2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

ya olmamış sanırım yaaa offf yaaaa özgeciğim yardım et yaa nasıl yükleyeceğim sonunda bilgisayara attım ama bu seferde buraya atamadım sanırm

evet başardım sonunda yaa
offf yaa işte tam içerde benim kızım uyuyo teyzoşları

çok saol ilaydacığım hepimizinkine canımcığım nazar değmesin inşallah

ayyy zeyracım maşallah tatlımyaa çok güzel görünüyorsun pembe pembe
tabi kızına da kocaman maşallahh

zeyracın sen şimdiden kızınla uyumlu giyinmeye başlamışsın pembelerle:) maşallah çok tatlı büyümüş cimcimen nazar değmesinopuyorumnanaktan

zeyracımmm çok tatlısın hayatım maşallahhh... prensesın şimdiden çok tatlı annesi..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy zeyracım maşallah tatlımyaa çok güzel görünüyorsun pembe pembe
tabi kızına da kocaman maşallahh
saol canım benim o senin güzelliğin bitanem benim
zeyracın sen şimdiden kızınla uyumlu giyinmeye başlamışsın pembelerle:) maşallah çok tatlı büyümüş cimcimen nazar değmesinopuyorumnanaktan

çok saolasın tarhancığım valla sorma canım biz çok süslü olacaz sanırım tokalar falan canım hepimizinkine nazar değmesin canımcım

zeyracımmm çok tatlısın hayatım maşallahhh... prensesın şimdiden çok tatlı annesi..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolasın bitanesi hepimizinki tatlı melek onlar canım rabbimizin bize vermiş olduğu en anlamlı mucizeler:CüvCüv:

amann maşallah kuzum

ilayda aynı haftadayız ama benim karnım okdar belli değil.....
maşallah diyorum bebişinede sanada....

OLEYYYYYY YAPTIMMM :lepi: :teytey: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt delikafadulden:dance:

teşekkürle özgeciğim valla başardım sonunda sorma canımcım eklemeyi

civcivciğim seninde göbişe maşallah canım rabbim nazarlardan korusun sen hiç kilo almamışsın yaaa valla imrendim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…