2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

özgecim maşallah canım hiçde öle kilolu durmuyorsun
çok şeker kuzeyimiz yerim ben onu::)))

ayy tesekkür ederim ya bol bol çekineyim ekleyeyim valla acayip moral oluyo tombilik değilmiyim yanim....:)))))
valla tartı öle demiyo ama genede saol ışıl'cım....

nazlıcım,zeyracım,özgecim tuğbacığım,erkflzcm sağolun kızlar.çok iyi beslemişim göktuşu dimi kızlar karnım o kadar geriliyoki bazen çatlayacak gibi oluyorum.acayip büyüdü karnım.

gerçekten özgecim sen çok fit görünüyosun......

yaww kızlar ebn çok fit görünüyorsam bu 12 kiloyu nereme aldım ...
neden herkes doktorumda dahil çok şişmansın dedi....ayy ben sizleri çok seviyorum ya valla hep resim ekleyesim geliyo saolun kızlar.....

eklemeye calisacam canim opuyorumnanaktan

ay ay ay diyorum baska bisey demiyorum
mansallah sana ve bebisine

anneeo yarismayi kesin ben kazanacam zemuszemus

valla belli olmaz artık en son doğuma yaklaşınca jüriye sunalım kiloları ve göbekleri :)

kızlar buda benim göbüşüm....
29 haftalık.....

kızlar bu da benim mehmet salihim 30+1 deyiz...

kızlar maşallah sizlere de bebişlere de çok tatlı olmuşlar. Özgecim bu arada emin ol bi önceki fotolarından daha ince görünüyosun göbeğin de olması gerektiği kadar yani onda küçülme yok da sende de büyüme yok yani merak etme

denizcim maşallah çok tatlı göbişin. mehmet salih çok tatlı görünüyor maşallah ikinize de valla bakmaya doyamadım kırmızılar içinde iki güzelopuyorumnanaktan

özgecimmm valla benimde foto koydukça koyasım geliyo maşallah nisan anneleri o kadar pozitif ki ama gerçekten resimlerde herkes çok kibar zayıf geliyo benim gözüme de.

maşallah denizciğim o tatlı mehmet salihimiz ne güzel poz vermiş rabbim nazarlardan korusun inşallah

denizcim maşallah çok tatlı göbişin. mehmet salih çok tatlı görünüyor maşallah ikinize de valla bakmaya doyamadım kırmızılar içinde iki güzelopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5
Çok teşekkür ederiz Tuğba teyzesi

bence seninki daha güzel.ay yerim ben o göbüşün içindeki mehmet salihi ya.ay çok tatlı görünüyosunuz

opuyorumnanaktan sanki çok mu çıkmış gibi ama anlamadım valla...Ama olsun ben anneyim hamileyim.Çok normal di miopuyorumnanaktan

maşallah denizciğim o tatlı mehmet salihimiz ne güzel poz vermiş rabbim nazarlardan korusun inşallah

Evet içeriiiiiiiden sana el sallıyo yakışıklı oğlum poz verdi....:sm_cool:

reyhancığım maşallah canım ne kadar zarif duruyo göbişin canım yaaa valla benimkini hiç koymayayım büyüdü baya maşallah 41 kere canım

reyhancığım maşallah canım ne kadar zarif duruyo göbişin canım yaaa valla benimkini hiç koymayayım büyüdü baya maşallah 41 kere canım

cok sagol canim
valla beni mest ettin yav zarif dedin valla inanmiyom ya kaydirigubbakcemile5
cok sevindirdin beni
nedenide malum en kilolunuz benim aranizda o bakimdanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…