2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

tarhancığım maşallah canım göbişine kaanımıza canım burdanda ne yakışıklı gözüküyo kaancığımız maşallah canım

bu da bizim 23+0 haftalık halimiz

24+5 göbeğimiz oğluş ben burdayım diye bağırıyo artık:asigim:

mansallah kizlar size
eve gidim bi bende eklerim insallah
giyimdede fark ediyo ama ya
tarhancim gecen giydiginle dahada büyük duruyordu burdada coik farkli durmus
ama her ikiside güzel

zeyracım çok teşekkür ederiz yakışıklı oğlum zeyra teyzesini kocaman öpüyoropuyorumnanaktan
batuhanımcım çok teşekkürler geçen giydiğim hem daha dardı hemde akşam çekmiştik, bu sabah fotoosu birde daha bol bir kıyafet (kamuflaj icabı anlarsın yaa):kedi:

zeyracım yosuncum batuhanım çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için kızlar
tarhancım çok şekersiniz kaancık ve sen

ymerrrr sanada masallah canım yenı farkettımmm allhahım nazardan esırgesın cümlemızı

derindenizcim en cesurumuzda sen çıktın vala o kadar tatlı ki göbeğin maşallahhhhhhopuyorumnanaktan
birbericim teşekkürlerropuyorumnanaktan

tarhancım göbüşüne maşlh ama kıyafetden daha küçük durmuş.....

denizcim senide tebrik edyrum cesaretinden dolyı masşlh büyümüş bebişin.....

ayy maşallah sizlere kızlaryaaa ne güzel bi göbek var
ben tostoparlak bişey oldum dün anasağlığa girerken bir kadın yanımdan geçiyordu Allah kurtarsın dedi sanırım doğurdu doğuracak gibi duruyorum

tarhancım göbüşüne maşlh ama kıyafetden daha küçük durmuş.....

denizcim senide tebrik edyrum cesaretinden dolyı masşlh büyümüş bebişin.....
evet canım tamamen kıyafetin sihiri koca göbeği saklıyorkaydirigubbakcemile3
tarhancim sizinkileride bekliyom yaaaa hadeedelikafadulden
tatlım ben çıplak göbek koyamam kiiii kıyafetlerle ancak onuda sık sık koyuyom zaten:kedi:

tarhancım maşallah valla göbüşüne.bide ben kiloluyum diye bağırıyosun heee nerde kız kilon?opuyorumnanaktan
valla siz böle dedikçe 80 kg olan ben değilim sanıyom :sm_cool::sm_cool:

tuğbacım.. maşallah cnım göbüşüne.. tabiki içindeki kaan paşaya da maşallah... kıyafetin rengi,şekli,kesimi çook değiştiriyo göbüşün görünümünüü.. saklamış seninkini de.. katılıyorumm.. ama çok şiriinn..

derindeniz.. maşallah senin de göbüşüne de içindeki bebişine de.. senin içindeki cesaretine de... :)) ne güzel büyümüşş göbüşünn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…