merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün keyifler nasıl?
ben iyiyim çok şükür bebişimde iyi sayılır bugünlerde keyfi yerinde olunca bende keyifleniyorum 5. ayımıza da girdik
kızlarr ay ay değişiyor huyları ve gittikçe düzenleri oturuyor çok şükür 1 hafta öncesine kadar ne yapacağım ben bu çocukla derken şimdi çok şükür rabbime diyorum :) birde ben cam biberon aldım kızlar plastikler içime sinmiyor du daha sağlıklı olduğunu söylemişti doktorumuzda
sadece kuzum pek hoşlanmıyor bu durumdan diğerini kendi tutmaktan zevk alıyordu ama bunu eline vermiyorum
kaç gündür pek giremiyorum bi dün akşam misafirim yoktu oda eşime de dedim sakın bi gün dinleneyim bari diye hoş dinlenme sayılırsa bi ton ütü yaptım:)
salı günüde iftara misafir aldım ama bir dahaki misafir davetlerimi regli zamanına getireceğim çünkü hem bebek hem hazırlık zor oluyor
geçmişe bakayım dedim ama alıntıları yap yap bitmedi bende bir yerde bıraktım atladığım bir şey olursa kusuruma bakmayın olur mu
hemen aklımdayken yazayım
neslicim çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğunuz kadar kötü şeyler olmaz hem keyfi de yerindeymiş güzel kızının
filizcim maşallah sana da benim diyette son gaz devam ediyor 2 kilo gitti bile:lepi:
kaldı 10 kilo
hayriyeciğim inan en sinir olduğum şey benim evimde kayınvalidemin kendi evi gibi davranması benim ev taşınırken yatak odamdaki dolabın yerine kadar karışmıştı çok sinir etmişti beni canım ayyy beterin beteri var geçen akşam eşimin yeni evli bir arkadaşı çaya geldi anam kadın kıza dermişki senin ayak parmakların neden aynı hizada pantalondan bacakların sanki çarpık gibi duruyo daha yeni 3 aylık evli birde düşünebiliyomusun aynı binada altlı üstlü oturuyolar ve yemek olayı ortak kayınvalidede bulaşık makinasına atmazmış bulaşıkları illa gelin yıkasın diye sabah kahvaltıyı bile kız aşşaağı iner hazırlarmış biraz fazla uyusa neden bu kadar uyuyosun dermiş aşşağı inmese surat yaparmış nedn gelmedin diye yok canım yaa iyiki ben geliniolmamışım benim kayınvalidem çayımı bile ayağıma getiri ALLAH için şimdi erken kalksam uyu kızım der kahavaltı hiç hazırlamamıştırım o varken bana hiç iş yaptırmaz şimdi beterinde beteri var valla kıza dedim iyi sabrediyon diye yoksa ben onu evime bile sokmam yanına gitmeyi bırakta dedim:))
ayyyyy ne bu canımya Allah kolaylık versin o geline de yazık daha yeni ses te çıkaramaz :)
mrb hanımlar nasılsınız.ben kızı uyuttum bu gün iftara misafirim var yavaş yavaş başlıcamda bize size bakayım dedim umarım keyifler yerindedir....
merhaba canım Allah kabul etsin iftarını
slm hatunlar nabersiniz...
merhaba canım gece sohbet güzelmiş:)
kuzey bu aralar acayip huy değiştirdi ,uyukuya dalması çok güç....
ağlıyo,kendini ordan oaraya savuruyo.dönemk istiyo ama yapamıyo cok sinirleniyo...
buda yeni çıktı mamasını yerken yüzümüze ve üstüne püskürtüyo .....durup dururken tükürüyo baloncuk yapıyo....mamalı ağzının içine elini sokuyo ve yüzünü ovuştuyo....
altı açıkken hiç affetmiyo anında çişşşş yapıyo...
bizleri tanıyo adam seçiyo resmen...
ben kızdığım zaman hemen dudak büzüyo gözleri doluyo ağlamasada zorla gözlerden yaş getiriyo pis numaracı...
eğer uykusu varsa ve karnı acsa ne meme nede mama almıyo katılana kadar ağlıyooo
kuziyle böle geciyo vakit işte değişti huy su kalmadı
canım inşallah zamanla düzene girer oda
günaydın hatunlar yine sıcacık güneşli bir yaz sabahından merhaba herkese:))artık yağmur istiyorum yağsın serinlesin her yer yaaa geçmişe bakamıyorum gizoştan inşallah herkescikler iyidir bu hafta sonu cumartesi günü dünürler bize geliyo iftarazemuszemus ayy göktuşumu çok özlemiştim çok iyi gelicek valla fundayla ikimize zaten bebişler kucağımızda emzirirken sohbet ediyoz artık bol bol çok komik oluyo bazende babalara bırakıyoruz :))ben bugün niyetliyim rabbim kabul eğler inşallah ama şimdiden çok susadım bu akşam annemlere gideceğiz iftara yemek olayı yok valla ben oruç tutmasamda eşime öyle güzel sofralar hazırlıyorumki bizimkisi birazcık yemek seçer yemekten sonra tatlısı illa çayla gelecek yani çay öyle tek servis edilmeyecek ama tatlıcılar sağolsun o görevi alıyolar elimden:))
hayriyeciğim canım nasılsın poyrazım nasıl canım onlinesın
canımm hoşgeldinnn biz iyiyiz valla
ohh ne güzel bol bol kaynatın fundamla benim yerimede öp kokla göktuşla gizemi
Allah kabul etsin orucunuda
allah yardımcın olsun 20 kişi 2 çocukla az değil hani..sen şimdi becerikliliğinide döktürürsün ohhhh bende geliooomm banada yer aççç:)) kolay gelsin bacım[/COLOR
yaa bakıyorumda oğlumun huysuzluğu her bebede var.bu ayda onların kuduruk ayı demekki..bakalım beklioz işşalah düzelir.gece gene ağlayarak uyandı ağlamasından mamasını içemedi yavrum ya.böle olunca elim ayağım birbirnr karışıo bi yerimi ağrıyo die.ya bide niye benim oğlum çalar saat gibi hep 6 da uyanıo.nasıl uzatacam ben uyku saatlerini yaaa
dün sinirlerim tepemdeydi kızlar.önceki geceden iftar için 3 çeşit yemek yapmıştım.dün kayınvalidem arıyo beni(bugüne kadar benim yemeğimi,sahurumu düşünmeyen kadın) evine geçiorum iftrlığın varmı?patatesle tavuk kızartıcam pilav yapıcam.dedim noluyo yaa emri vak..dedim benim yemeklerim var gerek yok..olsun ben gene yapayım çeşit olsun dedi yaaa.eve bi gittim akşam evin kadını gibi sıvamış kolları mutfakta iş yapıo bu ne rahatlık yaaa.sanki yemek yok evde.oğluna şirin görüncek ya bak geldim yemeklerizini yaptım gibisinden.sinriden çatladım ayol.iftara da bizdeydi bende annemi yollamadım babamıda çağırdım kalabalık iftar yaptık ohh oldu..sanki bana bi karları var yaa.gelip evimde saltanatlık sürüolar.kocamada dedim bu son istemiom bidaha misafirliğini bilsin bu evin kadını var..off gene darlandım
canımcım bizim aylardır böyle 6 dedimi ayakta 
kayınvalden de az değilmiş canımyaa kendi evi zannetti heralde