2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

maşallah ayşeciğim çok tatlı çıkmış maşallah bebişimize canımcım hiçte büyük değil canımcım sen benimkini görsen o zaman şaşırırsınzemuszemus

ayşe , gelincik ve naz 24 maşallah göbişlerinize ve bebişlerinize kızlarr
benimkini bi görseniz kocaman oldu iyice ama ben halimden memnunum :)

Kızlar ben kendi çapımda bir hatıra hazırlamak istedim , umarım beğenirsiniz , keşke diğer arkadaşların fotoları da olsaydı , daha güzel olurdu.. Hepinize sevgiler..

ayy bende bıraksaydım artık iyice çıktı sonunda göbeğim en iyisi biraz dha çıksında o zaman eklerim

kızlarr bu da benim göbişim. ama bunun yarısı önceden de vardı zatenkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tarhancım ... maşallah göbüşüne cnımm... büyümüş senin oğluşş...

benimkinin de yarısı önceden vardı ama yine de artık anlaşılıyor hamiş olduğumuz :))) rabbim içindekileri korusunn..

cnm maşşallahh çok güzel oluşmuş göbişin, benm de çıksın biraz hemen eklicem teyzoşlar

tarhancım maşalh göbüşüne büyümüş yaramaz valla......

teşekkürler kızlarropuyorumnanaktan önceden göbişli olmanın faydaları işte bebiş büyümüş gibi görünüyokaydirigubbakcemile3 gerçi ben hep 5-6 aylık olmadan anlaşılmaz zaten göbekli olduğum için derdim ama görenler farkediyor artık bebekmi var diye soruyorlar:asigim:

Masallah arkadaslarimin göbislerineeee!!!
Bende simdi çektim halime bakmayin dustan yeni çiktim kaydirigubbakcemile3
18+4

Son düzenleme:
ilaydacım inanmıyorum ne kadar belirginleşmiş senin göbişin sipsivri birde çok tatlı maşallah bebişine nazar değmesin

maşallah kızlar ne kadar büyümüş göbişiniz ama benim niye büyümüyor ya daha belli olduğu bile söylenemez:1no2:

ilaydacım inanmıyorum ne kadar belirginleşmiş senin göbişin sipsivri birde çok tatlı maşallah bebişine nazar değmesin

Amin cümlemizin Tarhancim, seninkini de çok sekerrrr!!! Aslinda benim göbegim sivri degildi, birden oldu nedense. Okudunmu bilmiyorum ama, çok kôtû rûya gôrmüstüm ya hani bebegimi kaybetmistim rüyamda. O günden beri iste, bebegimi karnimda hisseder oldum , sertlesmeye basladi, ve sivrilesmeye. Oglan mi olucak yoksa???!!!! :uhm: Kurban bayraminda ögrenecem saat 14.00:icecream:

maşallah kızlar ne kadar büyümüş göbişiniz ama benim niye büyümüyor ya daha belli olduğu bile söylenemez:1no2:

Merak etme canim bir bakmissin hemen çikivermis! Baslarda heves var tabiikide son aylarda handikap vallahi, benim karnim anormal bir sekilde bûyûk oluyor, sokaga çikmaktan utaniyorum, o derece yanii. Nasip olursa ilerde görûrsün zaten :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…