütün bol olması için
ama ben rezene ve anasonu hem kendim hem oğlum için içiyorum özellikle içtiğim günler gaz problemi çok az oluyor oğlumun
çünkü sütümden geçiyor herşey

jalecim,ne guzel ki içebiliyorsun,ben ağzıma süremiyorum ,oysaki hep tavsiye ettiğim ürünler,hepsi elimin altında olan seyler ama ben de içebilsem keşke....
biliyourm hersey sütten geciyor...

kızlar,ben sütüm olsun diye hiç özel bişi yemiyorum,heleki öle rezene falan hayatda içemem,içim kabul etmiyo...annem ve cevremdeki bayanlar zamanında hep süt olsun diye,gece yarıları uyanınca bile yemişler,helvalar,ballı sütler,tatlılar....
lohuslaıkta alınan kilolar kesinlikle verilmiyor kalıyor...
ben doktorumla da konuştum,zaten yeki sütün olsun mantığını kabul etmiyorlar,düzenli ve sağlıklı beslenirsek zaten vücudumuz süt üretiyor,kaliteli besinlerle sütün kalitesini de arttırdıkmı sorun yok,birde bol bol su tüketdikmi bitti....
banada zorla neler yedirmeye çalışıyorlar ben ağzıma sürmüyorum,allahıma bin şükür doğduğu gunden beri kilo kaybına uğramadı hemde hiç mama vermedim...
bölelikle yeki sütün olsun tezini çürütmüş oldum:)))

Canım, ben bunu bir türlü kimseye anlatamadım. ama artık yanlızım ins kendi düzenimi kuracağım. Kumaş pantolonlarımın düğmeleri zor kapanıyor yoksa.

Kızlar, doğum sonrası doktorlarınıza kontrol için gittiniz mi? 40 çıkmak üzere ama hala dikişlerim tam atmadı. Sanırım hiç oturmayınca, iyileşmem geç olacak, doğrusu hiç acım yada sancım olmadı ama.

kızlarr hazır uyumuşken bebeğim kalkayımda ütü yapayım
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

kolay gelsin canım bizimkide uyandı gideyim emzireyim canım geçenki konuştuğumuzu gece denedim jaleciğim ama olmadı ne yapalım bakalım doktorumuz ne diyecek görüşürüz tatlısı kocaman öp ahmet paşamı canım benim için:asigim:

erkflizciğm canım ben gittim doktoruma rahme baktı toparlamış dedi birdahada çağırmadı bizi neyse canım ben kaçar bizimki ağlama moduna geçti :))) öptük kocaman

bebeğime bakmak için odaya girdimde pc yi açık unutmuşum :)

jalecim,ne guzel ki içebiliyorsun,ben ağzıma süremiyorum ,oysaki hep tavsiye ettiğim ürünler,hepsi elimin altında olan seyler ama ben de içebilsem keşke....
biliyourm hersey sütten geciyor...
tabiki hepimiz farklıyız canım bende zor olsada içmeye çalışıyorum yavaş yavaşta alıştım zaten tadına
kolay gelsin canım bizimkide uyandı gideyim emzireyim canım geçenki konuştuğumuzu gece denedim jaleciğim ama olmadı ne yapalım bakalım doktorumuz ne diyecek görüşürüz tatlısı kocaman öp ahmet paşamı canım benim için:asigim:
tamam güzelim demekki gizemimiz öyle istiyor
bende bu haftada kilo almazsa takviye yapmayı düşünüyorum hayatım
öpmez olurmuyum teyzesi sende gizemimi öp benim yerime opuyorumnanaktan

erkflizciğm canım ben gittim doktoruma rahme baktı toparlamış dedi birdahada çağırmadı bizi neyse canım ben kaçar bizimki ağlama moduna geçti :))) öptük kocaman

güle güle tatlım Şeniz

kızlar ya benim miniğimde gündüz uyuyup gece uyumayanlardan dün gece biraz rahattım ama sanırım bu gece tamamen ayaktayız valla neyalan sölim bu siteye sonradan üye oldum iyiki üye olmuşum burada benimle aynı durumda olanlar olduğunu bilmek bana iyi geliyor ve güç veriyor demekki tek ben değilim diyorum bende doğum yapalı 7 gün oldu sezeryanla 17 kilo almıştım 9 u gitmiş bu sabah baktım

benimki gündüzde uyumuyor
çok uykusu var ama direniyor. memeyle bile kavga ediyor:))) uykusuzluktan.
birde emerken kafa sı çok terliyor kızlar yaa... sizinkiler???

ayy benimkide çok terliyo ya kıyamam..ter bilem kokuyo bazen. kaydirigubbakcemile3

bu arada benimki 12 de banyo yaptı o saatten beri emmeye kalktı sadece. kafayı kaldıramıyo uykudan. kıyamam ne ihtiyacı varmış kuzumun banyoya. zemuszemus

ayy benimkide çok terliyo ya kıyamam..ter bilem kokuyo bazen. kaydirigubbakcemile3

bu arada benimki 12 de banyo yaptı o saatten beri emmeye kalktı sadece. kafayı kaldıramıyo uykudan. kıyamam ne ihtiyacı varmış kuzumun banyoya. zemuszemus
bizim 88. günümüz göbüşümüz daha düşmedi o yüzden daha banyomuzu yapamadık ama bugün sildik bebğim 4ten beri uyuyor acaba sildiğimizden dolayı rahatladımıki

bizim 88. günümüz göbüşümüz daha düşmedi o yüzden daha banyomuzu yapamadık ama bugün sildik bebğim 4ten beri uyuyor acaba sildiğimizden dolayı rahatladımıki
cnm bizimde 6. günümüz 3 gündür hergün banyo yapıyoruz göbüşümüz düşmedi ama sen neden banyo yaptırmıyorsunki bizde ilk 20 gün hergün ondan sonra gün aşırı banyo yaptırırlır. benim kuzumda bugün huysuzdu çok korkuyorumm çok ağlayınca dayanamıyorumm rabbim hepimizin yavrularını korusun bizim emme problemimiz vardı aşıcaz inşallah sizler ne alemdesiniz he bu arada göğüs uçlarım küçük olduğu için tutamıyor oğlum bende sağıyorum makina mahvetti göğsümü

cnm bizimde 6. günümüz 3 gündür hergün banyo yapıyoruz göbüşümüz düşmedi ama sen neden banyo yaptırmıyorsunki bizde ilk 20 gün hergün ondan sonra gün aşırı banyo yaptırırlır. benim kuzumda bugün huysuzdu çok korkuyorumm çok ağlayınca dayanamıyorumm rabbim hepimizin yavrularını korusun bizim emme problemimiz vardı aşıcaz inşallah sizler ne alemdesiniz he bu arada göğüs uçlarım küçük olduğu için tutamıyor oğlum bende sağıyorum makina mahvetti göğsümü
bilmiorum arkadaşım ya herkes birşey diyor işte napıcağını şaşırıyosun göbeği düşmeden banyo yaptırmamızı söyledi doktorumuz göbeğinin iltihap kapmaması için siz nasıl yaptırıyosunuz göbek kısmını

kızlar;görüşmek üzere...
meleklerinize huzurlu bol uykular,sizlerede bol sütlü günler diliyorum kendinize ii bakın....

kızlarrr ben geldim:)

oğlum uyuyor. göğüslerim sızlıyor hala emdikçe mafoldumben
geçmişe sadece göz atabildim başlıca konular süt,kilolar ve göbek galiba:)kaydirigubbakcemile3

sütümüz var çok şükür:nazar: hatta bazen şaşırıyorum oğluşum emip emip kusuyor telef ediyo sütlerimi yinede bitmiyo:) ben de diyom ki peynir yapcaktım ben onlardan niye telef ediyonkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kusması sütün yaradığını gösterirmiş galiba: inşallah:)
ben de deli gibi su içiyom. gaz yapmasın diye süt bile içmeye korkuyom genelde puding olarak tüketiyom sütü. böylece tatlı yeme isteğimi de bastırmış oluyom. kızlar ya ben geceleri emzirdiğim zaman illlaki karnım kazınıyo 1-2 bisküvi ya da tatlı bişiler atıyom ağzıma sizde iştahlar ne alemde??
birde ben artık geceleri 1-2 çay kaşığı anason veriyom oğluma yoksa uykusuzluktan bir gün kucağımdan düşürcem çocuğu.

kilolara gelince 10 kg gitti doğumdan bu yana toplamda kaldı 3 kilo:) ama ben zaten kiloluydum o yüzden bu emzirme işini fırsat bilip eskisinden daha da zayıflamaya çalışcam.
amaaa eskiden de göbekliydim üst kısım iyi durumda da dikişimin üstünde kocaman bir deri kütlesi yığılmış durumda o kısım hala toparlanamadı çok çirkin duruyo:(

aaaa birde kızlar kuaföre nasıl gittiniz? hatırladığım kadarıyla jalecim ve özgecim gitmişlerdi. başka giden var mı? ya bende röfle yaptırmak istiyom ama 2-3 saat sürüyo nasıl bıraktınız siz sıpaları? bizimki yıkar ortalığı memeyi bulamayınca. daha önce hiç sütümü sağmadım sağıp bıraksam korkuyom sıpa meme ister illede diye. kendileri meme fetişi olduğu içinkaydirigubbakcemile3

eveet bu arada doğumu bekleyen kimler kaldı bakalım ??? nisan bebişlerinin kapanışını kim yapacak? yoksa bittimi herkes doğurdu mu?

bilmiorum arkadaşım ya herkes birşey diyor işte napıcağını şaşırıyosun göbeği düşmeden banyo yaptırmamızı söyledi doktorumuz göbeğinin iltihap kapmaması için siz nasıl yaptırıyosunuz göbek kısmını

cnm annemle normal yapıtırıyoz annemle süper iyi geliyor tavsiye ederim yavrumm nassıı rahatlıyorr yağlıyorumm göbüşü de batikonluyorumm mışıll mışıll uyuyorr

kızlarrr ben geldim:)

oğlum uyuyor. göğüslerim sızlıyor hala emdikçe mafoldumben
geçmişe sadece göz atabildim başlıca konular süt,kilolar ve göbek galiba:)kaydirigubbakcemile3

sütümüz var çok şükür:nazar: hatta bazen şaşırıyorum oğluşum emip emip kusuyor telef ediyo sütlerimi yinede bitmiyo:) ben de diyom ki peynir yapcaktım ben onlardan niye telef ediyonkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kusması sütün yaradığını gösterirmiş galiba: inşallah:)
ben de deli gibi su içiyom. gaz yapmasın diye süt bile içmeye korkuyom genelde puding olarak tüketiyom sütü. böylece tatlı yeme isteğimi de bastırmış oluyom. kızlar ya ben geceleri emzirdiğim zaman illlaki karnım kazınıyo 1-2 bisküvi ya da tatlı bişiler atıyom ağzıma sizde iştahlar ne alemde??
birde ben artık geceleri 1-2 çay kaşığı anason veriyom oğluma yoksa uykusuzluktan bir gün kucağımdan düşürcem çocuğu.

kilolara gelince 10 kg gitti doğumdan bu yana toplamda kaldı 3 kilo:) ama ben zaten kiloluydum o yüzden bu emzirme işini fırsat bilip eskisinden daha da zayıflamaya çalışcam.
amaaa eskiden de göbekliydim üst kısım iyi durumda da dikişimin üstünde kocaman bir deri kütlesi yığılmış durumda o kısım hala toparlanamadı çok çirkin duruyo:(

aaaa birde kızlar kuaföre nasıl gittiniz? hatırladığım kadarıyla jalecim ve özgecim gitmişlerdi. başka giden var mı? ya bende röfle yaptırmak istiyom ama 2-3 saat sürüyo nasıl bıraktınız siz sıpaları? bizimki yıkar ortalığı memeyi bulamayınca. daha önce hiç sütümü sağmadım sağıp bıraksam korkuyom sıpa meme ister illede diye. kendileri meme fetişi olduğu içinkaydirigubbakcemile3

eveet bu arada doğumu bekleyen kimler kaldı bakalım ??? nisan bebişlerinin kapanışını kim yapacak? yoksa bittimi herkes doğurdu mu?

canımmm arkandan geldimm ne kadar hatırlamak istemesemde iğrençç bi doğum hikayemm olduu seninkine benziyor bi ara anlatırımm benimde 5. günüm 9 klo falan gitmiş daha var 10 kilom bakalımm hayırlısı

canımmm arkandan geldimm ne kadar hatırlamak istemesemde iğrençç bi doğum hikayemm olduu seninkine benziyor bi ara anlatırımm benimde 5. günüm 9 klo falan gitmiş daha var 10 kilom bakalımm hayırlısı
çok geçmiş olsun canımm. 2 hafta geçince doğumu tamamene unutup bebeğe odaklandım ben. ilk günler biraz tramva yaşıyo insan ama bebiş hemen unutturuyo canımcıopuyorumnanaktan

mrb kızlar bebişim bugün çok huzursuz.göbeği düşünce yıkamıştım 1 hafta olacak birdaha yıkayamadım çok kusuyor üşütürüm diye korkuyorum ama bi yıkansa rahatlayacak yavrucak.bazen emip uyuyor 3 saat gibi bazende uyumuyor sürekli emmek istiyor yarım saat arayla emiyor neredeyse sonrada hepsini kusuyor. insan ne yapacağını şaşıyor.
çocuğu yatırıyorum az ses çıkarıyor gelen pışpışlıyo giden pışpışlıyo deliricem bi rahat bırakmıyorlar.uğraşıp gidiyoruz işte

merhaba annişler.
geçmişe az bi göz attım.göbişlerden.sütlerden bahsedilmiş.
ya benim doğumda çok kilo gitmedi ya.5 kilo gitti sadece.14 gün oldu doğum yapalı daha 2 kilo vermişim.
bir de sağolsunlar annem kayınvalidem süt olsun diye şekerli şeyler verip durdular.anlatamıyorum ki şeker süt yapmıyor diye.gönülleri olsun diye de yiyorum.yakında gidecekler zaten...idare edecm artık.
kızım da çok gazlı teyzeleri ya.yavrum uykusunda bile bağırıp duruyor sancıdan.içim gidiyor ama 1 kaç ay çekecez artık.

mrb kızlar bebişim bugün çok huzursuz.göbeği düşünce yıkamıştım 1 hafta olacak birdaha yıkayamadım çok kusuyor üşütürüm diye korkuyorum ama bi yıkansa rahatlayacak yavrucak.bazen emip uyuyor 3 saat gibi bazende uyumuyor sürekli emmek istiyor yarım saat arayla emiyor neredeyse sonrada hepsini kusuyor. insan ne yapacağını şaşıyor.
çocuğu yatırıyorum az ses çıkarıyor gelen pışpışlıyo giden pışpışlıyo deliricem bi rahat bırakmıyorlar.uğraşıp gidiyoruz işte
slm arkadaşım benim bebeişiminde göbüşü düşmedi hala bende yıkayamadım bende huzursuzum düştü düşecek ,nş yarına düşer de yıkarım kuzzumu benimkide aynı seninki gibi bazen yarımsaat arayla emiyor bazen 3 saat uyyor geceleri uyanık özellikle pışpışlama olayınagelince valla yanımda ablamla kayınvalidem var kucaga alamyın fazla sallamayın dedim napıyım ben çalışıyorum onlar ggidince ben napıcam dün kayınvalidem sorun yapmış heralde ablama demiş kucaga almak yasak oldu bize diye ya sevsinler istemezmiim artık bişeyde diyemeiyorum napalım gidene kadar allahım alıştırmaz kucaga inş

Back
X