Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya.sütüm yetmiyor ya.neler neler yapıyorum am yok işte.kendimi çok suçlu hissediyorum.mama vermek zorunda kalıyorum .pişiği de geçmiyor yavrumun.gazımız da bitmiyor.ne zormuş annelik ya.
ona biişey olacak diye ödüm kopuyr.zinco fayda etmedi.metsil aldık bakalım inşallah işe yarar.
kızlar yaaa
ben özgeye zeynep e ulaşamıyorum.Kızlar beni bir çaldırın da iki kelam laf edelim yaaa...
iyi geceler arkadaşlar sizlere birşey sorcam bebğinizin oda sıcaklığı kaç derece ?lütfen cevaplarsanız çok sevinirim benim odanın sıcaklığı 25 26 derece sizce sıcakmı
iyi geceler arkadaşlar sizlere birşey sorcam bebğinizin oda sıcaklığı kaç derece ?lütfen cevaplarsanız çok sevinirim benim odanın sıcaklığı 25 26 derece sizce sıcakmı
selam kızlar biz geldik sonunda 1 aydır net malesef yoktu giremedim hoş olsaydı da zor olurdu girmem sonunda doğum yaptım diyeyim 42. haftamda belden uyuşarak yapmak zorunda kaldım normal diye tutturdum ama sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım bebeğimin suyu iice azalmıştı kendiside büyümüş fakat ne sancı nede açılma olmamıştı kontrole gittim 19 nisanda hemen almalıyız dedi apar topar yatışım yapıldı eşmle gitmiştik beni odaya aldılar eşim eşyaları almak için gitmek zorundaydı tek kalmak çok kötü nasılsa kontrol dedim ama öyle olmuyormuş 14 nisan son gündü 19 na kadar bekledim olmadı en azından spinal olsun dedim olur dedi doktorum neyse herşey bitti şimdi oğlum 10 günlük sağlıklı maşallah ee biraz ağlıyor memede emmiyordu başta şimdi emiyor çok şükür göğüs uçlarım da yara oldu accık krem sürdüm geçti herşey yolunda şimdilik
bi jel verdi doktorum doku düzeltici karın bölgem için bide sıkılaştırıcı ameliyat izinide yok ediyormuş onu kullanıyorum aranızda kullanan varmı bilmiyorum neyse oğlum uyanadı malesef artık eskisi gibi olmuyor rahat rahat net başında oturmak olmuyor ama olsun allah onların canına sağlık versin
bu arada bütün doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla inşallah bekleyen varmı bilmiyorum ama onlara bir an önce kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar biz geldik sonunda 1 aydır net malesef yoktu giremedim hoş olsaydı da zor olurdu girmem sonunda doğum yaptım diyeyim 42. haftamda belden uyuşarak yapmak zorunda kaldım normal diye tutturdum ama sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım bebeğimin suyu iice azalmıştı kendiside büyümüş fakat ne sancı nede açılma olmamıştı kontrole gittim 19 nisanda hemen almalıyız dedi apar topar yatışım yapıldı eşmle gitmiştik beni odaya aldılar eşim eşyaları almak için gitmek zorundaydı tek kalmak çok kötü nasılsa kontrol dedim ama öyle olmuyormuş 14 nisan son gündü 19 na kadar bekledim olmadı en azından spinal olsun dedim olur dedi doktorum neyse herşey bitti şimdi oğlum 10 günlük sağlıklı maşallah ee biraz ağlıyor memede emmiyordu başta şimdi emiyor çok şükür göğüs uçlarım da yara oldu accık krem sürdüm geçti herşey yolunda şimdilik
bi jel verdi doktorum doku düzeltici karın bölgem için bide sıkılaştırıcı ameliyat izinide yok ediyormuş onu kullanıyorum aranızda kullanan varmı bilmiyorum neyse oğlum uyanadı malesef artık eskisi gibi olmuyor rahat rahat net başında oturmak olmuyor ama olsun allah onların canına sağlık versin
bu arada bütün doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla inşallah bekleyen varmı bilmiyorum ama onlara bir an önce kucağına almayı nasip etsin
aynı sorunları herkes yaşıyor canım.mesela bizim gaz problemi ve göğüs yarası problemimiz devam ediyo.sen ne kullandın da geçti .benim göğüs ucum resmen yarıldı.birde o onarıcı jelin adı nedir merak ettim öğrenip bizde kullanalım
aynı sorunları herkes yaşıyor canım.mesela bizim gaz problemi ve göğüs yarası problemimiz devam ediyo.sen ne kullandın da geçti .benim göğüs ucum resmen yarıldı.birde o onarıcı jelin adı nedir merak ettim öğrenip bizde kullanalım
canım benimyaa rabbim analı babalı büyütsün gözünaydınselam arkadaslar bende nihayet evime gelebildim oglumu 21 nisanda cok sükür saglicakla kucagima almayi nasip etti YÜCE YARADAN
insallah herkes iyidir bebeler iyidir ,cok dikisim var fazla oturamiyorum
acaba dikis yerleri ne kadar sürede iyilesir CADIARZU
dogum hikayemi anlatip anlatmamakta kararsizim valla kafamçokkarıştı,neyse önemli olan oglumun sag saglim koynumda olmasi :asigim:
günaydın kızlar..
ne okumaya ne yazmaya fırsat bulabiliyorum. dilacık annemin kucağında kakasını yapmaya çalışıyor şimdi, yavrum ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor, içim gidiyor.. ben de o arada gireyim bi bakayım dedim..
soracak birkaç şeyim var, fırsatı olan cevaplayabilirse o kadar sevinirim ki....
1) bizim bugün 13. günümüz, haaaaala göbeğimiz düşmedi. çatliycam orta yerimden... göbeği düşse, yıkiycam çocuk da rahatliycak.. içinizde bu kadar uzayanı var mı? neden düşmüyor bu göbek hala?
2) bebişleri gece nasıl yatırıyorsunuz kızlar? sırt üstü yatırsam, kussa, duymasam, Allah korusun boğazına kaçsa bir şey olsa diye korkuyorum..yan yatırsam, kıpır kıpır, dönse, yüzükoyun kalıp boğulsa falan diye korkuyorum.. iki gıdım uykum var zaten, onda da tetikteyim sürekli..siz napıyorsunuz?
3) sizin bebişler günde kaç kez kaka yapıyor??
dila düne kadar günde 6-7 kez yapıyordu, dün 2 kez yaptı, son 12 saattir de ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor.. normali neymiş bunun?
4) hepiniz eldiven takıyor musunuz kuzulara ? benimki taktırmıyor, hemen çıkarıyor, cebelleşiyoruz gün içinde ama hep o kazanıyor...
selam kizlar
benim kizda gündüz uyumayanlardan yani bi 5 de uyaniyoruz sonrada uyumuyo
jalecim emmedigi icinmis öylemi ama hakli olabilir sadece acligini bastiracak kadar mama veriyorsun onlada doymuyo haliyle kilo alamiyo
ama insallah yoluna girecek hersey ilk cocuklar olarnlarda sen gibi alisacak yavas yavas
yaklaşık 15 gün sonra merhaba arkadaşlar. nasılsınız bakalım? ben uykusuz, yorgun, psikolojik olarak kafayı yemek üzere bir anneyim. neymiş bu gaz problemi. Rabbim başka dert vermesin ama gece oldumu çocuğa bişeyler oluyo her gece 2,5 tan aşağı yatmıyo o saate kadar sesi kısılıncaya kadar neredeyse ağlıyo bağırıyo yavrum içim parçalanıyo. eşim de artık kafasını duvarlara vuracak o raddeye geldi. ama buna şükür dermansız dert vermesin rabbim. ama kim ne söylerse alan bi tip oldum ne zinco kaldı kullanmaığım ne elma yağı ne metsil en son teyzemin tavsiyesi üzerine çörek otu yağğı aldım ama onu da aktar hiç tavsiye etmem yakar çocuğu çok küçük daha demiş ama kullanan kişi çok memnundu. bilemiyorum sizde durumlar nasıl?
ah güzelim hepimiz aynı dertten muzdaribiz ben gaz sorunu az buçuk anason ve rezeneyi karıştırıp içerek çözdüm ne zaman ben içmesem o gece uyumuyoruz.
birde canım annemlerdeyken bir akrabamız yer cevizi getirmişti dişili erkekli oluyormuş sütün içine bir parça kazımıştık ve rahat etmişti yavrum