2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

Fundacığım,denizciğim,özgeciğim,reyhancığım süper maşallah göbüşler.Teyzoşları sever o göbüşlerin içindeki yaramazları.a.s.

reyhancım göbüşene maşlh diyrum çok tatlı çıkmışın....

reyhancığım çok hoş duruyor göbüşün maşallah 41 kere canım

maşallah hepinize....

budebe,ayse deniz, batuhanım kızlar maşallah göbişlere de içindeki meleklerede:)

Fundacığım,denizciğim,özgeciğim,reyhancığım süper maşallah göbüşler.Teyzoşları sever o göbüşlerin içindeki yaramazları.a.s.

cok sagol kizlar
allah razi olsunopuyorumnanaktan

denizcim... maşalllaahhh canım sana da mehmet salih'e de.. çook şirin çıkmışsınız.. rabbim nazarlardan korusun cnım...

reyhancım... maşallah canım sana da göbüşündeki meleğine dee....

gizemin güzelliğine bakarmısınız maşallahh zeyracım çok tatlısınız

mansallah canim sana opuyorumnanaktan

denizcim... maşalllaahhh canım sana da mehmet salih'e de.. çook şirin çıkmışsınız.. rabbim nazarlardan korusun cnım...

cok sagol canim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeynocum gizeme maşlh ne kadarda büyümüş aman nazar değmesin.....
saol özge teyzoşumuz büyüyoruz işte beraber canım benim rabbim hepimizi nazarlardan korusun:Saruboceq:

wayyy ne kadar büyümüş maşallahhhhhhhh.....
a.s:CüvCüv: saol canım benim
Maşallah gizemimize.Allah nazarlardan saklasın.
amin mehtap teyzoşumuz hepimiz canım rabbim korusun bebişlerimizle

gizemin güzelliğine bakarmısınız maşallahh zeyracım çok tatlısınız
:asigim::kedi: canımsın yaa tuğbacığım ağzından bal damlıyo valla saolcanımcım o sizin tatlılığınız canım benim

mansallah canim sana opuyorumnanaktan

cok sagol canim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolasın reyhancığım hepimize maşallah canım rabbim meleklerimizi korusun :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

dünürcüm maşallah gizemimize.rabbim nazarlardan saklasınyerim ben onu.....yerimseniben

budebe,ayse deniz, batuhanım kızlar maşallah göbişlere de içindeki meleklerede:)

çok teşekkürler teyzeleri......Aminnn inşallahhhh

dünürcüm maşallah gizemimize.rabbim nazarlardan saklasınyerim ben onu.....yerimseniben

Zeynepcim canım ne kadar güzel olmuşsunuz siz öyle maşallah dedim felak nas okudum hemen....

batuhanım, zeynepcim maşallah bebişlere ne kadar da büyüdüler ya allah nazardan saklasın

teşekkürler teyzoşlar hepinize amin ayşeciğim rabbim kabul eğlesin canım dualrın bol olsun herzaman:Saruboceq: sağlıcakla alsak artık geçsede şu iki ayımız çabucak inşallah :Saruboceq:

kızlar hepinizin göbişleri çok güzel.benim bu kadar büyük değil ya.yan duruyor galiba kızım.

buda bizim 31+4 halimiz kızlarr..:asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…