2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

rabia fatmacım.. maşallah canımm öncelikle göbüşüne ve içindeki meleğine.. sonra da sana kocaman maaaşaalllaaahhh.. rabbim nazarlardan korusun...

gelincik,nupe teşekkürler kızlarr opuyorumnanaktan

özgecim maşallah göbişine valla ben kendimi nerelere atsam diyorum göbişleri görünce şiştim ben resmen yaa

kızlar fundacım ve zeynocum çok saolun.....
zeyno valla ben yandan böle görünüyorum...inanki baya bi kilo aldım 12 kilo....80 olcam yakındır.....
ama oğluşum olacağı için göbüşüm sivri ondan heralde böle görünüyo.....

özgecim.. maşallahh canım.. göbüşüne de kuzey paşana da... büyüyolar artık iyice.. maşallahhh...

özgecim maşallah hiçde öyle kilolu görünmüyosun gayet kibar bir kuzey bey görüntüsü var orda:)

rabia fatmacım.. maşallah canımm öncelikle göbüşüne ve içindeki meleğine.. sonra da sana kocaman maaaşaalllaaahhh.. rabbim nazarlardan korusun...

gelincik,nupe teşekkürler kızlarr opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım a.s.

kızlar buda benim göbüşüm....
29 haftalık.....

ruzenin maşallah göbişine sende öle çok kilolu deilsin bence gayet iyi kilon:)

kızlarrr ben öle yan durdum kilolu çıkmiyim diye:))
yaawww valla kiloluyum 77 kiloyum....ama genede çok saolun kızlar......öpüyorum hepinizi....

maşallah canım göktuşumuza nazarlardan korusun rabbim canım çarşamba günü sevecem ben onu canım benim

Özge, sen hiç o dediğin kilo gibi durmuyorsun canım. Emin misin o kilodan maşallah gayet kibar görünüyorsun. bayanssulusmile
Budebe, canım sende çok güzelsin. Nisan anneleri sanki hiç kendine kilo almamış, hep bebişleri beslemiş sanırım.

kızlar 2 gün önce erken dogum yaptım bebişim küvezde yaşam savaşı veriyor 2 kilo 500 gram dogdu bebişim ama erken dogdugu için 3 ay küvezde kalması gerekiyormuş ama kilosu iyi oldugu için doktorlar çabuk atlatır diyor neolur dualarınızı esirgemeyin dua edin ne olur

canım vallahi dediğim kilodayım birde önden çekileyimde gör sen beni,yandan öle durmuşum....bende kalça falan baya irileşti....

fundacım göktuğ ne tatlı olmuş öle mşlh.....

fundacım göktuş çok tatlı görünüyo maşallaah sıpama kucağına geldiğinde tadından yenmicek valla:asigim:

canim benim gecmis olsun bebegin ömürlü olsun allah anali babali büyütsün unutma bugünler gececek dualarim seninle:Saruboceq:

özgecim maşallah canım hiçde öle kilolu durmuyorsun
çok şeker kuzeyimiz yerim ben onu::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…