rabiyacığım maşallah canım valla sizi gördükçe bir iç geçiriyorum yaa benim göbiş aldı başını gitti canım yaa çok tatlı duruyosunuz bence pijamanızda gayet güzel durmuş canım güle güle kullan canım
Rabiacım süpersin vallaa.olumunekankayizsmile
Bayıldım....
Pijamanda çok hoş bu arada
selam arkadaşlar
25+2 de prensesimin durumu :dance:
kızlar bu da benim 30 + 2 göbüşüm
bebegcim maşallah göbişine tam erkek bebek göbişi olmuş.öle derler ya hani :ecrin_bebek:
rabiacım sanada maşallah canım.göbşin çok orantılı hiçde kocaman deil.
maşallah kızlar göbişlere de içindeki minişlerede. bence sizleri nisan anneleri arasındaki en fit anneler seçmeliyiz maşallahnerdeyse hiç kilo almamışsınız yada aldıysanız da çok güzel gizlenmişler. bakalım bizim diğer kızlarla olan yarışımızı kim kazanacak? en büyük göbüş yarışı :roflol:
rabiacım göbüşüne maşlh,ne gzl fit bi hamiş olmuşun.....kilo dağılımında gayet orantılı mşlh....bu arada dedim ama tekrar diyeyim pijaman çok cici.....
sorr.. reyhancım.. çok sağolun canlarım... reyhancım bekliyoruz bitanemm opuyorumnanaktan
kızlar bu da benim 30 + 2 göbüşüm
maşallah kızlar göbüşlerinize nazar değmesin
mansallah kizlar hepinize
yakinda bende eklerim firsat bulunca hihoyyyt
nu pecim maşallah göbüşüne.küçücük ya benimki baya kocaman........
sağol canım haklısın hamile kıyafeti almadım henüz ama bu ay almaya başlarım artık hihoyyytreyhancığım canım çok saol bitanem hepimizin kuzıucuklarına maşallah canımcım
nupe canım 41 kere maşallah canım yaa seni görünce şöyle bir iç geçirmedim desem yalan olur yaa sen sanırım hamilelik kıyafeti almana gerek kalmamış ne güzel maşşallah yine canım göbişine prensesine valla
nupe cim sana da maşallah diyorum
maşallah kızlar göbişlere de içindeki minişlerede. bence sizleri nisan anneleri arasındaki en fit anneler seçmeliyiz maşallahnerdeyse hiç kilo almamışsınız yada aldıysanız da çok güzel gizlenmişler. bakalım bizim diğer kızlarla olan yarışımızı kim kazanacak? en büyük göbüş yarışı :roflol:
Kızlar, hepiniz çok tatlısınız. Maşallah hepinize.
Rabia Fatma, göbüşlerimiz nerdeyse aynı. Hatta görürgörmez aklıma bu geldi. Birde göbüşlerimizin şekli. Canım bebişinin duruşu nasıl?
Benim göbeğimde aynı duruşta bebişim yatay duruyor. Ne zaman dönecek diye bekliyorum? Senin bebişin duruşu nasıl canım. Bebişler doğum pozisyonu alınca tam ortada olan şişlik biraz aşağı inecek ya.
eklemeye calisacam canim opuyorumnanaktan
ay ay ay diyorum baska bisey demiyorum
mansallah sana ve bebisine
anneeo yarismayi kesin ben kazanacam zemuszemus
bebeg83,rabia fatma ; maşallah kızlar göbüşlerinize ve içindeki meleklere
erkflz; teşekkürler canım
rabiacım maşallah göbüşüne nekadar zayıf görünüyosun hala.41 kere maşallah.rabbim nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?