2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

reyhancığım canım çok saol bitanem hepimizin kuzıucuklarına maşallah canımcım

nupe canım 41 kere maşallah canım yaa seni görünce şöyle bir iç geçirmedim desem yalan olur yaa sen sanırım hamilelik kıyafeti almana gerek kalmamış ne güzel maşşallah yine canım göbişine prensesine valla

rabiacım maşallah ne kadar tatlı ve küçük bir göbek bu böyle çok kibar ayrıca pijamana da bayıldım:asigim:

sao canım bugün yayıldı oğlumuz ama zaten çok büyük olmuyor hiç :))

pijamayı yeni aldım ama eşim beğenmedi ya( belki değiştiririm diyordum ama siz beğenirseniz kalacak:)))

rabiyacığım maşallah canım valla sizi gördükçe bir iç geçiriyorum yaa benim göbiş aldı başını gitti canım yaa çok tatlı duruyosunuz bence pijamanızda gayet güzel durmuş canım güle güle kullan canım

teşekkürler canım bu benim 11 12 kilo almış halim herkes aldım diye üzülür ben tam tersi seviniyorum inş. kalır gitmez kilolarım:))

bebegcim maşallah göbişine tam erkek bebek göbişi olmuş.öle derler ya hani :ecrin_bebek:

rabiacım sanada maşallah canım.göbşin çok orantılı hiçde kocaman deil.

selam arkadaşlar
25+2 de prensesimin durumu :dance:

kızlar bu da benim 30 + 2 göbüşüm

maşallah kızlar göbişlere de içindeki minişlerede. bence sizleri nisan anneleri arasındaki en fit anneler seçmeliyiz maşallah nerdeyse hiç kilo almamışsınız yada aldıysanız da çok güzel gizlenmişler. bakalım bizim diğer kızlarla olan yarışımızı kim kazanacak? en büyük göbüş yarışı :roflol:

rabiacım göbüşüne maşlh,ne gzl fit bi hamiş olmuşun.....kilo dağılımında gayet orantılı mşlh....bu arada dedim ama tekrar diyeyim pijaman çok cici.....

bebegcim maşallah göbişine tam erkek bebek göbişi olmuş.öle derler ya hani :ecrin_bebek:

rabiacım sanada maşallah canım.göbşin çok orantılı hiçde kocaman deil.

teşekkürler canım öle küçük bi göbeğimiz var daha kocaman olamadı ama eşime kocaman geliyor:))

teşekkür ederim ama bu 11 kilo almış halim:)) öncesinde zayıftım zaten ben çok seviniyorum kilo aldım diye inş. biraz daha alırım:)) doğumdan sonrada gitmez kalırlar:))

rabiacım göbüşüne maşlh,ne gzl fit bi hamiş olmuşun.....kilo dağılımında gayet orantılı mşlh....bu arada dedim ama tekrar diyeyim pijaman çok cici.....

teşekkür ederim ruzenin ama ben fit değil biraz daha kilolu bir hamiş olmak istiyorum gerçi çok zor bir ihtimal ama istiyorum işte:)) benim bünye böle kilo almaya pek müsait değil

Kızlar, hepiniz çok tatlısınız. Maşallah hepinize.

Rabia Fatma, göbüşlerimiz nerdeyse aynı. Hatta görürgörmez aklıma bu geldi. Birde göbüşlerimizin şekli. Canım bebişinin duruşu nasıl?
Benim göbeğimde aynı duruşta bebişim yatay duruyor. Ne zaman dönecek diye bekliyorum? Senin bebişin duruşu nasıl canım. Bebişler doğum pozisyonu alınca tam ortada olan şişlik biraz aşağı inecek ya.

maşallah kızlar göbüşlerinize nazar değmesin

teşekkürler canım

mansallah kizlar hepinize
yakinda bende eklerim firsat bulunca hihoyyyt

teşekkürler batuhanım bekliyoruz fotonu

nu pecim maşallah göbüşüne.küçücük ya benimki baya kocaman........

teşekkürler canım erkek göbeği gibi diyorlar ama kızım olacak bende hep foto eklemek istiyordum ama göbeğim küçüktü şimdi şimdi bu büyümüş hali hemen ekledim bende zemuszemus

sağol canım haklısın hamile kıyafeti almadım henüz ama bu ay almaya başlarım artık hihoyyyt

nupe cim sana da maşallah diyorum

çok teşekkürler canım

çok teşekkürler anneeecim aldım kilo canım ya almaz olur muyum 50 kilo ile başladım şuan 60 kilodayım kaydirigubbakcemile3
bebişlerimiz sağlıklı doğsunda kilo önemli değil alınır verilir
hepinize sağlıklı kolay doğumlar kızlar
opuyorumnanaktan

bebeg83,rabia fatma ; maşallah kızlar göbüşlerinize ve içindeki meleklere

erkflz; teşekkürler canım

canım ben bugun doktora gttım 31 . haftada olması lazım ama 29 haftalık gorundu yanı normale gore kucukmus bebeğim birde bası yukardaymıs yanı ters dedi doktorum dönmezse sezeryan olacak ama inş. döner seninki de benimkide canım

eklemeye calisacam canim opuyorumnanaktan

ay ay ay diyorum baska bisey demiyorum
mansallah sana ve bebisine

anneeo yarismayi kesin ben kazanacam zemuszemus

teşekkürlera.s.

bebeg83,rabia fatma ; maşallah kızlar göbüşlerinize ve içindeki meleklere

erkflz; teşekkürler canım

teşekkür ederiz teyzesia.s.

rabiacım maşallah göbüşüne nekadar zayıf görünüyosun hala.41 kere maşallah.rabbim nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…