2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

Maşallah prensimize, prensesimize ve göbüşlereee.

teşekkürler mehtap teyzoşumuz senden selamda söyledim ama içimden o an zaten bir görsen ne gülücük atmıştı ultrasyon fotosunda aman benim kız biraz cilve yaptı damata baksana şimdiden göktuğda o sırada tekme atarmış funda öyle diyokaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

kızlar bende anneme gelmişken göbüşümü çekiyim dedim.. anneme çektirdim titretti sanırım tam net çıkmadı ama bugünkü halimiz yayılmış bi göbüş :))) 23+3

ay canım maşşallah göbüşlerimize ne güzel çıkmış...gelinim çok tatlı ya bir an için dedim bizim oğlan yerinden çıkacak gibi oldu,heyecanlandı kızı görünce....

kızlar çok tatlısınız kocaman olmuş göbüşler yaaa....
meleklerinizede maşlah kocaman olmuşlar severim ben onları.....:CüvCüv:

refiyeeeemmmmm anamm yayılmış senin oğlan valla ,rahatı yerinde gibi duruyo....karnında belli baya ya....özge teysesi sewer onu ALı' cim benim....:)))))))

kızlar çok tatlısınız kocaman olmuş göbüşler yaaa....
meleklerinizede maşlah kocaman olmuşlar severim ben onları.....:CüvCüv:

sağol özgeciğim büyüdüler valla.Allahım hepimizin göbüşünü nazarlardan korusun
canım sende ekle göbüşünü kuzeyimizide görelim,merak ediyorum

Tarhan, babeg83, zeyra, ılkenur, ymer, budebe hepinize masallah yarisindan çok yariladikkk ben artik baya zorlaniyorum (

buda benim 23 haftalık göbüşüm kızlar.....gercekten küçük değilmi ultrsn doktoru bile şaşırmıştı haftama göre .....heee birde üzerimde ıslanmış bu arada bulaşık yıkamıştım aklıma gelince çekim dedim ondan yani....:)))))

teşekkürler özgeciğim gel yaza inşallah seveceğiz artık hep beraber karışık gizem,göktuğ,kuzey salarız kendimizi parka artık

ilaydacığım teşekkürler canım benim

bu arada özge maşallah kuzey beyimize

Son düzenleme:
Refiyeciğimm-özgecimm maşallahhhhhhhhh.Rabbim nazarlardan korusun.a.s.

özgecim.. mehtapçımm... ilaydacım.. sağolun kızlarr.. rabbim hepimizin göbüşündeki melekleri korusun.. sağlıkla zamanında doğsunlar inş..

özgem... kızz bizim oğlana ali demişsin :)))) ne gülesim geldii.. kızz benim oğlan yayılınca böyle valla kız mı diye halaa şüphelere giriyorum.. ama ilaydanın kızı lolcak bide göbüşü geliyo gözümün önüne yook diyorum o belli olmazz :))) oğluşun son ismi eray cnım.. dakika dakika değişiyo :)) ehehe.. şiştim isim konusundann.. göbek adı mehmet ali olcak kesin .. göbeği kesin de asıl adı değil :)) babamın da dr.umun da adı mehmet ali o yüzden kesin cnım :)))) nasipp.. sağlıkla gelsin yavrum da zamanında sorunsuzz.. ali de olurr.. eray da.. abdurrezzak ta :))))

ılaydacıĞım saĞol canım benım.
ÖzgecıĞım gerÇekten kÜÇÜk gÖrÜnÜyo gÖbÜŞÜn...maŞallah kuzeyımıze ama aslan gıbı olacak...

özgecim, refiyecim zeyracm maşallah göbişlere çok tatlısınız.
refiyecim yayılmış gerçekten göbeğin.
özgecim sen ordasın da bebiş nerde? ne kadar küçük göbeğin maşallah bebişine gizleniyor.
zeyracım elbisene bayıldım bebişine de maşallah çok tatlıopuyorumnanaktan

teşekkürler tarhancığım hepimizinkilere maşallah canımcım içinde meleklerimiz var rabbim korusun onları:Saruboceq:

kıyafetimide beğendine sevindim eee kurdaleli falan kız annesi olduğumuzu belli ettik birazcık canımcım sen iste yeterki canım sanada alırım aynısından:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…