2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

zeyracım budebecim özgecim refiyecim vee derindenizcim çok tatlı göbişleriniz maaş.

zeyracım budebecim özgecim refiyecim vee derindenizcim çok tatlı göbişleriniz maaş.

teşekkürler canımcım o göbişlerin içindekiler güzellik katıyo bizlere canım yoksa nerde bendeki göbişteki güzellikopuyorumnanaktan:CüvCüv:

gelinciğim maşallah göbişine canım gerçektende pek sivrilmiş maşşallah erkek bebk zaten sivriolurmuş kızlarda yayvan olurmuş benimkiside yayvanlaşmaya başladı iyicene

zeyracım sağol canım .oğlum çok sık sivrileşiyo böle.bide karnım epey aşağıda yaa.zorlanıom çok.

gelincik tatlım valla oğluşun ben burdayım diyo eee erkek göbüşü işte maşlh.....

ruzenin göbişin çok hoş duruyo.orantılı yani gördüğüm kadarıyla.benim göbiş bi yerden fırlayacakmış gibi sivri sivri.çoğu zaman böle geziom diğer zamanlarda da altta oluyo.beni çok zor günler beklio sanırım

gelincik.. özge... maşallah kızlarr göbüşlerinizee... rabbim içindekileri nazardan korusun ...

valla tatlım hep hayallerimdeki göbüştü diyebilirim sana ,çok büyük olmasın böle basket topu gibi olsun derdim oldu saol tatlım ama senin oğluşta erkek işte sivrilmiş burdayım diyo

oğluşum pek sivri bu akşam kızlar kaydirigubbakcemile3

maşallah canım göbişine ve içindeki meleğine.. benim göbişte böyle sivri bişey.. yakında bende eklerim birtane daha :)))

kızlar buda bizim göbüşümüz 23+ 5 haftalığız......

özgecimm kuzey beyimiz ne kadarda cici duruyor orada belli..:asigim: göbişin çok tatlı olmuş.. dediğin gibi koca bir göbek değil kibarcacık birşey :))) Şeniz

oy gelincik özge göbüşleriniz nekadar güzel öyle bayıldım valla...

gelincik, özge çok güzel olmuşsunuz yaaa.. maşallah maşallah....

gelincik.. özge... maşallah kızlarr göbüşlerinizee... rabbim içindekileri nazardan korusun ...

çokkkkk tesekkür ederiz teysozlarkaydirigubbakcemile5

özge maşallah kız kuzey beye çok şeker duruyo :))

Gelincik canım,özgeciğim maşallah göbüşlere bebişlere.Allah içindekileri nazarlardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…